• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SISCO: radsi pockej nez se uplne vyprodaji aby kvuli tobe neudelali vyjimku :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: good, takze nakoupit tento model, zlomit ho a za 8tis mas novej :))..
    nee.. je to dobra informace..diky
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Jop, me to prave za tech 8K prijde jako super cena. Pro nekoho, kdo by si rad poridil kvalitnejsi prkno, ale neni ochotnej za nej dat 16K.. Proto jsem to sem hazel, vim ze jsme tu ty boardy parkrat resili ;)

Co jsem mluvil s Tomexem, tak zkoupili zasoby skladu od nobile (kvuli ty zaruce na zlomeni vzdy skladujou dostatek prken, ale ted uz pri defektu davaji novejsi model).
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Jo to je nove :) good tak to je rozumna cena. Jsem na to neklikal jen jsem videl kiteboarding a tvoje info.. Hmmm dobra nabidka
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Vetsinou se prodavaji kolem 7K bazary, ale prijde mi lepsi koupit za 8K novy s 2letou zarukou (nobile ma zaruku na zlomeni = novy prkno). To uz neni o tolik vetsi investice a clovek ma novou vec.
    SISCO
    SISCO --- ---
    BISCUIT: Pripadne vsude najdes nejake male letiste... Napr. jen u nas je v Zeleneč za radovkou baraku peknej sekanej placek na zapadni vitr dobry
    Nebo v Sestajovicich je v ulici K Remizkum dale do pole take krasne sekane pole (letiste pro modelare) - otevrene na vsechny smery. Ale to je 3km od meho baraku.. Urcite neco najdes i tam kde bydlis.
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Sem tam nedavno videl HDcko v bazaru i za 6.500 na kiteboarding.cz (mozna tam jeste je).. Prkno je dobry to jo, hegesh mi ho pujcoval a navic jak je malinky (na me) tak jde vic zariznout = vetsi polet :)).. Mekkost na dopady bych rekl delaj hodne pady a velikost prkna.. Mensi se vic zabori a je to takove pohodlnejsi.
    p.Havlin (ktereho jsme potkali vsichni co byli na Darku tak vyrabi nejake future prkna tam mel asi 5typu a pujcoval je tam) mozna by stalo je take zkusit, ale ceny ma vyssi teda :))

BISCUIT: Vem ho na smetak(Uhrinves) nebo na druhe strane prahy na Ladronku.
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    nazdar kajtaci,
    poradte mi, kde je v praze a okoli louka, kde bych mohl kamosovi ukazat / pujcit velkyho kita na hrani. Diky!
    ~keep kiting~
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Na kiteboardingu maji na eshopu docela zajimavou cenu na kiteboard od NOBILE - 2HD. Je to sice model 2011, ale krome rychlo odepinacich ploutvicek je rozdil oproti modelu 2013 minimalni. Za tech 8K je to docela uz koupitelny, kdyz ma clovek chut si poridit poradny prkynko.. ;) Uz se na nej tesim, kdyz jsem ho testoval, tak se s nim jelo paradne a prekvapilo me, jak rychle se dostane do skluzu. Udajne ma tahle 131ka byt vlastnostma jezditelna stejne jako klasicka 134ka.

kiteboard 2011 NOBILE 2HD | Kiteboarding
    http://www.kiteboarding.cz/eshop/kiteboards/kiteboard-2011-nobile-2hd.php

Az ho vic otestuju, tak kdyztak podam nejakej blizsi report. Mam ted do "busaku" North Jamie Pro 2007 a je to strasnej kamenak, kdyz pak clovek blbe dopadne.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: ani nevis jak moc bych ji chtel :-) ale ta cena me odrazuje. navic mam chromy ruce, takze bych ji mockrat rozmlatil :-))
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Lux střih - pěkny barvy a scény parada!! Bys potreboval ještě helikopteru :).
    PEKK
    PEKK --- ---
    RADAK: Vyborný, celou dobu jsem se jen přiblble usmíval...to není vůbec špatný místo!
    RADAK
    RADAK --- ---
    nyxacky bratri v kajtu, tady je videjko z vlastni zahradky. Takovej report ze ctvrtecni Labute. Treba vas to navnadi, ale nebojte... letos tam uz nefoukne :-)
    Labut! kruciprdel Labut! session #2 2013
    http://vimeo.com/66633744
    DVS
    DVS --- ---
    SOTEKCZ: Jj, dredatej je RODWY :))
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    P0L0US: Jo jasny uz jsem v obraze, dredatej byl teda RODWY nejspis.. :) Chtelo by to nejaky listecky se jmenovkama priste :D Nekdo hold ten vitr ke brehu dotahnout musel. Jeste, ze se ho do ty mokry sustakovky nabralo tolik. Celkove vcera drak docela dostal, protoze mi pak na vode prdla lajna na odstrel, takze jsem lital s dlouhym ocaskem a modlil se, aby nebyl problem..
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: ne, ja byl s tim doprovodem co pak jezdil 17m zephyra, zatim co na me zbyla 16cka rebel - sem ti pomahal tu mokrou sustakovku odnest na travu .-)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    P0L0US: Kdybych na to mel silu, tak bych celou tu plavbu s radosti zkratil na 10min a radeji o hodinu dyl jezdil.. :D To jsi byl ty s tehotnym doprovodem?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: Bud rad zes na vode neslysel ty komentare :-D Fakt sme se tesili az doplaves - cim si byl bliz tim totiz vic foukalo.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SANSCULLOT: Heh, vcera jsem si dal 1,5hodinovy plavani pres malou Rozkos od prehrady az k plazi se speedem nabirajicim vodu v zadech a taky jsem toho mel plny kecky..

Jinak Rozkos vcera taky fajn. Dorazili jsme na 11hod. a stazena 15ka mela dost nakotlino, takze jsme se vydali pro mensi draky. Litaly se 12ky, ale pak to na cca. 1,5hod zdechlo (kdyz jsem doplaval, tak vitr znenadani pustil a vsichni zase naskakali do vody). Pak uz vitr foukal asi az do vecera, ale kolem 19hod. jsme to z nedostatku sil zatahnuli a frceli jsme smer Praha.
    Pri tyhle teplote uz v klidu staci jen plavky + neoprenovy triko. Voda uz je teploucka a vcera bylo extra vedro. Jo a jak uz neni mala Rozkos upustena, tak neni problem chodit do vody bez boticek. Sel jsem k plazi co to slo, abych uz nemusel plavat a zasek na chodidle ani jeden!! Vypada to, ze ty ostry musle byly az dal od brehu.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Hasiči cvičili záchranu na přehradě, hodinu poté vytáhli tonoucí dívku - iDNES.cz
    http://vary.idnes.cz/...pici-se-kiteboardistku-fec-/vary-zpravy.aspx?c=A130520_125929_vary-zpravy_pl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam