• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SISCO
    SISCO --- ---
    CTIRY: aha good to by slo, ale to musej asi vsem na startu dat info ze se musi tocit spodem zejo? Dneska asi take good
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SISCO: nevim jak to myslíš, ale draka točíš spodem a občas se stane, že tě někdo zařízne a stane se co popisuješ, nemůžeš točit, když za tebou někdo jede... Když vim, že nemam power, nebo je nějakej blbej úhel a za mnou jede lyžař s žiletkou na krátkech šňůrách s ručkama, jedu za bojku a otocim se dál a nehrotim... Já "závodim" na pohodu nechci se nějak rasit...
    SISCO
    SISCO --- ---
    CTIRY: supr, to jsi strihnul hodne rychle.. By me zajimalo jak se za to bojkou otaci kdyz za tebou nekdo jede v zavesu.. pt jinak ten kdo je druhej je po otocce pak prvni
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SISCO: jojo ten efekt byl libovej! Zajel jsem si pár kol závodu https://vimeo.com/62520670 najeto 41km. S 15tkou to bylo i do skoku :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Fotky z dneska, azuro 100% nebylo ale slunce svitolo celej den viz fotos :) foukalo dost jezdili jsme do 18:30 cely den zesiloval. A kolem slunce takovej supr efekt :)

RODWY
    RODWY --- ---
    jestli tam zitra bude sun tak repete....
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RODWY: my jsme prijeli asi ve 12 a jezdili jsme do 18:30 najeto strasne moc. Azuro bylo teda paradni. Kolem slunce obrovskej kruh halo efekt jak na marsu. Paradni povozeni dneska. Vitr postupne porad zesiloval a holky na 8kach uz tahali depower. Bomba biday dneska..
    RODWY
    RODWY --- ---
    SISCO: kde jsi tam jezdil?me to bavilo jen dopo pak uz slabsi,ale sem tam pekne navato.)
    to azuro jsi videl kde!:)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LUCYA: dik.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    MARASAN: kojal. planinky jsou tam super, bohuzel hodne nasekany dratama, ale tady ten usek je docela velkej. vzdy si zapomenu zapnout to endomondo v telefonu, tak to neodhadnu. nejvic nas tam bylo pet v jednu chvili, takze da se:-) hlavne to slunko a svetlo do sedmi!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Teoreticky bych možná na odpolední směnu jel taky, v kolik bys razil? Chci bejt aspoň chvíli s holkama, ale na odpoledne bych se asi jel svézt taky :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    LUCYA: Krasnej plac!!! A nejake info jak jste pojezdili??

Adolfov supr!! podobne podminky jako tady LUCYA :) mozna min prasanu teda.. Tvrdej snih na tom tak 2-5cm prasanu, nekde i vic nekde jen kamenak ale je to rovny takze supr na speed pojezd.. Lyze maj vyhodu.
    Zitra bude jeste vic azuro nez dnes a bude foukat 6-10 takze idealni na speed conest.
    Mozna zajedu na odpoledni smenu na 3h, takhle projet celej adolfov za azura to je svatek..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    nevite, jak je to se snehem kolem Novyho Mesta, Zdaru apod. ?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LUCYA: kde to je?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHEFIK: zdařile, Shatzung s Pekkem, sluníčko, tvrdej sníh a místy prašan, vítr sice poryvovej, ale dalo se 0 - 6 - 10 ms :))) Natrackováno 40 km za odpoledne (dorazili jsme na svah až po obědě) ..

LUCYA: Naprosto souhlasim :)
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Takhle to vypadá 30 km za Brnem, nevím, jak vám, ale mně se tento způsob jara zdá nanejvýš zdařilý!

jen jsem na sebe nasraná, že jsem si netroufla vytáhnout většího draka, se škubánkem se jezdilo sice dobře, ale nevynese mě, takže vážení, až tady zas budete postovat nějaký videa, jak pán přeletí strom, tak k tomu napište upozornění, at na to vylekaný holčičky nekoukaj!
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: vsichni na draku? dejte vedet jak to dopadlo
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    MIXXX: ja jsem daval hodne prudky pod vysokym napetim na other-bernina a bal jsem se hodne moc. Ten ledovcovej vyjezd je hustej v tom ze tam neni takovej ten krasnej stalek vitr co jde nahoru ale musi se tam hodne laborovat s vetrem. Tam kde tyhle typci profrceli jako by se nechumelilo s Frenzy 11 tak me Frenzy 13ka spadla na zem jako brambora a to jsem myslel ze s tim umim.
    V tom prudkym si nedovedu predstavit ze me to prestane tahnout ja na snb spadnu v kolmy stene a zastavim se az pod skalou.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    MIXXX: že jo? je tam spousta místa pro safety přistání... z dálky to nevypadá...
    POjed zejtra nekam!
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SYPFX: Nojo, na kamere to nevypada slozite, ale byt na jejich miste, bude to uplne o necem jinem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam