• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MIXXX: No, říkal :) ale nějak jsem změnil názor a navíc - zkusit se má všechno, žejo :)

SISCO: Jsem tu s Honzou (černá komboška Norona na Haugastolu)

SISCO: No, to ještě hodně vody odteče, než se naučim tohle :)))) To nemá vůbec nic společnýho s mým ježděním v kopcích na sněhu :D

LOJZAK: Dneska fouká 15, v nárazech 18 ms a mám tu jen velikánský vrata a 10m kite .. nevim nevim, jak to dneska půjde :) Ale z toho, jak to popisujete už vím několik chyb, co jsem včera dělal - zkusim to zapracovat, díky !!!

Co mě ale celkově nejvíc vadí na vodě jsou ty kvanta lidí, tohle ze zimy vůbec neznám :(
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Pamatuju si jak rikal ze do vody nepujde nikdy ;) No tak super ze k tomu doslo. Drzim palce at to jde kupredu co nejlepe, treba se nekdy nekde spolecne svezem.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SISCO: rad bych byl u more :(
    SISCO
    SISCO --- ---
    LOJZAK: jojo ses tam s TMAXEM?? TMAX je velmi dobrej snowkiter takze kdyz se bude chovat stejne jako na snowkitu bez strachu plnej kotel tak je vpohode a jede hned :). Jen musi dost foukat.. V lowwindu je do dost tezky se ucit.
    SISCO
    SISCO --- ---
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    T_MAX: predni noha napnuta(ne zas moc) a zadni pokrcena v koleni (ne zas moc) a lechce prikrcenej celej clovek :) ale jak tu rikaj , kdyz dva dny foukne tak v patek davas triky :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    todle je dobrej transitioon take :)
    Front Roll trans from toeside with a Nose Grab - Kitesurfing Trick Technique - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=RkKmQ2mDLhg
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: vpohode, obvykle to chce 2dny nez to dostanes do krve!. Hlavne aby vam foukalo kazdej den :)). Na prkne obvykle staci zaujmout takovej ten spravnej postoj (predni noha natazena zadni skrcena) a kdyz fouka dost pritahni bar pockej az se to rozjede a zacni vcas povolovat.

Nejaka inspirace na ruzne otocky!! :)
    Trick Wheel - Transitions - Inspiration for Kitesurfing Tricks - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=MfbNHYNIUC0
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: to je skvely prirovnani! :D presne takovej z toho mam pocit! backroll nevim, ale treba se naucim zmenit smer, aniz bych se vymachal (jsme tu jen na 4 dny, nesmim to prehanet) :D No mam se hodne co ucit, prijdu si jak kopyto po tom dnesku :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LOJZAK: problem je ze nemam pod kontrolou to prkno, jsem lyzar :) ale asi to je o zvyku, musi to jit, kdyz to zvladaj vsichni!
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: supr!! :)) rada c.2.. Kdyz uz to jede tak uber trochu drive nez mas pocit ze je to hodne.. Je to jak na parniku vsechno s predstihem ;)))...Ale to das den+1 jezdis jak vteklej a koncem tyden skaces backroll :)) posli fotky!!!
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    T_MAX: kdyz se to rozjede moc, tak uber bar, draka vejs nad sebe.Nebo nech vse jak je a hran vic prknem(tak budes nastoupavat :) )
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Jojo, prvne na vode :) mam dutiny proplachly jak po tejdnu v solnejch laznich :D Jak je tu melko, tak je to vpohode - rozjel jsem se po pul hodine, ale mam problem s tim, ze kdyz se mi to moc rozjede, tak uz nevim co s tim :) Pak opoustim prkno a hazu prdelace :D
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Bomba! Poprve na vode?? Jak to jde?? Vitr tam nejakej je jak koukam.. Uz ses rozjel?
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: fuuj. za mesic tam jedem karou. tak hodne chlastej, at se to zlepsi!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Posílám pozdravy ze slunné Sicílie, kde momentálně chčije a je 15°C ........... .)

SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: No to je fakt :) to nezlomis. A nemyslim si ze by mezi 2011 a 2013 byl propastnej rozdil :). Asi bude 2013 lepsi ale 2011 bude uz dost dobry!! :).. Dobra akce..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: No bylo mi receno, ze to tak funguje. Zlomis 2011 v zaruce a dostanes uz 2013. Nikdy jsem takovou reklamaci neresil, ale verim, ze to tak muze byt. Zazil jsem takovej pripad treba u monitoru k PC. Ono je druha vec, jaka je sance tu desku zlomit..
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SISCO: radsi pockej nez se uplne vyprodaji aby kvuli tobe neudelali vyjimku :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: good, takze nakoupit tento model, zlomit ho a za 8tis mas novej :))..
    nee.. je to dobra informace..diky
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Jop, me to prave za tech 8K prijde jako super cena. Pro nekoho, kdo by si rad poridil kvalitnejsi prkno, ale neni ochotnej za nej dat 16K.. Proto jsem to sem hazel, vim ze jsme tu ty boardy parkrat resili ;)

Co jsem mluvil s Tomexem, tak zkoupili zasoby skladu od nobile (kvuli ty zaruce na zlomeni vzdy skladujou dostatek prken, ale ted uz pri defektu davaji novejsi model).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam