• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SYPFX: Nojo, na kamere to nevypada slozite, ale byt na jejich miste, bude to uplne o necem jinem :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    tady jsem natocil kousek jejich stoupani na kameru. Rikal jsem si jestli bych to taky zvladl ale bylo by to asi 50 na 50 bud bych zemrel a nebo by to bylo nej pojezd v zivote.
    Patrik - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=28dfz8jwtdA
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    MIXXX: nastoupano celkem 9038m vejskovejch
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SYPFX: To je bomba...
    ADIK
    ADIK --- ---
    dneska v loučný pod klínovcem bída, ráno cca 4m, odpoledne pod 2m, podklad je zmrzlej, na tom trocha prašanu.. snad to zítra bude lepší
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    k predeslymu texu tohle je ten track , doporucuju prepnout na mapu a terenni aby bylo videt vrstevnice
    GPS Tracking for iPhone and Android – Tracks & Ranking
    http://www.kitetracker.com/gps/tracking?r=Starhiller_251
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    tak jsem prijel y Berniny a tam pul metru prasanu v navejich i pres metr. Kdyz me spadl kite tak kazdej krok se propadal po rozkrok a nekdy i hloubs..

Na Bernine jezdili Patrick z Unhooked, hodil jsem s nima rec jestli jako jedou az nahoru kdyz je lavinovka 3ka rikali ze jo a nez jsem stihl vytahnout prkno tak uz jsem je videl v pulce nejvetsiho stitu a zachvili nahore. Ten vyjezd co davali to byl majstr stich snk freeride uzkej rukav dole skala, vpravo skala v levo skala a uzkej pruh kde jsou ledovcovy pukliny a uplne kolmy stoupani.. Masakr. Cumel jsem s otevrenou papuli.

a dali si paradni track s prevysenim 1000mnm - 14x, to jsem jeste nevidel vyjed tak obrovsky hory 1000 prevyseni a 14x nahoru a freeride dolu. V pulmetrovym prasanu. Azuro. Jezdili Frenzy 11ku a freeride lyze.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    nejaky zpravy s hnojniku by nebyli ? zitra se tam nejspis pokusime vyskytnout....
    RODWY
    RODWY --- ---
    v tom pripade spis sobota odpoledne!
    v albrechticich je pekna predpoved a smer.)jen nevim jestli je tam na cem jezdit...
    SISCO
    SISCO --- ---
    Led je 100% na Moldave včera večer alespon. Psal to Psychoplot a Erik nezávisle před hnus a prasan vůbec nikde jen led a couhajici tráva. Ale na pojezdy po okolí ok. Všude jinde to bude asi stejny.
    RODWY
    RODWY --- ---
    znate nekdo Albrechtice?
    RODWY
    RODWY --- ---
    jsem myslel,ze tam neco spadlo.)
    RODWY
    RODWY --- ---
    SISCO: myslis,ze tam bude led!?
    SISCO
    SISCO --- ---
    oba dny ale hnus zatazeno a pre to je zmrzly na kost, kamenak./.. ale jezdit pujde..
    to ze fouka malo je na ten led vyhoda!!!
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    RODWY: souhlas
    RODWY
    RODWY --- ---
    ja bych jel v nedeli...zitra to vypada na vzducholode.)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CTIRY: V kolik ocekavas vystaveni?
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SISCO: to uděláš dobře, ženský maj malou konkurenci vetšinou... lepší snb no... :) Takže tam jedete? Nemátě někoho kdo chce svézt? Jel bych tam brzo ráno zítra a po vyšťavení zpět...
    SISCO
    SISCO --- ---
    oh shi! :) tak dik za info. Prihlasim tam asi Misu na snk lyze :)))
    SISCO
    SISCO --- ---
    CTIRY: Jake zavody prosim? Chtel bych tam zitra take jet..
    Diky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam