• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SISCO
    SISCO --- ---
    LEETO: za 5k OK ale vzdyt to vsechno stoji pres 10tis viz odlkaz

ja mam take tak 195, ale jaky mas pocit kdyz jezdis v prasanu vic nez 5cm.. Teda jestli vazis 60kg tak asi ok ale nad 100kg se takhle malinke prkno hrozne bori.... Mam s tim zkusennost 5let a cca 8prken a ted mam 173 a klidne bych bral delsi kdyby to nebylo tak drahe :))
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    LEETO: aaha ted na to koukam říkaj tomu Snake Transition technology:-))
    ja na tom jednou jezdil ( jsem schopnej zapomenout nejen helmu))), starší model, běs
    asi jsou ty nový modely někde dál, ale furt za tim úspěchem vidim jenom dobrej marketing než že by to bylo na kite tak strašně dobrý
    LEETO
    LEETO --- ---
    SISCO: no tak nekdy rekni klidne ti ho pujcim. Ja mam prave tu 164 merim 190 a ted bych bral i kratsi.

SOTEKCZ: no co ja vim tak magne traction je zvlneni hrany ktery se ti zarizne do zmrzlyho povrchu a to ma prave ten polskej nobile od 2010 ma taky. A oproti mojemu starymu snowboardu je ten nobile o dost tvrdsi a na snowkite daleko lepsi svezeni.

a za ty prachy (cca 5-6K) lepsi nez si nicit milovanej LIB nekde na poli ale nikomu to necpu jen muj nazor
    SISCO
    SISCO --- ---
    LEETO: + nejakej unhook ze na tom jde delat lepe :) hehe Zajimalo by me kolik z nas nebo kamosu dava na snowkitu unhook?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    LEETO: ja osobne si take myslim ze SNK Nobile - naprosta kravina vyhozeny prachy
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    LEETO: Hele to je trochu kravina s tim, ze by mel snowkite neco na zpusob magna hrany.. To si trochu odporuje s hlavni "vyhodou" snowkitu. Diky magna hrane mas na mensim prkne vetsi radius, kteryho musis u klasicky hrany dosahnout vetsi delkou prkna. Vzdycky jsem myslel, ze hlavni prednost snowkitu je prave v tom mensim radiusu, tak mi to nejak nesedi a ani kdyz koukam na letosni model SNK Nobile, tak to nikde nevidim, stejne jako nic nepisou o tom, ze by to byl camber.

Jinak snowkite jsem zkousel a krom toho, ze to byla totalni "zvejkacka", jsem v tom zadny kouzlo moc nenasel. Ale mozna je to tim, ze ke svymu LIBovi mam citovej vztah a jsem na nej proste zvyklej :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    LEETO: ne :) je to drahy :) a hlavne !!!!strasne kratky!!!!!
    LEETO
    LEETO --- ---
    SISCO: a uz si na tom jezdil ze ti to prijde jako kravina?

KADERAS: jo LIB je dobrej ale tebou zminovanej magnet traction a prizvedlou hranu ma ten snowkiteboard taky
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SISCO: kravina ale dobře tlačená, spousta kiterů jezdí právě Nobile vyrobenej v Polsku co váží jako dvě normální prkna, jo a nejnovější invence je SNB vázání bez patek, to je nejlepší na unhooky mi bylo vysvětleno :-))))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Máš něco proti malejm lidem? :)))))))))))))))))))))))))))
    SISCO
    SISCO --- ---
    KADERAS: snowkiteboard me prijde take jako kravina :), normalni board stoji 1/10 penez a nevim proc bych mel mit rovnou hranu ;) copak nekdo z nas jezdi speed = rovna lajna = kudlu 10km = geometricky presnou lajnu... Dat si v prasanu oblouk na poradnym prkne je lepsi zabava :))).
    Nejdelsi snowkite nobile 164cm :))) haha to je pro nejake prcky asi.. Na takovem skejtu bych chtel jezdit v 1m prasanu to by byl fakt asi zazitek. Stehno KO za 10minut ;)).
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PEKK: idealni hudba k placku na kterej jsme jezdili.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KADERAS: :)))
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    T_MAX: ja sem rad kdyz si nezapomenu kite nebo prkno)

btw na tomhle betonu sou uplně neocenitelný ty vychytávky od LIB, magnet traction to je jak mačky a díky rockeru se mi vubec nekouše hrana při dopadech, Fuck snowkiteboards :-)))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    u kojalu byli Harakiri, asi kurz. my byli na druhy strane silnice, presne tak. takze vy jste byli na ... druhy strane silnice. Prevazen nafukovacky, ze?
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    MARASAN: a kde jste jezdili? u toho marianína nebo přímo u kojálu? já dorazila až odpoledne /částečně jsem byla zničená a částečně potřebovala nasbírat nějaké rodinobody/ a přímo u kojálu bylo neskutečně přecpáno a vzadu jen ti vyškováci plus jeden týpek. Ještě jsem viděla jezdit někoho na druhé straně silnice, jakože za tím mariánínem, to jste byli vy?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Ja byl dneska taky zahovnenej...a pres tejden to nedam:/
    PEKK
    PEKK --- ---
    SYPFX: super video, dobra hudba...backstreet boys are back:D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Pojedu přes tejden, dneska to fakt nešlo :( Snad se ještě vydaří nějaký pěkný počasí :)

Nebylo dneska trochu víc větru?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Ten snih je dobra ledova plocha podle toho videa.. Aspon by to mohlo vydrzet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam