• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SISCO
    SISCO --- ---
    MIXXX: Take se mi to nehodi, ale azuro a dobrej rychlej snih, sakrble, sem v praci nebyl ani nepamatuju.

T_MAX: Jinak to nepujde, na zitra vam hlasi dobry vitr, silny rano i odpo.. Ten zapadni dle Chrise (ten anglan s kulichem) casto fouka tak ze fouka pak pauza 14min a zase fouka. Netreba se bat ze nebude. Chce to vyrazit do hor a tam uz vitr bude ;)... Drzim palec a pis denni report klidne to nejak rozepis kam ste jeli a tak ;).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Jasný, zejtra si ho přivážu za sebe a dotáhnu ho někam za kopec, kde bude prašánek :))))
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SHEFIK: Myslim zes to vic nez dohnal skokama - skakat jako ty (ne ze bych to teda umel), ujedu toho mnohem min. Rozhodne bych se tim netrapil ;)
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SISCO: :) bylo to super. Zitra jsem o tom uvazoval, ale jsem dost vyrizenej, tak na to asi kaslu :( Dovolena se navic bude hodit treba na leto...
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MIXXX: to je ostuda, stejnou dobu na place a ujedu necelou polovinu co ty :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    dneska na hutich foukali tak 3m. Jeste ze jsme meli s sebou navijak, takze par dlouhych poletu se konalo :-)

SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SISCO: jj, rychlejsi povrch uz snad nejde. taky sem mel poprvy snk prkno a je v tom rozdil, clovek muze jet rychlejc diky hraneni, aniz by stoupal..

snih myslim vydrzi, je ho tam hafo, ale pokud nenakyda, tak to bude cim dal vetsi ledovka :/
    SISCO
    SISCO --- ---
    MIXXX: Tyjo 61km pojezd jak svina :) zítra a pozítří podobně hlasi a azuro. Nepojedes znova?
    SISCO
    SISCO --- ---
    SHEFIK: dost dobrý, za 2h tolik km to byl asi rychlý povrch. Myslíš ze to vydrží?
    Teď hlásí luxus počasí na pondělí a úterý. Možná by se vyplatilo 1/2 dne pojezdit.
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Dnešek na Moldavě se vyvedl myslím :)
    Můj tracklog:
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SISCO: shrnul bych to jako big ice day :) max speed 59,7 km/h, za 2 hodiny (jizdy) najeto necelejch 30 km, avg speed 13, naskakano asi 100 skoku a k tomu asi 98 padu :)

bylo to hrozne zmrzly, ze zacatku fajn, ale cim byl clovek unavenejsi, tim to bylo narocnejsi uhranit a dopadat ze skoku. vitr paradni, temer stalejch 7-8 m/s, semtam poryv

nejvetsi sranda byla v tom doliku, dal se krasne prelitavat
    Sports Tracker
    http://www.sports-tracker.com/#/workout/m0nk/3k7f8jddevdbmhvk
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Bomba!! Tak to je luxusni start. No verim ze po vcerejsi vichrici a snezeni to bude husty!! Tady pisou ze Norsku na vetsine mist je 3-4 lavinovka.
    varsom.no
    http://www.varsom.no/en/#.UTOA8TDcl8E
    Mas dobrej odhad.. Tak to je husty. Ale kdyz nepojedete na ty nejvetsi kopce tam vzadu tak snad OK ne?

Vytahni pekka do kopcu, brouseni jezer z toho bych byl nervozni. Jakmile ale vyloopujes prvni 200m prevyseni a na paradni rozhled tak to je to ONO :) a ty nahorni plosiny jsou snad bez plastvi.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Dneska BigDay, mám v nohách 38km :) Povrch na Orterenu hroznej - souvisle 30cm kry, ale překodrcal jsem to o dva hřebeny dál a tam jsem si našel i prašánek a hezký místa na skákání ..

Lavinovka podle mě tak 3 a místy 4 .. podařil se mi dneska docela hnusnej odtrh na asi 20° svahu, ale poodjelo to jen cca 2O cm - s kopečkama jsem se krotil :)))

Jinak sluníčko, trochu opar, vítr ale divnej, ráno nás nechali na prvním parkovišti, tak jsme dupali asi půl hodiny na Orteren, tam foukalo 12 ms a než jsme to rozbalili lehlo to, pak foukalo míň, ale podařilo se mi nastoupat i v tom nowindu a bordelu a tam jsem si to fakt užil :)

Začíná to kurňa dobře !
    SISCO
    SISCO --- ---
    TMax: bude report ? :) v čr dnes Adolfov docela dobrý, umrzla vrstva sněhu cca 30cm vítr 3-7m.
    SISCO
    SISCO --- ---
    Supr tak nápis pls report :) dík
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SISCO: jeste nebyla :) rano vyrazime..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: welcome on board
    zitra bude ordinovat 10m/s a slunickova antistresova terapie
    SISCO
    SISCO --- ---
    RadekSurf daval na FB luxusni fotky ze Satzungu
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: svinsvo :) a my jedem domu. Co ta Moldava?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHEFIK: Jaká byla moldávie? Co ten sníh tam? Jasný, wifi tu je..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    PEKK: , T_MAX: jen pockejte na fotky z moldavy! :)

tam mate hotelovou wifi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam