• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PEKK
    PEKK --- ---
    Na roztylech leda s mudboardem...;)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KADERAS: já se těšim tyvole, až tu za dva, tři roky budem postovat videa našich smráďat na metrovejch dracích :D
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    CTIRY: ja mam prvniho potomka od podzimu. Kitování to přidalo další hodnotu, ten úžasnej klid a ticho :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CTIRY: Já z rodinnýho rozpočtu taky nic neutratil, já jen ze svýho osobního :D Ten rozhodně s rodinným nekřížim :)))
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Zítra celý den a možná i v pátek bude slušná nálož v Kruškách! Asi budu muset opustit rodinu na celej víkend... Já sem takovej hajzl... Ale zase sem neutratil ani korunu z rodinného rozpočtu za Alpy, Berninu, Norsko...

Musim se vyřádit 2.4. příde na svět druhej prťous!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    na Chodove se daj delat luxusni pikniky v trave :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SISCO: no na tý Moldavě to místy bylo víc vyfoukaný než bych čekal.
    Ale sníh určitě je.
    SISCO
    SISCO --- ---
    Sibrina - krenice 15cm tvrdého sněhu šlo i skákat. Lux povrch rychlej azuro prostě nádhera.a je to tu i obrovsky na vejlety mezi vesnicema a okolí. Závody s autama :-) sou taky good :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SISCO: kde v praze? mi ráno přišlo že všechno přes noc roztálo..
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dneska jsem jezdil od 6-8 v praze luxus podmínky i na skoky :) hodím sem video.
    SISCO
    SISCO --- ---
    Teď ale napadlo všude 15cm a ještě napadne. Moldava bude také good. Spíš jako pro změnu je to fajn :).
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SISCO: ten sníh mě tam táhne právě, a teď eště stánky s párkama říkáš...
    pojedu to zkontrolovat, dík za info
    SISCO
    SISCO --- ---
    KADERAS: Satzung predpoved dle wguru docela sedela. Duvod proc tam je je jenom JV vitr je tam silnejsi kdyz je takovej ten vitr za kopcema.
    + JV vitr fouka vic nez jinde kdyz je ona spec. meteo situace
    - Jde o placatou placku, flat/flat/flat
    + dobry na uceni jestli chces nekoho vzit sebou.
    + vice snehu nez na moldave nebo adolfove
    - zadne velke kopce nebo prekazky
    - parkoviste 3e
    + parkovani primo uprostred spotu, svacinu muzes nechat v aute
    + stanky s parkama jeden u parkoviste druhej na kopci u vleku
    Zajimavosti
    U vrtule kdyz jde nejaky jizni smer tak se da trochu litat ale neni to moc velky.
    Hlavni zajimavost ale ilegal: cca 2km na zapad je konec spotu takovym zivim plotem, ten kdyz projedes okolo cedule NO SNOWKITING (je zasnezena a jen nekde takze si to teoreticky nevidel)
    tak se ti otevira uz slusne clenita supr zona. Kitovani pres potok, v lese mezi smrkama, kopec na skakani a je to hodne velky... (jen se tam nesmi no :))
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SYPFX: Jak Funguje Satzung vs Windguru, mam si něco přičíst nebo odečíst? Nějaká hlavní atrakce co tam nepropásnout? dik
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Dnes celej den na Moldavě a nic moc bohužel, neměl jsem jindy volno. Mlíko, viditelnost asi na třicet metrů a vítr nestálej odpoledne ho bylo málo.
    Nicméně nějakých třicet km jsme najeli. Jsem úplně vyšťavenej. :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    P0L0US: jasně, třináctiletý thaiský lejdybojové, jak jinak :D
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Zkusim sede bunky mozkove: podle toho co pise SISCO, tak bych vedel ceho by se dalo dosahnout osumnactkou .-) Ale trinacka mi do toho nevyhazi. Takze zrejme zas pujde o nejaky prasany... hm ?
    PEKK
    PEKK --- ---
    to je takovej kviz
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    PEKK: co tim summitem myslite ?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Každej neni takovej těžkotonáž jako vy dva :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam