RADAK: albanii sem jen koukal v noci u Durres, ale nejezdil jsem pac nebylo svetlo ani vitr. Pry je plaz u Vlore s termikou, ale netestoval jsem. Jestli pojedu priste, urcite bych se tam zastavil. Meli sme uz malo casu, tak sme mastili z recka rovnou do monte negro. Tam sme zajezdili u Ulcinj, pry snad i funguje termika (ja jezdil 12m draka, kocka si foukla 16ctku rebela). Dalsi den jsem daval Ploce v HR, tam sem jezdil Zephyra spolecne s kolegy na Flysurferech. Dvakrat za odpoledne fouklo na dvanactky a devitky dycky tak na 40minut. Sem do ty doby netusil co Zephyr umi za lety :-) Oba spoty celkem safe, bar i dalsi sluzby. V sezone by mohli chtit nejaky poplatek, ja neplatil nic.
V recku u Thessaloniky, smer kus vychod, jen na predpoved. Zazemi nic moc, plaze v pohode. Jezdil se Zephyr a to jen chvili. Moc nam tam vitr nevysel. Raches v recku, spotik celkem v pohode, kosicka ktera poskytuje offshore flat a onshore chop. V poledne to vypne a vitr se otaci na druhou stranu. Zazemi nulove. Dalsi spot byla pak kosicka Drepano. Vlastne to samy jen jinde. Je tam kite skola a shop, takze se da sehnat i clun kdyz se na offshore flatu neco posere (stoji 20Eur) - doporucuju se stavit ve skole a vzit si cislo :-) Pak sem byl na lefkade, kdo nezna at se zepta. A methony na jihu. Tam nefoukalo, zkurvila to nejaka bourka, takze sme dali naky pamatky a frceli zpet. Pry na jihu fouka spis kdyz jde vitr od vychodu. Nam sla fronta ze severo-zapadu. A obcas tam ve finikunde je termika. Kazdopadne v recku je jeste par dalsich spotu kolem Athen, ktere jsem neprozkoumal a urcite by staly za to... asi se tam budu muset jeste vratit.