• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    T_MAX: hele, my byli teď na chalupě a nepojezdila jsem ani jednou. Tuny sněhu, v pátek to vypadalo nadějně, ale vítr nakonec ztlumili a z prašanu se vyklubalo lepivý cosi, co oblemtá celou skluznici a nechce dolů. V sobotu vítr vypli úplně a dnes přišla sněhová vichřice. Teď už jsme doma, páč smrádě musí jít mrskat zítra. A to tam mám naplánovanej takovej pěknej v rámci možností crosscountry výlet! Obávám se, že mi to prostě letos nevyjde.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LUCYA: Letos mě na tý Moravě fakt serete .. 4 měsíce dlouhá sezóna, kdy se dá jezdit v prašanu téměř každej den :))))
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    dyz ne do el gouny tak aspon adolfov zejtra?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    nekdo do el gouny koncem zari - polovina rijna?
    LAUNCHA
    LAUNCHA --- ---
    Bojim se, ze zitra na Kojalu bude akorat trava.
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: ale zejtra pro odpolední směnu jsem!
    ADIK
    ADIK --- ---
    PEKK
    PEKK --- ---
    chce to zkontrolovat
    SISCO
    SISCO --- ---
    ale bude to asi difuzor
    PEKK
    PEKK --- ---
    Neděle zatím vypadá hodně dobře
    SISCO
    SISCO --- ---
    Na moldave je dneska rano 10cm noveho prasanu
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: tam by mohl bejt i nějakej mírnej poprašek! :) a podle kamery tam je polomlha s polosluníčkem !!!! žeby odpolední směna?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Na moldave hlasi nejaky 4m...to na led staci
    ARNAL
    ARNAL --- ---
    Nedele x Pondeli= Praded NaTaTaReC.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LUCYA: nn, je to perfektni misto - spousta pomerne velkych plani, kam se vejde spousta lidi a ani si navzajem neprekazi. Zadny velky crosscountry, ale na pojezd je to vyborny.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Akorat sobota je mrtva a nedele taky nicmoc :-/
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    T_MAX: tj, ale na mapě to vypadá líp jak ve skutečnosti, místama je to nasekaný drátama
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LUCYA: Máte tam fakt parádní plochy! :)
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    LAUNCHA: no kojál na WG není. Jestli máš tu PRO verzi, tak si píchni vlaječku: https://maps.google.cz/...,16.81715&spn=0.005477,0.008229&sll=49.289955,16.802156&sspn=0.351117,0.526657&t=h&brcurrent=5,0,0&hnear=Kr%C3%A1sensko&z=17
    Nejlepší mi přijde ten prostor mezi marianínem a kulířovem. https://lh5.googleusercontent.com/-fJOuGAL965o/UVMhUkFd76I/AAAAAAAAA_s/uVGh74XfHXk/s1917/photo.JPG
    A jezdila jsem s Frenzy 9, ale já nemám ani 60 kg. V úterý mi přišlo, že ten vítr místy vypínal, ale vzadu u té vrtule je takovej jakože profuk, tak tam to jezdilo pořád. I tam vzadu je pak trochu protisvah. Mno, nastuduj to na mapě nebo vyber něco na místě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam