• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    RODWY
    RODWY --- ---
    SISCO: myslis,ze tam bude led!?
    SISCO
    SISCO --- ---
    oba dny ale hnus zatazeno a pre to je zmrzly na kost, kamenak./.. ale jezdit pujde..
    to ze fouka malo je na ten led vyhoda!!!
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    RODWY: souhlas
    RODWY
    RODWY --- ---
    ja bych jel v nedeli...zitra to vypada na vzducholode.)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CTIRY: V kolik ocekavas vystaveni?
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SISCO: to uděláš dobře, ženský maj malou konkurenci vetšinou... lepší snb no... :) Takže tam jedete? Nemátě někoho kdo chce svézt? Jel bych tam brzo ráno zítra a po vyšťavení zpět...
    SISCO
    SISCO --- ---
    oh shi! :) tak dik za info. Prihlasim tam asi Misu na snk lyze :)))
    SISCO
    SISCO --- ---
    CTIRY: Jake zavody prosim? Chtel bych tam zitra take jet..
    Diky...
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    kdo kam zítra? Před Adolfovem závody ale smerem k fojtovicum volno...ze bych to spojil?
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: nedal jsam back roll, plus chytil poryv na moldave a dopadnul na rameno. zlomena klicni kost. zatim muzu omezene pracovat s mysi, takze videjko sestriham behet pristiho tydne, snad uz se budu hejbat vic.
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK: co jsi delal?
    RADAK
    RADAK --- ---
    LEETO: sem rad za svoji klicni kost. todle je hardcore
    LEETO
    LEETO --- ---
    SISCO: nastesti chodi ale na kajta uz nevleze .. on vedel co ma udelat jen si nechtel natrhnout novyho kajta a nemel ten automatickej reflex se odstrelit kdyz se neco posere.
    SISCO
    SISCO --- ---
    LEETO: drsny!!!! nemam zvuk, ale bude chodit?
    Osobne clovek na to kouka ze se mu to nemuze stat, ale doporucju pred startem kita zkusit si odstrelovak.
    Muze se docela snadno stat v recku nebo egypte ze do odstrelovaciho mechanismu se dostane pisek a kite nepujde odpalit. Nebo osefovat ze odpalovak je na prave ruce v pripade Ozona ktere to ma asymetricke :).
    LEETO
    LEETO --- ---
    a nezapomen si vzit kameru at tu pak mame co paleckovat :)
    Kitesurfing disaster at the Vaal Dam - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=2Am1y_m2g1Y
    PEKK
    PEKK --- ---
    KADERAS: jeste bych doplnil, ze nejlepsi pro uceni budou alpy, idealne nejaka prikra prurva kde to hodne tahne nahoru a az to kiteloopama (ty ti pujdou hned) vyjedes nekam do skal, rovnou se naucis prvni polety do udoli....a vlastne uz umis vsechno a hned
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KADERAS: Máš ho na svědomí :D
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    dekuji za podnetne informace, kamaradi. pro zacatek jsem spokojen, mate rozchod :)
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    NE7RA: Nejlepší je jít na to hned zvostra, koupit kite drahej a velkej=nejlepší, a jít hned jak fouká nějakej storm aby tě ten kite zaparkovanej na 12 sám zvedal do vzduchu, chceš přece kitovat kvuli těm mega skokum žejo.
    Tenhle postup se mě výborně osvědčil a když to přežiješ a neodradí tě to tak získáš unikátní kombinaci zdravýho respektu, tu správnou oraženost(horší to už těžko někdy může bejt) a kite prověřenej že fakt vydrží dost

Po 30. už neni čas na nějaký kurzy...
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    LUCYA: teda co mi dlouho chybělo, bylo, že jsem to neuměla nějak rozumně sbalit, aniž bych to celý zamotala a musela to zase převazovat - to ti asi v kurzu ukážou.) Pak jsem narazila na nějakýho dobráka, co mi to předved, stejně to ale většinou musím převázat, takže to je asi rukama. Ale už to umím docela rychle, tak mě to netrápí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam