• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    nyxacky bratri v kajtu, tady je videjko z vlastni zahradky. Takovej report ze ctvrtecni Labute. Treba vas to navnadi, ale nebojte... letos tam uz nefoukne :-)
    Labut! kruciprdel Labut! session #2 2013
    http://vimeo.com/66633744
    DVS
    DVS --- ---
    SOTEKCZ: Jj, dredatej je RODWY :))
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    P0L0US: Jo jasny uz jsem v obraze, dredatej byl teda RODWY nejspis.. :) Chtelo by to nejaky listecky se jmenovkama priste :D Nekdo hold ten vitr ke brehu dotahnout musel. Jeste, ze se ho do ty mokry sustakovky nabralo tolik. Celkove vcera drak docela dostal, protoze mi pak na vode prdla lajna na odstrel, takze jsem lital s dlouhym ocaskem a modlil se, aby nebyl problem..
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: ne, ja byl s tim doprovodem co pak jezdil 17m zephyra, zatim co na me zbyla 16cka rebel - sem ti pomahal tu mokrou sustakovku odnest na travu .-)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    P0L0US: Kdybych na to mel silu, tak bych celou tu plavbu s radosti zkratil na 10min a radeji o hodinu dyl jezdil.. :D To jsi byl ty s tehotnym doprovodem?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: Bud rad zes na vode neslysel ty komentare :-D Fakt sme se tesili az doplaves - cim si byl bliz tim totiz vic foukalo.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SANSCULLOT: Heh, vcera jsem si dal 1,5hodinovy plavani pres malou Rozkos od prehrady az k plazi se speedem nabirajicim vodu v zadech a taky jsem toho mel plny kecky..

Jinak Rozkos vcera taky fajn. Dorazili jsme na 11hod. a stazena 15ka mela dost nakotlino, takze jsme se vydali pro mensi draky. Litaly se 12ky, ale pak to na cca. 1,5hod zdechlo (kdyz jsem doplaval, tak vitr znenadani pustil a vsichni zase naskakali do vody). Pak uz vitr foukal asi az do vecera, ale kolem 19hod. jsme to z nedostatku sil zatahnuli a frceli jsme smer Praha.
    Pri tyhle teplote uz v klidu staci jen plavky + neoprenovy triko. Voda uz je teploucka a vcera bylo extra vedro. Jo a jak uz neni mala Rozkos upustena, tak neni problem chodit do vody bez boticek. Sel jsem k plazi co to slo, abych uz nemusel plavat a zasek na chodidle ani jeden!! Vypada to, ze ty ostry musle byly az dal od brehu.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Hasiči cvičili záchranu na přehradě, hodinu poté vytáhli tonoucí dívku - iDNES.cz
    http://vary.idnes.cz/...pici-se-kiteboardistku-fec-/vary-zpravy.aspx?c=A130520_125929_vary-zpravy_pl
    SISCO
    SISCO --- ---
    SANSCULLOT: No parkrat jsem take mel na patře chuť čerstvého okounního ocasu, ale příroda jak na šumavě a punkovej vlez do vody je opravdu bezkonkurencni
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    hehe:) dik
    miluju darko! ta atmoska vysokohorskyho jezera je neopakovatelna! Ve srovnani s JV na Rozkosi, kde smrdej ryby a startuje se v kempech je jasnej vytez i kdyz zohlednim flat u hraze!
    PEKK
    PEKK --- ---
    Dařko se vyDařilo! První návštěva a hned taková paráda, kolem tý šestý už jsem toho měl taky plnou helmu a po ochutnání kvalitní rašelinné vody a propláchnutí dutin jsem se vypotácel ven...lepší vítr na českých vodách nepamatuju...a hlavně celej den! Jen dneska trochu vysmrkávám žáby:D
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Mas recht. Ja jezdil celou dobu 13 tku. Kdyz uz to bylo moc a vsichni sli do 10tek. Tak sem sel z vody a byl sem trochu linej jit do auta pro 10tku. Tak jsem kecal na brehu a pockal na kluky. Ale muj druhej pojezd. Super. Sansculot je zabijak. Podiktoval strasne!
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Supr! :) to jsme se tam vsichni dobre sesli :).. A luxusni pojezd!!! Za ty 4dny JV vetru nejlepsi pojezd.
    V kolik jsi koncil?? Ja se 120kg jsem se svoji 13kou dost na plno.

Nekdo tam semnou nahore jezdil se bilocervenou C4kou tam trenoval backroll myslim ze byl take z nyxu.

Btw,. V tom vetru to litalo fakt mega ale Sansculot myslim vyhral soutez v hangtime, sem ho videl snad 10m vysoko :)).
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Zelena C4 13m.
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jakýho jsi měl kajta?:D

RADAK
    RADAK --- ---
    jediny 2 slovy dve fotky z dnesniho povedenyho Darka.

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHQ: Tam je nekdo dobre zvecnenej :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: respektuju tvuj nazor na WRF.
    btw. JV na Darko by mel fungovagt dobre ne? typuju podle polohy a fotek na mapach
    SHQ
    SHQ --- ---
    ja mam presne opacnou zkusenost teda :) na wrf radeji nekoukam
    nevite jestli jak je to ted se sinicema na mlynech?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam