• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    SISCO: jo, tady zas něco nasněžilo.)
    SISCO
    SISCO --- ---
    pocitam ze brno :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    LUCYA: luxus, kde to je?
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    MARASAN: hele, takhle vypadala dneska dopoledne ta silnice, kde se o víkendu parkovalo, mazec co? kvalita povrchu rapidně vzrostla
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CTIRY: jak pise Kaderas, kvuli tomu davovymu silenstvi asi na zavody srat (teda ne ze bych mel zrovna ja nejaky ambice) :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: ok, ja to bral podle ceny zajezdu to ubytko, tak mi to vyslo docela stejne. Takhle jak to pises je to jasny. Co se jidla tyce je fakt, ze my si do NO vsecko vozime, tak nemam porovnani s hospodama.
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    CTIRY: proto se tehle zavodu nezucastnovat , minulej rok ze 3 kamosu 2 se skodou prejety snury a kite řízlej snurou
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    T_MAX: jedna holka prostě musela v závodu pokračovat stůj co stůj tak to vzala lyží přes draka než aby zasekla celou vlajku a počkala...
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Tady je takova stranka na cost of living
    Turecko 0.5l piva=44kc norsko 240kc, restaurace jidlo pro 2 turecko = 550kc, norsko = 2500kc
    takze sorry za nepresnost je to jen 5x levnejsi ;)))

Cost of Living in Turkey. Prices in Turkey.
    http://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Turkey&displayCurrency=CZK
    Cost of Living in Norway. Prices in Norway.
    http://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Norway&displayCurrency=CZK

Ubytovani kdyz si das hostels.com nebo booking.com tak eriyes sezenes za 740kc/noc pro 2lidi.
    Ubytovani v Haugastol je 2200kc/noc 2 osoby.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Já slyšel něco jinýho, musíš tam jet na předpověď, protože tam kolikrát 14 dní nefoukne ani metr .. a sice máš třeba levnou letenku, ale všechno na místě rozhodně neni za 1/10 Norska .. Loni jsem tam chtěl jet :) Ale třeba se to do letoška změnilo? Jestli teda mluvíš o Erciyes (ubytko tam vyjde asi na 10 litrů na tejden, letenka tak 8 tis i s kitebagem, transfer na místě nevim kolik, atd...)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Nojo, ale věř turkovi:)
    SISCO
    SISCO --- ---
    btw. v tom turecku je prej fakt fajn snowkiting, jezdi se primo z hotelu, ceny 1/10 nez v norsku a velky je to tam take nekonecne, slysel jsem samou chvalu tak proto se o tomto spotu zminuju.
    SISCO
    SISCO --- ---
    Ten JohanCivel je fakt silenec
    GPS Tracking for iPhone and Android – Tracks & Ranking
    http://www.kitetracker.com/gps/tracking?r=johanncivel_61
    kdyz mrknete na ten track tak je to z 2000 to 4000 prevyseni skoro horolezecka stena :)
    http://www.kulindag.com/mountaineering/erciyes.htm
    Route:
    From south site, the route is very dangers due to avalange. You should go up to the Seytan Valley (not in winter- avalange!).
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: CTIRY: Ja bych to na siti do Nemecka urcite neposilal. Tim, ze nemas ani delux material, tak to v Pegasu zvladne bez problemu..

RODWY: Jo u toho opravuje Zemi svyho Easyflye, vzdy kdyz ho nekam povesi a dela to taky fakt pekne a poctive. Jen je trosku nevyhoda, to posilani postou do Prostejova.
    SISCO
    SISCO --- ---
    CTIRY: Muzes zkusit poptat TOMEXe a podle me maj dvoji ceny. Kamos (Zdenek) za podobnou skobu platitl pres 15tis protoze mel pujcenou 21kou nez mu dorazi objednana jeho vlastni, ale cca za 3mesice jsem sem zaslechl jak Tomex povidal ze opravoval Lukashovi 21ku ten stejne model dira 2m a platil asi 5tis. Oboje oprava v original servis nemecko. Zaba na prameni bude v tomto pripade asi ta Lenka majitelka.

Malickou skobu bych neresil odnes to do pegasu, je-li to 2cm tak to staci zalepit, zalepi ti to i ten clovek v Pegasu jestli to chces nejak v barve a profi. Kdyz je to ve svu tak to umi i prosit to je good. U 21ky pri vetsi dire bych asi mozna poslal kita do Flysurferu pt. bych nerad tam mel nasitou nejakoou tezkou latku.
    RODWY
    RODWY --- ---
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CTIRY: Ja jsem posilal svoji jedinou opravu co jsem resil u Speeda do Nemecka, protoze to byla zarucni oprava, ale jinak jsem vsechny svoje zniceny komory nechaval sit v Pegas 2000 u Vltavsky. Pan opravuje moc pekne a nebal bych se tam dat na opravu ani drazsiho draka. Skoc tam s tim a pobav se s nim o materialu a zpusobu opravy. Pripadne mi vzdycky aspon nastrelil kolik mam predpokladat cenu cely opravy. Kdyz jsem mel jeste Pulse II., tak jsem ho u nej nechaval taky opravovat a rovnou mi i vyrabel par novych vyvazu + ty specialni FS lajny a udelal to paradne.
    Hlavne to neposilej opravovat k Harakiri. Maji sice velkej servis, ale Tomex me kdysi odkazoval prave na zminenej Pegas 2000 s tim, ze u Harakiri umi opravovat foukacky, ale komoru by jim vzivote do rukou nesveril.. ;)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    P0L0US: vyzkouším. Díkes.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CTIRY: o-ou, cos dělal?
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Sotek: Hele kdo mi nejlíp zašije Flysurfera? Skoba velikosti palce a ukazováku rozevřenýho do pravýho úhle...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam