• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SISCO: JES, pred Adolfovem na tom cvičnym place, sem uplně spálenej :-) , dobře to foukalo tak do 12, pak už jenom vození se styl plachetnice
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Parada! Vypada to, ze i snih je ok, ne? Dneska vypada luxusne Moldava, uz ted je tam azurit :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Adolfac dneska delux pocasko jezdili jsme az do 18h... pak to lehlo..
    Byls te tam nekdo?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SANSCULLOT: supr - jses killer davas ty baraky - masakr.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    cau kluci:)
    sezona na Kapverdach konci, tak je cas na naky to video:

Cabo Verde winter wave season - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=M1W0L60nKa0&feature=youtu.be
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHEFIK: neasi. jinak cena flyboard kitu je neco pres 5000e, plus nekde si musis splasit vodni skutr. to se vyplati.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ...lepsi nez bloncka je prukaz COI .)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHEFIK: 15min letu. 15 min instruktaz a 30 min na obleceni neoprenu a pripadne vymiti hnedyho neoprenu :-) za 2000.
    druhy kolo, kdyz uz to budes umet, ti mozna za 2000 z 15 min, udelaj 20. kdyz budes pekna bloncka, tak 25min
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    tak motohodina fakt za 2tis.
    Flyboarding | Allegria - Firma na zážitky
    http://www.firmanazazitky.cz/flyboarding
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    GRAZLIK: dik za info. jestli pojedu okolo, tak se tam na tech 5 minut jetpacku urcite zastavim.. jen teda asi voda nebude uplne pruhledna jak na videu :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    nekdo zitra na adolfov? vypada to na azuro;-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    GRAZLIK: jako video je to supr, ale neni to neco co by me lakalo. Nelibi se mi spojeni pohyb + motor + benzin :))) jinak jako good :)))
    GRAZLIK
    GRAZLIK --- ---
    SHEFIK: maji to na wake lake Zlate Piesky v Bratislave, dokonce myslim ze si to i sami postavili
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: todle bude jeste vic. protoze to zene vodni skutr. a pokud vim, tak v kazdym zapadlym hotelovym rezortu v kdejakym cmoudakove, chteji min 500Kc za 5-10 min. evidentne to amikum moc nevadi. :-)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SHEFIK: ja ty motorovy sporty moc nemusim. Leje se tam benzin a rve u toho motor. Tohle me pripada v kategorii sneznej skutr nebo krosova motorka... To bude draha zavava - motohodina za 2tis kc, nic pro normalni lidi.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    tohle by se siklo misto tech nudnejch vodnich vleku pri nowindu:

Flyboard - Coolest Water Jet Pack EVER!!! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m4Bm3cs9TFo
    SISCO
    SISCO --- ---
    JAKKILLER: Jasne stoupat proti vetru do kopce v mekkem snehu ve 3m.s nejde. Je potreba najit si kopec kde fouka nahoru a pak jezdis tam a zpet klidne 60km.h... a proste ten kousek co je proti vetru do kopce das pesky no ;)), za ten krasnej den se to vyplati.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JAKKILLER: 20m je pohoda :)

já šel letos 3km prašanem :D

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SISCO: zacal jsem ted jezdit. nicmene na moldavu nebo na adolfov pojedeme v nedeli tak jako tak.
    ale rikam jen ze jsem byl na moldave a preslo to z 5ms na neco kolem tri nebo snad i min a ja se vracel 20 metru proti vetru asi pul hodiny. tak jsem to pak sbalil a dosel jsem k autu pesky. :]
    SISCO
    SISCO --- ---
    JAKKILLER: tak 0-3m jasne, ale bude to 3-5 takze to das. V tom by jela i 8ka vpohode. Fakt nevim jakou mas zkusennost ale na tom tvrdym staci strasne malo!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam