• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: maličko, ale jinde foukat nebude ..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Ryzoviste je trochu z ruky ne?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: Leda hovno Viki :) .. momentálně dost vážně uvažuju o tom zejtra vyrazit na Rejži ..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Doma budes.. :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Nemůžu říct, že by mě brácha trochu neštval :) Už abych byl v Norsku a mohl to tu taky krmit samejma obrázkama :D
    SHQ
    SHQ --- ---
    to se dela tak, ze rozjedes uspesnou firmu a ridis ji po vecerech u koktejlu z hawaje
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Twe to jste nezamestnany a dostavate takovy poctivy davky nebo jak to delate..? :D
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    posilal me bracha SISCO ted tuhle mms ze prave stoupaj s kajtaa v prasanu na hreben na Berninu fouka 5m/s dneska to vypada ze pujde pokorit vrchol.

T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: ok .. zas tolik místní poměry neznám :)
    SHQ
    SHQ --- ---
    ale zase by byl sfoukany snih.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: Tak to by bylo skorem lepší jezdit na Hájským kopci, ne? Tam by vám to tolik nevypínalo.
    SHQ
    SHQ --- ---
    T_MAX: presne opacne
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: Co tam včera foukalo, SZ?
    SHQ
    SHQ --- ---
    vcera loucna..mlha a vitr dost vypinal, ale se 12/13/14 foukackama se dalo. akorat jsme si pujcovali draky, tak jsem toho az tolik nenajezdil

https://maps.google.cz/maps/ms?msid=213783842871363576347.0004d57a8b904ba310875&msa=0&ll=50.417337,12.994659&spn=0.013276,0.033023
    ADIK
    ADIK --- ---
    T_MAX: na jakou kameru koukate?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: kurňa to je bída ... snad tam teď něco nasype!
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: mam motion GPS tracker pro ajfoun. nechapu ze to zdechlo, prestalo to proste chytat gps signal. takze v tom trackovani je dira.

snih stoji za vyl*z prd*l. je sfoukanej na takovy muldy ale aspon tam co nejsou muldy je umrzlej, takze jsme ani moc prkna neposkrabali. prkno dostalo 3 velky rejhy, jinak cajk
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Čím trackuješ, že ti to umřelo? My tam chtěli jet, ale podle kamer nás to odradilo, tak ještě že jsme nejeli :) Jakej tam je sníh?
    RADAK
    RADAK --- ---
    tvl, vzdycky kdyz vyjedu na Moldavu, tak je to hardcore. dnesnich 11m/s a v narazech 14 sice moje 10m C4 davala, ale odhadnout jak vysoko pri skoku me to kopne neslo. rano 3/4 zatazeno a kazdou hodinu pribejvalo oblacnosti. po 2 hodinach jezdeni mi GPS tracker vykydnul na cisle 36km. dalsi hodinu uz nemeril :-( mozna bude i kratoucky videjko.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Už by to chtělo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam