• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SISCO
    SISCO --- ---
    KADERAS: Satzung predpoved dle wguru docela sedela. Duvod proc tam je je jenom JV vitr je tam silnejsi kdyz je takovej ten vitr za kopcema.
    + JV vitr fouka vic nez jinde kdyz je ona spec. meteo situace
    - Jde o placatou placku, flat/flat/flat
    + dobry na uceni jestli chces nekoho vzit sebou.
    + vice snehu nez na moldave nebo adolfove
    - zadne velke kopce nebo prekazky
    - parkoviste 3e
    + parkovani primo uprostred spotu, svacinu muzes nechat v aute
    + stanky s parkama jeden u parkoviste druhej na kopci u vleku
    Zajimavosti
    U vrtule kdyz jde nejaky jizni smer tak se da trochu litat ale neni to moc velky.
    Hlavni zajimavost ale ilegal: cca 2km na zapad je konec spotu takovym zivim plotem, ten kdyz projedes okolo cedule NO SNOWKITING (je zasnezena a jen nekde takze si to teoreticky nevidel)
    tak se ti otevira uz slusne clenita supr zona. Kitovani pres potok, v lese mezi smrkama, kopec na skakani a je to hodne velky... (jen se tam nesmi no :))
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SYPFX: Jak Funguje Satzung vs Windguru, mam si něco přičíst nebo odečíst? Nějaká hlavní atrakce co tam nepropásnout? dik
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Dnes celej den na Moldavě a nic moc bohužel, neměl jsem jindy volno. Mlíko, viditelnost asi na třicet metrů a vítr nestálej odpoledne ho bylo málo.
    Nicméně nějakých třicet km jsme najeli. Jsem úplně vyšťavenej. :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    P0L0US: jasně, třináctiletý thaiský lejdybojové, jak jinak :D
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Zkusim sede bunky mozkove: podle toho co pise SISCO, tak bych vedel ceho by se dalo dosahnout osumnactkou .-) Ale trinacka mi do toho nevyhazi. Takze zrejme zas pujde o nejaky prasany... hm ?
    PEKK
    PEKK --- ---
    to je takovej kviz
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    PEKK: co tim summitem myslite ?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Každej neni takovej těžkotonáž jako vy dva :D
    SISCO
    SISCO --- ---
    To je vpohode 1C v trvani jen 4h pres den jinak porad -6. To bude lux prasan!!!
    WindGURU: Czech Republic - Moldava
    http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=115561

PEKK: Summitu dosahnes jedině s třináctkou.

T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: žádný nad nulou, bude pěkně prašanovato !
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Ve stredu ma byt nad nulou, z toho bude takova ta paradni krusticka, jestli ta predpoved vyjde :/
    PEKK
    PEKK --- ---
    Ze bychom dali SUMMIT na MOLDAVE?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Doporucuju RELAX 2dny na lůžku, od pátku 6dní po sobě BIGG DAYS v krušných horách takovej MARATON.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Okey, asi si po 14 dnech dovolený budu muset odpočinout některej ten den :D Odpolední pojezdy to jistěj !!!!
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Vikend vypada zatim exkluzivne!! Prasanu ted napadne tuna a bude azuro a vitr akorat.. Prvni moznost pojezdu by byla streda odpoledne, slunce a 3-5m.s zatim (lowwind) a pak kazdy den vyvrcholi to sobota nedele big big day :). Snad to vydrzi ;).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Vcera odpoledne jsme dorazili :) hele jedu kdykoliv, bigday alarm mam zapnutej! Kdybyste nekam jeli, tak dej echo, jedu!
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    SISCO: tak zkoušet si nějaký blbinky s drakem už je ta pověstná smetana. Mnohem horší pro mě je najít vhodný místa, kde zrovna fouká/nebo kde je sníh/, protože se může stát, že na jednom fleku nic, ale o pár kilometrů dál se jezdit dá, někdy ten vítr znásobí nějaké udolí, někde se rozbije o bůhvíco...já se v tom právě moc nevyznám a ač se snažím i něco načíst, tak převedení do praxe pokulhává. Ale tak snažím se při projíždění krajinou monitorovat okolí, koukat na gps/protože s mým nulovým orientačním smyslem absolutně netuším, kde mám světový strany/ a sledovat kde a co je kam natočený a jak to tam vypadá.
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Kdy jsi prijel?? Doufam ze ted neohrnes nos na Krusnejma horama a vyrazis?
    Tedka ma cely tyden snezit napadne jeste docela dost snehu.. V tydnu se da vyrazit po praci v 15h v 16:30 jsi na miste a do 19:15 coz je skoro 3h se da pojezdit..
    Mozna streda/ct/pa by mohlo bejt lux pocasko.

LUCYA: Jo snb je lepsi v CR. jen v nejakych vetsich prejezdech maj navrch lyzari. Dobra volba, prave ptam se kvuli tomu skoku. Jestli uz takhle litas tak bych nerekl ze si s drakem nejsi jista.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    LUCYA: snb, na lyžích se s drakem bojím.) říkala jsem si, že to někdy zkusím, ale já si pořád s tím drakem nejsem úplně jistá, takto když se mi něco děje, tak se smotám, prkno nacpu pod sebe a jede se dál, drak si ani ničeho nevšimne.) s lyžema moc nevím, jak by to šlo.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: paradise!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Pecka, to by mě zajímalo, na co jako jezde do Norskovic, když jsou tu takový luxusní podmínky :))))

Po 16 dnech v ráji to tu v práci dost bolí ....... au!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam