• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    PEKK
    PEKK --- ---
    SISCO: ja chtel jet, jeste rikam maxovi, ze dame vejlet a pak mi umrel vitr;( snad zejtra prejedeme sopky a neco vyladime, alespon bylo hezky...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Jasný, zejtra si ho přivážu za sebe a dotáhnu ho někam za kopec, kde bude prašánek :))))
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Bomba!! Tak to je luxusni start. No verim ze po vcerejsi vichrici a snezeni to bude husty!! Tady pisou ze Norsku na vetsine mist je 3-4 lavinovka.
    varsom.no
    http://www.varsom.no/en/#.UTOA8TDcl8E
    Mas dobrej odhad.. Tak to je husty. Ale kdyz nepojedete na ty nejvetsi kopce tam vzadu tak snad OK ne?

Vytahni pekka do kopcu, brouseni jezer z toho bych byl nervozni. Jakmile ale vyloopujes prvni 200m prevyseni a na paradni rozhled tak to je to ONO :) a ty nahorni plosiny jsou snad bez plastvi.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Dneska BigDay, mám v nohách 38km :) Povrch na Orterenu hroznej - souvisle 30cm kry, ale překodrcal jsem to o dva hřebeny dál a tam jsem si našel i prašánek a hezký místa na skákání ..

Lavinovka podle mě tak 3 a místy 4 .. podařil se mi dneska docela hnusnej odtrh na asi 20° svahu, ale poodjelo to jen cca 2O cm - s kopečkama jsem se krotil :)))

Jinak sluníčko, trochu opar, vítr ale divnej, ráno nás nechali na prvním parkovišti, tak jsme dupali asi půl hodiny na Orteren, tam foukalo 12 ms a než jsme to rozbalili lehlo to, pak foukalo míň, ale podařilo se mi nastoupat i v tom nowindu a bordelu a tam jsem si to fakt užil :)

Začíná to kurňa dobře !
    SISCO
    SISCO --- ---
    TMax: bude report ? :) v čr dnes Adolfov docela dobrý, umrzla vrstva sněhu cca 30cm vítr 3-7m.
    SISCO
    SISCO --- ---
    Supr tak nápis pls report :) dík
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SISCO: jeste nebyla :) rano vyrazime..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: welcome on board
    zitra bude ordinovat 10m/s a slunickova antistresova terapie
    SISCO
    SISCO --- ---
    RadekSurf daval na FB luxusni fotky ze Satzungu
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: svinsvo :) a my jedem domu. Co ta Moldava?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHEFIK: Jaká byla moldávie? Co ten sníh tam? Jasný, wifi tu je..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    PEKK: , T_MAX: jen pockejte na fotky z moldavy! :)

tam mate hotelovou wifi?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Hele pockej s jasanim na zejtra;) zatim je to planet arctic blizzard...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Haugastol T-0 ... mission completed, planet snowkiting located!!! :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    u tesca muzem bejt imho uz v .15... ale klidne si jeste trochu privstanu... jen bych to zas moc nehrotil, svetlo uz je do 18:00 a nevim jak vy, ale ja budu do ty doby mrtvej .)
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    MIXX asi bys nechal auto na parkingu u Tesca zde 50°8'14.899"N, 14°29'54.921"E a v 9:30 se tam potkáme?
    RODWY: Jak ty teda?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    RODWY: do auta, nebo vlastnim? ja myslim ze ta moldava bude klidnejsi a imho je i zabavnejsi
    RODWY
    RODWY --- ---
    SHEFIK: na adolfov spatnej smer...mozna se pridam.)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    a ten vitr na adolfove je zatim teda o dost horsi v poryvech...
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ: ok, ve trech je stejne v aute vic mista :) na moldave by se mozna dalo i seshora, vystup taky rad nemam.... adolfov klidne, ale je tam dost snehu?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: Ja jeste resim jestli nepojede i Terka + Zemi, dam behem dne vedet. Ale skoro bych radeji jel treba na Adolfiv nez Moldavu, nemam rad ten debilni vystup :D
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SHEFIK: Ted na to koukam, mohlo by to byt super. Prozatim se mnou na 99% pocitej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam