• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    T_MAX: Me prekvapilo, ze na strankach krnapu doporucuji jiny, konkretni kitespoty. To zrejme znamena ze jsou s kitingem obeznameni. Nemuseli psat nic a mohli jen vybirat pokuty.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    P0L0US: odnesl jsem si z toho ponaučení, že kiteři ruší tetřívka, který v zimě v krkonoších není a ničí kleč, která je pod sněhem .. to se pan spisovatel fakt rozdal :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SISCO
    SISCO --- ---
    20cm noveho snehu zvrdlo do idealnich podminek, snih jak prasan upechovany rolbou.
    Vitr 5-9m.s, da se vyrazit i po praci svetlo do 20:15.

Pastva3 Adolfov 2.4.2013 - snow report - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sRO40w2kpw0

LUCYA
    LUCYA --- ---
    LUCYA: a povrch vyfoukanej, takže bohvíco to nebylo.
    SISCO
    SISCO --- ---
    Adolfov dneska vecer good. Je tam 20cm noveho snehu ktery na vrchu ztvrdnul ale jako kdyz ujede prasan rolba.. Takze krasne hrani a pritom mekky na dopady. Jel jsem z prace v 16h z prahu z v 17"15 jsem byl na miste a do 20h jsme jezdili.. Krasnej pojezd skoro 3h.. Vitr 5-11m.s- plnej vykon u 13ky.. mozna mohlo foukat i vic na nejake megapolety. Trochu to bylo narazove. Do 18h bylo slunce jasno nadhera pak prijely nejaky mraky ale porad supr viditelnost.
    Tento tyden se da takto praktikovat skoro kazdej den :)... Pockam zase na azuro.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    LAUNCHA: já nevím, co potřebuješ za vítr na devítku nafukovací. Nejdřív v pohodě, večer už naměřili 13m/s, nárazy 20. Sem si říkala, že sebou ten škubánek trochu škube a proč už nikdo nejezdí a jen tam čumákujou :D a samotné už se mi tam zůstávat nechtělo, páč kdybych se zrakvila, tak by mě neměl kdo posbírat!
    LAUNCHA
    LAUNCHA --- ---
    LUCYA: Moje nafukovací devítka by to dnes asi moc nedávala, nebo ne?
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    odpoledne kojál. nechcete se někdo přidat do auta? vypadá to na dobrý podmínky
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    Adolfov a Nakleřov sněhu dost, místama vyfoukáno na ten tvrdej podklad jinde nafoukaný hromady čerstvýho :-)
    Sobota luxus, dneska kolem druhý to vypnuli. Slunce se dneska střídalo se sněžením, správný aprílový počasí
    JIKE
    JIKE --- ---
    hardcore kiting :-) začátky :-)

DRAG_JMT_DRAGONs_DAY.avi - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=pBD_aVpy4ks
    SISCO
    SISCO --- ---
    Moldava docela Good ale mám info že adolfov 100%lepsi. Na Moldave 2-7cm prasanu a videl jsem na fb fotky z adolfova a tam je 20cm. Tak zítra kdo se nemůže rozhodnout. Odpoledne bude i azuro :))
    LAUNCHA
    LAUNCHA --- ---
    Kulířov (u Kojálu) dneska paráda! Před pátou už jsem málem nedojel zpět, ale povedlo se.
    4PTO
    4PTO --- ---
    LUCYA: jsem vás tam viděl, cca 5 kitů v so + ne :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LUCYA: Tak to je pech :) Hele ale jezdit se bude ještě minimálně 14 dní, neli dýl !

Tenhle tejden to vypadá na parádní BigDaye :)
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    T_MAX: hele, my byli teď na chalupě a nepojezdila jsem ani jednou. Tuny sněhu, v pátek to vypadalo nadějně, ale vítr nakonec ztlumili a z prašanu se vyklubalo lepivý cosi, co oblemtá celou skluznici a nechce dolů. V sobotu vítr vypli úplně a dnes přišla sněhová vichřice. Teď už jsme doma, páč smrádě musí jít mrskat zítra. A to tam mám naplánovanej takovej pěknej v rámci možností crosscountry výlet! Obávám se, že mi to prostě letos nevyjde.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LUCYA: Letos mě na tý Moravě fakt serete .. 4 měsíce dlouhá sezóna, kdy se dá jezdit v prašanu téměř každej den :))))
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    dyz ne do el gouny tak aspon adolfov zejtra?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    nekdo do el gouny koncem zari - polovina rijna?
    LAUNCHA
    LAUNCHA --- ---
    Bojim se, ze zitra na Kojalu bude akorat trava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam