• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: kurňa to je bída ... snad tam teď něco nasype!
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: mam motion GPS tracker pro ajfoun. nechapu ze to zdechlo, prestalo to proste chytat gps signal. takze v tom trackovani je dira.

snih stoji za vyl*z prd*l. je sfoukanej na takovy muldy ale aspon tam co nejsou muldy je umrzlej, takze jsme ani moc prkna neposkrabali. prkno dostalo 3 velky rejhy, jinak cajk
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Čím trackuješ, že ti to umřelo? My tam chtěli jet, ale podle kamer nás to odradilo, tak ještě že jsme nejeli :) Jakej tam je sníh?
    RADAK
    RADAK --- ---
    tvl, vzdycky kdyz vyjedu na Moldavu, tak je to hardcore. dnesnich 11m/s a v narazech 14 sice moje 10m C4 davala, ale odhadnout jak vysoko pri skoku me to kopne neslo. rano 3/4 zatazeno a kazdou hodinu pribejvalo oblacnosti. po 2 hodinach jezdeni mi GPS tracker vykydnul na cisle 36km. dalsi hodinu uz nemeril :-( mozna bude i kratoucky videjko.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Už by to chtělo :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Na chmi je ted vystraha ze napadne 20-30cm snehu zitra v noci, vsude i v nizinach (teda smerem na vychod od Prahy). Tak mozna ted pojezdime zase nejakou vrchovinu
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Jo tak to jsi byl ty sou parnídní číročepicí? :) Ach ty anonymní internety :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    RADAK: Jo tahle zima dava foukackam na prdel... Doufam, ze se jeste tuhle zimu dockam.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: jjj, na pristi rok musim poresit taky komoru, sobota a celkove tahle zima me o tom presvedcila.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: zdravim, vcera nas tam bylo s vama asi 6 z nyxu ;-) Jsem si myslel ze bude vyprodano a lampionovej pruvod a nakonec jsme tam byli uplne sami. Jezdilo to docela pekne ale moc to neskakalo. On tenhle spot je dost placatej a je lepsi kdyz tu fouka hodne.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    NYX akce sobota kite 50% sleva na vitr
    2013.02.09 Husky Hill SNK session by Stejnaci - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zAVudIU45Es&feature=youtu.be
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: ja tam byl, chvili sem s vama pokecal a jeli sme na klinovec. kdyz sme se vecer vratili, tak se s vetrem nic nezmenilo. porad 3,5m/s. to je malo na foukaci c4 13m
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Kdes byl v sobotu? Tady vyhrožovalo takovejch lidí, že pojedou a nakonec jsme tam byli sami :)

Já bych zejtra jel, ale asi až tak kolem jedenáctý, mám ráno nějakou práci, co nepočká .. ale pak bych rovnou z háku kopnul do vrtule a pálil na moldavu, nebo adolfov ..
    RADAK
    RADAK --- ---
    po sobotni frustraci, bych zitra vyrazil na sever znova. myslite ze bude jihovychod jezditelnej na Moldave? nebo jakej jinej spot?

jo a kdyz uz sme u toho, nevyrazil by nekdo se mnou ?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Doma jí oceňujou už od rána :D
    PEKK
    PEKK --- ---
    No co ji rikate?:)
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: jo :))) dobře to tam zrychoval. Krtince se přeměnily v 30cm díry :)).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Dneska velká paráda :) a jak říká Pekk .... TA HRACHOVKA !!! (já bych dodal: tykrávovole, ty palačinky s borůvkama a šlehačkou) .. Najeto 37,5 km

Super den a to sluníčko vynahradilo drobný nedostatky sněhu ... krtci jsou svině :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jo jo, tak to má vypadat...ranni orání čerstvýho prašanu (které odpoledne vydatně podpořil sotekův baskervil:) a odjezd za západu slunce...17:40 a bylo ještě vidět...to už je paráda, mohlo fouknout o metr dva víc, ale i tak lux...a ta hrachovka!!!:)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: No jak jste odjeli tak asi jeste 30min foukalo docela pekne a pak to zase zdechlo :).. Sle celkove supr, jsem total KO vse me boli ale sem nadsenej.. To slunicko a krasnej snih.. Bomba . A holky si konecne take zajezdili.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Dneska na Hustky nakonec jen my, Pekk, TMAX a SOTEKCZ se slecnou... Kde byli ostatni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam