• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: jjj, na pristi rok musim poresit taky komoru, sobota a celkove tahle zima me o tom presvedcila.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: zdravim, vcera nas tam bylo s vama asi 6 z nyxu ;-) Jsem si myslel ze bude vyprodano a lampionovej pruvod a nakonec jsme tam byli uplne sami. Jezdilo to docela pekne ale moc to neskakalo. On tenhle spot je dost placatej a je lepsi kdyz tu fouka hodne.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    NYX akce sobota kite 50% sleva na vitr
    2013.02.09 Husky Hill SNK session by Stejnaci - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zAVudIU45Es&feature=youtu.be
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: ja tam byl, chvili sem s vama pokecal a jeli sme na klinovec. kdyz sme se vecer vratili, tak se s vetrem nic nezmenilo. porad 3,5m/s. to je malo na foukaci c4 13m
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Kdes byl v sobotu? Tady vyhrožovalo takovejch lidí, že pojedou a nakonec jsme tam byli sami :)

Já bych zejtra jel, ale asi až tak kolem jedenáctý, mám ráno nějakou práci, co nepočká .. ale pak bych rovnou z háku kopnul do vrtule a pálil na moldavu, nebo adolfov ..
    RADAK
    RADAK --- ---
    po sobotni frustraci, bych zitra vyrazil na sever znova. myslite ze bude jihovychod jezditelnej na Moldave? nebo jakej jinej spot?

jo a kdyz uz sme u toho, nevyrazil by nekdo se mnou ?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Doma jí oceňujou už od rána :D
    PEKK
    PEKK --- ---
    No co ji rikate?:)
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: jo :))) dobře to tam zrychoval. Krtince se přeměnily v 30cm díry :)).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Dneska velká paráda :) a jak říká Pekk .... TA HRACHOVKA !!! (já bych dodal: tykrávovole, ty palačinky s borůvkama a šlehačkou) .. Najeto 37,5 km

Super den a to sluníčko vynahradilo drobný nedostatky sněhu ... krtci jsou svině :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jo jo, tak to má vypadat...ranni orání čerstvýho prašanu (které odpoledne vydatně podpořil sotekův baskervil:) a odjezd za západu slunce...17:40 a bylo ještě vidět...to už je paráda, mohlo fouknout o metr dva víc, ale i tak lux...a ta hrachovka!!!:)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: No jak jste odjeli tak asi jeste 30min foukalo docela pekne a pak to zase zdechlo :).. Sle celkove supr, jsem total KO vse me boli ale sem nadsenej.. To slunicko a krasnej snih.. Bomba . A holky si konecne take zajezdili.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Dneska na Hustky nakonec jen my, Pekk, TMAX a SOTEKCZ se slecnou... Kde byli ostatni?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CTIRY: Hele dorazili jsme po 12hod a to frcela hlavne FS 21 co maji Stejnaci, ale postupne pridavalo, takze se dalo i s 15kou a potom hromada Ozonich 13tek. T-max s Pekkem si pry paradne zajezdili rano, kdyz dorazili, bylo to tam od nich pekne rozjety :)
    Najezdil jsem 23km s tim, ze jsme se stridali s pritelkyni o draka, takze maximalni spokojenost. Kolem 16:30 to vyplo, tak jsme se sbalili, ale kluci jeste zustavali, urcite hodi jeste info jestli neco prislo..? Az preberu fotky, neco urcite nahodim.
    Jsem rad, ze jsme to hecli, bylo to moc prijemny pojezdeni. Snehu by mohlo byt vic, ale da se jezdit i s fajnovym prknem i kdyz cloveka obcas sestreli krtinec. Udelal jsem si neco s malickem, kdyz jsem se o jeden krtinec rozsekal, tak doufam, ze to je jen narazeny.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    CTIRY: dneska supr jezdilo se od rana do uplnyho zapadu slunce. Azoro prasan.
    Na place pouze Nyx crew.
    vitr slabsi, snehu tak OK, ale supr..
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SOTEKCZ: tak jak dnes bylo?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    zaznam tripu, a cela story ze ctvrtecniho pojezdu v Bernine
    clanek
    Swiss Bernina 2013-02-07 -Stejnaci & Ivosh & Lukash | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/Swiss-Bernina-2013-02-07-Stejnaci-Ivosh-Lukash
    video
    Swiss Bernina 2013-02-07 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y-AoNPHnHsc
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHQ: RADAK: Pokud jedou kluci na Husky Hill, tak te teoreticky muzem vzit do Prahy, meli bysme mit jedno misto, ale jeste bych ti to behem vecera potvrdil, rozhoduje se jedna kamaradka.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: my tam rano pojedem, ale odtud to berem ke kamosovi na oslavu narozek. takze muzu nabidnout jen cestu tam
    SHQ
    SHQ --- ---
    Mate nekdo misto v aute na husky?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Husky hill vypada hodne dobre :) Jestli to klapne presne podle toho co ted pisou, bylo by to paradni, jak vitr, tak ten patecni kydanec.

Husky Hill
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam