• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Kurva to zdi hodne dobre. Jen vubec nevim kde tam ty spoty jsou :/
    SYPFX: Pokud vyrazite rano, dejte vedet a pridame se ;]
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: jizerky, kus nad libercem, luxusni snih.. zmrzlej podklad a na tom 30 - 50 cm prachu odspoda utemovanyho :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Jen pro info, kdybyste nekdo uvazoval o Milicine, tak tam toho taky moc neni. Byli jsme tam ve stredu a parkrat jsme si pekne zadreli o hrudky.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: musim rano do kanclu, pak do holesovic na rychlou navstevu jednoho veletrhu a pak valim za vama, tak ocekavam prubezny informace :) veci budu mit v aute..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Koukam na to no, my asi radeji nekam, kde by foukalo trochu min. I kdyz po koule v prasanu s 6,5kou by to nebyl problem.. :D
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ted na to koukam chteli jsme ke krkonosum kde je nejvic snehu ale na zitra hlasi 15-20ms
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Kde jste byli? Moldava je pry hrozne sfoukana, premyslime kam jet.
    P0L0US: My frcime, ale zitra, tak kdyz predpoved ok, tak proc syckar?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: Lux - jedes zitra taky?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Dneska super odpolední poježdění, sem tam sluníčko, prašanu pokokot, 5-6 ms, 25km natkackováno za hodinu a třičtvrtě :)

Kdo nebyl prohloupil!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    17ka ozone edge poslední model jestli chceš prodáme za supra price
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Nebudete se nekdo zbavovat 15/16m nafukovacky ? Co stejnacove ? :-)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    P0L0US: dodam
    Travel Guard GOLD: ma hodne takovejch veci jako zavrene lanovky, zruseni dovolene a podobne, ze to cloveka neboli kdyz ma zajezd. V tom neni spatnej. Ve freeridu, muzem jen s pruvodcem, kitesurfing tam je (snowkiting neni, ale asi to nerozlisujou). Jinak podminky maji podobne jako allianz, protkane ruznyma vyjimkama a pravidlama. Takze je potreba si je cca 10x precist, aby clovek pochopil co vlastne kupuje.

Dulezite pro frajt: záchranná akce je ty 30% z maximálního plnění na jednu pojist. událost (nevím kolik je ??) v pripade ze jde o zivot. Kdyz nejde o zivot je to 2% max 400Eur.
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: Jo je vicemene. Dobrej trapez se pozna, ze i kdyz to votocis na switch(toe side) tak se to kolem tela neprotoci. Predpokladam ze zacatecnici to moc nedavaj. Takze u zacatku je potreba aby pekne sedel pod kozama a nevyjel ti az ke krku, jak budes mit ztoporenej drak :-)
    LEETO
    LEETO --- ---
    P0L0US: zkus do toho poravnani pridat jeste http://www.travelguard.cz/celorocni-cestovni-pojisteni_749_291643.html?d=88888889-BC01NP v rocnim pojisteni gold cca 1300,- mas i rizikovy sporty na prvnich 17dni pobytu.. kolikrat to staci a clovek uz nemusi resit zadny pojisteni kdyz nekam jede
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: Ja bych hrozne rad jel jo. ALE, jako celkem pravidelny sejckar.... a bude foukat ? Koukam na WRF9, tak zitra to ma byt parada a na sobotu je vsude 0 a v nedel cca 5m (12 narazy).
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ale tak predpokladam, ze pro lamu do zacatku je to asi jedno ne? myslim pro sebe. trosku se otlacit je potreba. :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: diky za tip, ten je opravdu kapanek dražší:)
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: Par jsem jich vyzkousel a nejlip mi sedi Mystic warrior III. Ale je teda kapanek drazsi. Nejlip ale vyzkouset!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SOTEKCZ: Tak mame na zitra jedno volny misto kdyby nekdo chtel. Odjezd cca. 7-8hod., navrat podle chuti..
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    JAKKILLER: ADIK: Mam tu navic Naish Moto. Velikost M. Mysli tenhle, ale bilej: http://www.kiteboarding.cz/eshop/kite-trapezy/kiteboarding-trapez-2011-naish-moto.php . Kupovany 2011, pouzity ani ne 10x, takze prakticky novy. Mel jsem obednany trapez, ale myslel jsem ze uz neprijde. Tak jsem v panice pred sezonou koupil tenhle. Nakonec priseli oba a Best mi sednul vic. Naishe mam jako zalozni, ale klidne se ho zbavim. Vyzkouseni, predani v Praze nebo nekde osobne. V prip. zajmu pisnete SZ (a nadhodte i predstavu o cene).

small_IMG_1106.jpg (739914 B)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam