• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    RODWY
    RODWY --- ---
    SYPFX:zkuste nekdy Bivio...je to za Julierpassem...kousek.) vice na Bivio.ch

nahore je peknej lavor...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: na Bernine bych tedka po tom cojsem videl jel other-bernina - to je presne to co nas nejvic bavi. Docela slusne strmej svah, Spousta takovejch bochanku. Ale zadny skaly. Prevyseni tak 600m to je vic jak medvedin takze na vyjezd a freeridek doluz uz dost dobry...
    Chce to resit jestli ten sever je vic NW nebo NE. Jeden je other-bernina lepsi a druhej zase dobrej na piz bernina. Ale nahoru bych to dal az po travnatem svahu na konci jezera.
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SISCO: kdyz vidim jak tam krvácíte na matroši tak by se vam snad voplatilo se dat do kupy s mistnima expertama http://www.bigdayz.com, my se tam s nima potkali a maj ty hory hodně zmáklý, za cenu těch všech lajn by vás vykoučovali možná vejš
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Asi jo, když neřeší kolik zničí draků.. Já jsem na tom stejně jako ty, radši pozvolnějc, ale draci mi vydržej celou sezónu :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: je to killer, na hranici rizika a materialu je nejvetsi progress ;-) teda kdyz nemusis resit matros ;-). Ja radsi pekne pozvolna.

SISCO: pekne jsi to napsal supr clanek. Moc se me to libilo. Skoda ze jsem nemohl s vama. Jak psal Lukash ze ten vyjezd by bylo lepsi asi o 800m dal po tom ledovci . Tahle trasa ktera se jmenuje Johan Civel attack 2009 , asi nebude nic pro nas. Nechapu jak to muze nekdo davat. Masakr.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SISCO: hele vy snad jezdíte na Berninu každej tejden ne? :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Hlavně nechápu, jak se mu daří kosit jednoho kita za druhým .. to už je snad 4. kite, v prdeli za poslední 3 videa z Berniny - možná by se měl vrátit na rovinu a trochu vypilovat techniku práce s drakem (a podle videjí i s lyžema) .. každopádně paleček za výdrž a morál :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: Dik, jeste jsem k tomu dopsal denik :) megadlouhej, proto ho nepastuju sem.
    Jak dneska bylo hnusne tak sem se nudil.. Na horach hnus, mlha a nowind. Jinak v Liberci je docela dost snehu vpohode by to tam slo od 600m.
    Bernina na druhou 13.2.2013 - Stejnaci & Ivosh | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/Bernina-na-druhou-13-2-2013-Stejnaci-Ivosh
    PEKK
    PEKK --- ---
    SISCO: paradni video, ivo je uplnej magor:D
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    LOJZAK: jak tam na ty Dakhle fungujes ? Mysilm strava, ubytko atd...
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Aktualni info Dakhla Lagoon :) 25C / 20Cvoda , pojezd kazdej den , ano 12 m draci odpoledne 9-10 m
    SISCO
    SISCO --- ---
    Bernina20130213 NewFrame - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=FjSHSoXYe1c

V mezi čase jsem nastříhal video ze středečního Swiss výletu.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: No nejlip vypadaji dneska Klatovy, jen otazka jak to tam vypada se snehem. Pak je i neco u Tachova a kolem Plzne, ale tam mam echo, ze to je se snehem ukrutna bida.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    je to velkej risk ale mozna mikro vitr v Orlickejch a nebo podle me bude fungovat docela slusne ryze.
    Ale ta je dost daleko
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: NJ ale zitra je jeste mene, vidim to na sjezdovku spis.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Hele ja prave koukal na predpoved a dneska to vypadalo spis na kozi prdy, nez zitra. Kdybyste se nekam chystali, dejte vedet ;)
    SISCO
    SISCO --- ---
    dneska jsem koukal ze Lukash jezdil - podle kitetrackeru si docela pekne zajezdil 20km najeto , jsem tomu dneska neveril ze foukne.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SISCO: Lukash bude na zavodech na KOMA ne? fakt to tam jezdi?
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Samo ze kecam, kdyby byl vitr tak sem davno venku ;).. to je fakt smula, no problem 2h autem kamkoliv ale neni vubec kam.. Snad se zitra neco objevi.. Koukam na kitetracker, dneska Lukash jezdi v Krusnejch, ale on je take majitel 21ky :).
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: No my porad hledame neco, kam by se dalo vyrazit, ale preci jen ta 15ka je zase s potrebou vetru uplne nekde jinde jak 21ka.. :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam