• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PEKK
    PEKK --- ---
    NORSKO se blíží...!!!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KADERAS: Tak to jsou borci .. Důležitý je, že zjistili, že to orel plánuje - asi s nim dali nějakej potlách :D Fakt mě ty zelený mozci někdy bavěj :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    orla jsem videl v lete u machace...jak je bejvaly vojensky uzemi u Mimone...tam oni hnizdi, mrsky
    SHQ
    SHQ --- ---
    LUCYA: tak id LKA prodava acces xc 10m,)
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    T_MAX: na lucni prave chtej aby se vratili, nevim vodkud asi z polskyho znaku. Ale jeden z argumentu proc nekajtovat je ze orel se tam uz brzo planuje vratit a kity mu asi vadej...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Hele a v Krkonošách jsou orli ???
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Orli se především bojí šukajících tetřívků! Kdo by taky ne :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    KADERAS: co se tyka toho orla, tak podle me sypfx mel na mysli, ze se tetrivek boji orlu, ne ze se orli boji draku:D
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: SYPFX: Nejaky kozi prdy snad klapnou.. Tesim se na pojezdeni celej tyden :/
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: V Krkonošách prej připadlo 25cm prašanu :) A na WRF 27 vykukuje na neděli 4-5 m/s .. To už by se při troše mávání dalo něco podniknout :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    vypada ze vsude hromady prasanu, ale zatim nehlas zadny vitr na vikend.
    Mozna v nedeli sever
    v sobotu je slabouckej zablesk vetru na jihu
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    SHQ: mám acess 6m, tak něco k tomu...
    SHQ
    SHQ --- ---
    LUCYA: a kolikatku potrebujes? kamoska prodava novy 8m acces 2012..
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    T_MAX: no mě taky zítra volají povinnosti:(

hlavně já potřebuju většího draka, dneska to bylo docela smutný v tom hlubším prašanu. takže: kdo se chcete něčeho zbavit?.)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LUCYA: To je nechutný ....... :)

Nakonec to na zejtra nevyšlo, snad to do příštího tejdne vydrží!
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    T_MAX: je tady tak 20-30 čísel prašanu na pevným podkladu a pořád sype...
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SYPFX: koryto :-)
    Debatu sem sledoval, to byla trochu hysterie. ja tam jedu kdyz uz je snehu hromada, jako ted :-), tetrivek je zalezlej hluboko a spi, Orel se nelekne kitu o nic vic nez davu bezkaru a skutru a roleb..., akorat uz nepostuju zadny videa a fota . KRNAP me zastavil jen jednou, platil sem pokutu 100kč, Jakuba Kašpara co byl u těch jednání s tou onemankitfederací sem potkal v Boude v Obrim Dole na degustaci rumů, vsechno mi je vod tý doby jasný ,-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: tak pojeď zejtra na tu Rejži hele :) Měl by to bejt big day! Já teda ještě nevim na 100% jestli budu moct, ale HOnza mě láme co to jde :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    KADERAS: to cumim teda na tuhle zpravu jako puk.
    neni to nejaka kachna?
    protoze v clanku kterej pred nedavnem psali na kiteboarding.cz tak psali jako duvod ze tam hnizdi tetrivek ktery hleda jhnizdiste prave ted v zime a kity ktery vypadaj jako obrovskej orel to plasi, takze nehrozi kiting ani na cestach..
    tohle je obrat o 360... to by byla supr zprava.
    konkretne 50m za lucni je takovej ten obrovsjek previs kvotrpajp kde se da blbnou uplne nejvic..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    to me povidejte, ja bych jel taky hned, kdyz jsem mohl jet taky ale v praci sedim na schuzich cumim do notebooka a bracha si dava takovej paradajz.. Ted me mrzi ze jsem to v praci neosfoval lepsi a nevzal si dovolenou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam