• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    nevite, jak je to se snehem kolem Novyho Mesta, Zdaru apod. ?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LUCYA: kde to je?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHEFIK: zdařile, Shatzung s Pekkem, sluníčko, tvrdej sníh a místy prašan, vítr sice poryvovej, ale dalo se 0 - 6 - 10 ms :))) Natrackováno 40 km za odpoledne (dorazili jsme na svah až po obědě) ..

LUCYA: Naprosto souhlasim :)
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Takhle to vypadá 30 km za Brnem, nevím, jak vám, ale mně se tento způsob jara zdá nanejvýš zdařilý!

jen jsem na sebe nasraná, že jsem si netroufla vytáhnout většího draka, se škubánkem se jezdilo sice dobře, ale nevynese mě, takže vážení, až tady zas budete postovat nějaký videa, jak pán přeletí strom, tak k tomu napište upozornění, at na to vylekaný holčičky nekoukaj!
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: vsichni na draku? dejte vedet jak to dopadlo
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    MIXXX: ja jsem daval hodne prudky pod vysokym napetim na other-bernina a bal jsem se hodne moc. Ten ledovcovej vyjezd je hustej v tom ze tam neni takovej ten krasnej stalek vitr co jde nahoru ale musi se tam hodne laborovat s vetrem. Tam kde tyhle typci profrceli jako by se nechumelilo s Frenzy 11 tak me Frenzy 13ka spadla na zem jako brambora a to jsem myslel ze s tim umim.
    V tom prudkym si nedovedu predstavit ze me to prestane tahnout ja na snb spadnu v kolmy stene a zastavim se az pod skalou.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    MIXXX: že jo? je tam spousta místa pro safety přistání... z dálky to nevypadá...
    POjed zejtra nekam!
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SYPFX: Nojo, na kamere to nevypada slozite, ale byt na jejich miste, bude to uplne o necem jinem :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    tady jsem natocil kousek jejich stoupani na kameru. Rikal jsem si jestli bych to taky zvladl ale bylo by to asi 50 na 50 bud bych zemrel a nebo by to bylo nej pojezd v zivote.
    Patrik - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=28dfz8jwtdA
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    MIXXX: nastoupano celkem 9038m vejskovejch
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SYPFX: To je bomba...
    ADIK
    ADIK --- ---
    dneska v loučný pod klínovcem bída, ráno cca 4m, odpoledne pod 2m, podklad je zmrzlej, na tom trocha prašanu.. snad to zítra bude lepší
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    k predeslymu texu tohle je ten track , doporucuju prepnout na mapu a terenni aby bylo videt vrstevnice
    GPS Tracking for iPhone and Android – Tracks & Ranking
    http://www.kitetracker.com/gps/tracking?r=Starhiller_251
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    tak jsem prijel y Berniny a tam pul metru prasanu v navejich i pres metr. Kdyz me spadl kite tak kazdej krok se propadal po rozkrok a nekdy i hloubs..

Na Bernine jezdili Patrick z Unhooked, hodil jsem s nima rec jestli jako jedou az nahoru kdyz je lavinovka 3ka rikali ze jo a nez jsem stihl vytahnout prkno tak uz jsem je videl v pulce nejvetsiho stitu a zachvili nahore. Ten vyjezd co davali to byl majstr stich snk freeride uzkej rukav dole skala, vpravo skala v levo skala a uzkej pruh kde jsou ledovcovy pukliny a uplne kolmy stoupani.. Masakr. Cumel jsem s otevrenou papuli.

a dali si paradni track s prevysenim 1000mnm - 14x, to jsem jeste nevidel vyjed tak obrovsky hory 1000 prevyseni a 14x nahoru a freeride dolu. V pulmetrovym prasanu. Azuro. Jezdili Frenzy 11ku a freeride lyze.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    nejaky zpravy s hnojniku by nebyli ? zitra se tam nejspis pokusime vyskytnout....
    RODWY
    RODWY --- ---
    v tom pripade spis sobota odpoledne!
    v albrechticich je pekna predpoved a smer.)jen nevim jestli je tam na cem jezdit...
    SISCO
    SISCO --- ---
    Led je 100% na Moldave včera večer alespon. Psal to Psychoplot a Erik nezávisle před hnus a prasan vůbec nikde jen led a couhajici tráva. Ale na pojezdy po okolí ok. Všude jinde to bude asi stejny.
    RODWY
    RODWY --- ---
    znate nekdo Albrechtice?
    RODWY
    RODWY --- ---
    jsem myslel,ze tam neco spadlo.)
    RODWY
    RODWY --- ---
    SISCO: myslis,ze tam bude led!?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam