• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: tam by mohl bejt i nějakej mírnej poprašek! :) a podle kamery tam je polomlha s polosluníčkem !!!! žeby odpolední směna?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Na moldave hlasi nejaky 4m...to na led staci
    ARNAL
    ARNAL --- ---
    Nedele x Pondeli= Praded NaTaTaReC.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LUCYA: nn, je to perfektni misto - spousta pomerne velkych plani, kam se vejde spousta lidi a ani si navzajem neprekazi. Zadny velky crosscountry, ale na pojezd je to vyborny.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Akorat sobota je mrtva a nedele taky nicmoc :-/
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    T_MAX: tj, ale na mapě to vypadá líp jak ve skutečnosti, místama je to nasekaný drátama
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LUCYA: Máte tam fakt parádní plochy! :)
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    LAUNCHA: no kojál na WG není. Jestli máš tu PRO verzi, tak si píchni vlaječku: https://maps.google.cz/...,16.81715&spn=0.005477,0.008229&sll=49.289955,16.802156&sspn=0.351117,0.526657&t=h&brcurrent=5,0,0&hnear=Kr%C3%A1sensko&z=17
    Nejlepší mi přijde ten prostor mezi marianínem a kulířovem. https://lh5.googleusercontent.com/-fJOuGAL965o/UVMhUkFd76I/AAAAAAAAA_s/uVGh74XfHXk/s1917/photo.JPG
    A jezdila jsem s Frenzy 9, ale já nemám ani 60 kg. V úterý mi přišlo, že ten vítr místy vypínal, ale vzadu u té vrtule je takovej jakože profuk, tak tam to jezdilo pořád. I tam vzadu je pak trochu protisvah. Mno, nastuduj to na mapě nebo vyber něco na místě.
    LAUNCHA
    LAUNCHA --- ---
    LUCYA: Nemůžu najít Kojál na Windguru, poradíš název? S jak velkým drakem jsi teď jezdila?
    SISCO
    SISCO --- ---
    MARASAN: Jojo asi to vydrzi. Sobota zatim 0m.s krusne hory,, Brno je vpohode tam vitr bude.. mozna zajet na Lucyas spot :) a nedele pondelu uz fouka.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LUCYA: sup, fakt to vypada na dalsi vikend s kajtem.
    PEKK
    PEKK --- ---
    LUCYA: To vypadá hodně dobře...letošni zima se mi líbí...
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    SISCO: jo, tady zas něco nasněžilo.)
    SISCO
    SISCO --- ---
    pocitam ze brno :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    LUCYA: luxus, kde to je?
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    MARASAN: hele, takhle vypadala dneska dopoledne ta silnice, kde se o víkendu parkovalo, mazec co? kvalita povrchu rapidně vzrostla
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CTIRY: jak pise Kaderas, kvuli tomu davovymu silenstvi asi na zavody srat (teda ne ze bych mel zrovna ja nejaky ambice) :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: ok, ja to bral podle ceny zajezdu to ubytko, tak mi to vyslo docela stejne. Takhle jak to pises je to jasny. Co se jidla tyce je fakt, ze my si do NO vsecko vozime, tak nemam porovnani s hospodama.
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    CTIRY: proto se tehle zavodu nezucastnovat , minulej rok ze 3 kamosu 2 se skodou prejety snury a kite řízlej snurou
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    T_MAX: jedna holka prostě musela v závodu pokračovat stůj co stůj tak to vzala lyží přes draka než aby zasekla celou vlajku a počkala...
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Tady je takova stranka na cost of living
    Turecko 0.5l piva=44kc norsko 240kc, restaurace jidlo pro 2 turecko = 550kc, norsko = 2500kc
    takze sorry za nepresnost je to jen 5x levnejsi ;)))

Cost of Living in Turkey. Prices in Turkey.
    http://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Turkey&displayCurrency=CZK
    Cost of Living in Norway. Prices in Norway.
    http://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Norway&displayCurrency=CZK

Ubytovani kdyz si das hostels.com nebo booking.com tak eriyes sezenes za 740kc/noc pro 2lidi.
    Ubytovani v Haugastol je 2200kc/noc 2 osoby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam