• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Vůbec, já tam byl prvně vživotě, takže absolutně netušim kudy se tam jede :) Blbli jsme na těch muldách co jsou na (asi tom hlavním?) place u silnice .. Navíc ten vítr byl tak divnej, že třeba bylo 4ms, pak jsi přijel do takovýho pásu, kde se to nějak zuvedalo odspodu, tam foukalo třeba 8ms a pak jsi z toho za 200m vyjel a tam zas byla skoro nula .. Tak jsme ani nikam moc na vejlet nechtěli, protože by jsme se taky mohli hezky projít :)

Naznačil bys mi to nějak na mapě, kudy se to tam dá priojet?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    myslite ze ve ct uz to nepujde?
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Supr!, kam jste az dojeli? Projels to az na Komari Vizku?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: No měl jsem otevřený všechno větrání a stejně mi bylo vedro :)

Akorát si myslim, že to už zejtra bude nejezditelný ..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: Lux - jsem si rikal jestli to nekdo nakonec jeste pojezdil... Letni jezdeni na snehu koukam to bylo na tricko
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Dneska ten adolfov nebyl špatnej, bylo takový půlsluníčko za oparem, ale bylo to příjemný :) Sníh pohoda, jarní máslo a krtků jsem skalpoval jenom pár :) Vítr byl ale nepříjemně poryvovej, chvíli 2ms, chvíli 5ms a chvíli to bylo na brzdu :) Ale ako poslední ježdění v čr to bylo pecka - natrackováno asi 33 km za 2 hodinky ...

SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SYPFX: jeto parada, na TT uz jsem nejel ani nepamatuju:) kdyz je vlna cista, dlouha a vysoka, je to proste orgac
    kdyz uz k tomu dojde - odpalit vsechno co jde a na co dosahnes + je dobry mit u sebe kudlu kdyz se do toho nahodou zamotas
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SANSCULLOT: ja si pamatuji jak jsme se potkali na Lefkade ze ty ses nikdy moc nebal, jsi tam tocil kiteloopy nad kamenama a to uz je par let.
    Taky bych se nekdy chtel svezt na takovejch vlnach, ale mam z toho obrovskej respekt. Na snehu si clovek muze pred velkym kopcem zastavit promyslet trasu a postupne stupat, ale vlna neceka a jede. Takze tam to pumpuje adrenalin hodne rychle. Najednou je to tady a jede se.
    Kdyz te sezere vlna tak co snury nezamotas se do toho nejak?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    nemohli byste nekdo zapujcit obal na letni prkno? na pristi tyden, v Brne, delka 137 cm. Byl bych urcite vdecnej.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SYPFX: dik:) sice mne to jednou vypralo tak ze jsem nechapal (jsem netusil ze dokazu na nadech vydrzet tak dlouho pod vodou:), ukazalo mi kdo je pan a od ty doby ok, ted to tu chodi kazdej den, proste pecka! :))
    ADIK
    ADIK --- ---
    SISCO: byli jsme tam cca od půl jedný do čtyř, bylo to honění prdů kolem 3m, s mojí 11ctkou a na tom mokrym sněhu nic moc, ale sluníčko parádní, jsme se tam pěkně přismahli:)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: 100% souhlasím ale jsem po včerejšku jak by me nekdo v noci lámat v kole :)). Dneska asi posledni dobrej den, ted ještě mrzne odpoledne to na měkne takže to bude Supr a je tam parádní vítr!! Big big day. Já asi nepojede. Udělej fotku
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Deska to vidim na odpolední únik na Moldavu, bylo by trestný propásnout jeden z posledních slunečnejch dnů :)
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SISCO: JES, pred Adolfovem na tom cvičnym place, sem uplně spálenej :-) , dobře to foukalo tak do 12, pak už jenom vození se styl plachetnice
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Parada! Vypada to, ze i snih je ok, ne? Dneska vypada luxusne Moldava, uz ted je tam azurit :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Adolfac dneska delux pocasko jezdili jsme az do 18h... pak to lehlo..
    Byls te tam nekdo?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SANSCULLOT: supr - jses killer davas ty baraky - masakr.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    cau kluci:)
    sezona na Kapverdach konci, tak je cas na naky to video:

Cabo Verde winter wave season - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=M1W0L60nKa0&feature=youtu.be
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHEFIK: neasi. jinak cena flyboard kitu je neco pres 5000e, plus nekde si musis splasit vodni skutr. to se vyplati.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ...lepsi nez bloncka je prukaz COI .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam