• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Nejel byste nekdo predbezne ve ctrvtek? Ve stredu ma neco nakydat a na ctvrtek to zatim hlasi dobrou predpoved.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    P0L0US:
    CTIRY: Murphy, Switch a další piloti kiteloop používaj. Switch mi jednou psal, že kiteloop ve vzduchu je cca 5m vejšky dolu. To video od Polouse tomu cca odpovídá.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    P0L0US: v CR neni moc lidi, ktery provozuji kiteflying....a nikdy jsem je nevidel vejsku snizovat loopem. Vetsinou se nechali snest dolu...
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    controll your flight with kiteloop. zkousel jste nekdo ? :-)
    KITEBOARDING -- About lift ACCIDENTS --KITELOOP a SAFETY PROBLEM -- HD Vlad Postelnicu - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GjrFW_yXCzY
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Byl jste nekdo dneska politat? Koukal jsem na kameru na Medenci a docela jsem litoval, ze jsem to po vcerejsim hnusu radeji odpiskal. Mohla to byt dneska nakonec celkem paradicka..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: Jo, Polous na tom fakt zamakal, díky jeho tabulce se v tom dá dost jednoduše zorientovat :) Je to týmovej dříč!
    SHQ
    SHQ --- ---
    SHEFIK: jj to jsem tam taky vycetl..takze aspon jeden co sel do toho cfk :)
    T_MAX: diky - to se mi podarilo prehlednout - zvlast tadyta tabulka od [ P0L0US @ DRACI - & - PoWeRKiTinG - ] e je presne to co jsem potreboval
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ:
    SHEFIK: hoši, filtr !!! řešilo se to tu před 3 tejdnama dost dopodrobna :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SHQ: hoj, tohle mam: http://www.ceskakitovafederace.cz/o-ckf/pojisteni/ ale nic se mi nestalo, tak reference nepredam :) CFK to je v cr jen "informacni zdroj", IKA je zprostredkovatel, ale pojistitel je nemecka VDWS - http://www.vdws.de/en/safetytool/ (a ty sou vlastneny axou, nebo allianz, ted nevim)

co je dobry je, ze je to na celej svet a primo na kiting, takze ti pak nebudou delat vymluvy, zes kitoval mimo sjezdovky, nebo letel uz 5 metrech, coz je paragliding apod. horsi bude jen to nahlasovani pojistny udalosti do nemecka, ale verim, ze to nebude zas tak hrozny v ramci EU...
    SHQ
    SHQ --- ---
    zdar,
    resim tedka jestli uzavrit alpenverein nebo tohle http://www.ceskakitovafederace.cz/o-ckf/pojisteni/
    u alpenverein jsem nenasel nic o odpovednosti za skodu treti strane napr. atd, tak vaham..ale potrebuju to do uterka rozlousknout.
    kdo tady co mate? vim, ze SANSCULLOT a LEETO alpenverein ..
    RADAK
    RADAK --- ---
    Vypada to zitra pojedem s kamosem zkusit poradne hnusny pocasi na moldavu. 1misto pro odvazlivce. Zadnej big day to nebude. :-)
    BONGO
    BONGO --- ---
    T_MAX: ja mam par let stary Sony Ericsson J10i a ten GPS ma, stejne jako WiFi...a vydrzi mu baterka sakra dlouho (hlavne ve flight mode), protoze nemusi napajet obrovske dotykove displeje a narocne procesory chytrackych telefonu .)

SHEFIK: dikec, mrknu na to
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SHEFIK: nakonec foukalo takze nebyl duvod, ale uz se zase blizi vykys takze sance bude. obecne letos na Cabo fouka dost nahovno (tzn tak 70% a zadnej extra vichr) takze se jezdi kdyz to jen jde
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SANSCULLOT: jak to dopadlo s tahanim na lane?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    MARASAN: ke?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    BONGO: sports tracker
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    BONGO: To má gps takovej telefon?
    BONGO
    BONGO --- ---
    T_MAX:
    RADAK: co tak nejaky tip na aplikacku pro obyc founa? no Android, no iPhone, jen stara dobra java .)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Slyšel jsem, že jste měli nějakou komplikaci po cestě? Dobře, že jste dorazili ok :)

Já si dal dneska pohodu, vyspal kocovinu z včerejšího večera a dodělal nějaký resty do práce .. teďka jsem půjdu cournout a zejtra zas BigDay se sluníčem (dneska je zataženo a lehc posypává) :)

Pošli pak nějaký fotky!
    PEKK
    PEKK --- ---
    Hlasim navrat z raje, 6 dni ze 6ti na kajtu v orgastickejch podminkach...mlha a zbytky snehu doma mi jen umocnujou vzpominky na tu nekonecnou paradu... I kdyz mam cesky hory a louky rad, kdo to zazije, ten se tam vrati, stejne jako ja;) Proste Norsko je povinnost, nema cenu utikat z prace na casto nejistou predpoved, radsi to volno zase pouziju na hugstengol ;)
    Tmax: Nohy uz nebolej, zase bych si zajel na Dyranut, dej si par poletu za me, ja jdu brecet nad fotkama;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam