• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SYPFX: koryto :-)
    Debatu sem sledoval, to byla trochu hysterie. ja tam jedu kdyz uz je snehu hromada, jako ted :-), tetrivek je zalezlej hluboko a spi, Orel se nelekne kitu o nic vic nez davu bezkaru a skutru a roleb..., akorat uz nepostuju zadny videa a fota . KRNAP me zastavil jen jednou, platil sem pokutu 100kč, Jakuba Kašpara co byl u těch jednání s tou onemankitfederací sem potkal v Boude v Obrim Dole na degustaci rumů, vsechno mi je vod tý doby jasný ,-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: tak pojeď zejtra na tu Rejži hele :) Měl by to bejt big day! Já teda ještě nevim na 100% jestli budu moct, ale HOnza mě láme co to jde :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    KADERAS: to cumim teda na tuhle zpravu jako puk.
    neni to nejaka kachna?
    protoze v clanku kterej pred nedavnem psali na kiteboarding.cz tak psali jako duvod ze tam hnizdi tetrivek ktery hleda jhnizdiste prave ted v zime a kity ktery vypadaj jako obrovskej orel to plasi, takze nehrozi kiting ani na cestach..
    tohle je obrat o 360... to by byla supr zprava.
    konkretne 50m za lucni je takovej ten obrovsjek previs kvotrpajp kde se da blbnou uplne nejvic..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    to me povidejte, ja bych jel taky hned, kdyz jsem mohl jet taky ale v praci sedim na schuzich cumim do notebooka a bracha si dava takovej paradajz.. Ted me mrzi ze jsem to v praci neosfoval lepsi a nevzal si dovolenou..
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    V těsném okolí Luční boudy a na značených cestách je pro naše hotelové hosty možné vyzkoušet snowkiting. Ovládání draka se můžete naučit na námi pořádaných kurzech.

Tento krásný sport by v některých lokalitách mohl rušit chráněné druhy zvířat, proto je nutno jezdit pouze po značených cestách, což vyžaduje určitou dovednost, na kterou jsou naše kurzy zaměřeny.
    V okolí Luční boudy však pravidelně probíhají cvičení armády, seskoky parašutistů a přistávání vrtulníků. Vzhledem k tomu nehrozí nebezpečí rušení zvěře a tato lokalita je dobrými povětrnostními podmínkami známa.

Luční zóna leží v 1. zóně Krkonošského národního parku a proto všechny aktivity probíhají v souladu s platnými povoleními a předpisy na značených cerstách a vzhledem k povolení správy KRNAP ze dne 5.10.2011 je možné tuto aktivitu v souladu s ochranou přírody provozovat také v okolí 50m od Luční boudy
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: maličko, ale jinde foukat nebude ..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Ryzoviste je trochu z ruky ne?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: Leda hovno Viki :) .. momentálně dost vážně uvažuju o tom zejtra vyrazit na Rejži ..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Doma budes.. :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Nemůžu říct, že by mě brácha trochu neštval :) Už abych byl v Norsku a mohl to tu taky krmit samejma obrázkama :D
    SHQ
    SHQ --- ---
    to se dela tak, ze rozjedes uspesnou firmu a ridis ji po vecerech u koktejlu z hawaje
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Twe to jste nezamestnany a dostavate takovy poctivy davky nebo jak to delate..? :D
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    posilal me bracha SISCO ted tuhle mms ze prave stoupaj s kajtaa v prasanu na hreben na Berninu fouka 5m/s dneska to vypada ze pujde pokorit vrchol.

T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: ok .. zas tolik místní poměry neznám :)
    SHQ
    SHQ --- ---
    ale zase by byl sfoukany snih.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: Tak to by bylo skorem lepší jezdit na Hájským kopci, ne? Tam by vám to tolik nevypínalo.
    SHQ
    SHQ --- ---
    T_MAX: presne opacne
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: Co tam včera foukalo, SZ?
    SHQ
    SHQ --- ---
    vcera loucna..mlha a vitr dost vypinal, ale se 12/13/14 foukackama se dalo. akorat jsme si pujcovali draky, tak jsem toho az tolik nenajezdil

https://maps.google.cz/maps/ms?msid=213783842871363576347.0004d57a8b904ba310875&msa=0&ll=50.417337,12.994659&spn=0.013276,0.033023
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam