• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: jjj to je von. jeste ses ho mel zeptat na white subaru a mel bys ty kladky zadarmo :-)
    tady ta oblast je plna paradnich spotu. nikdo tam nejezdi. jen par blbcu jak my a mushowaci :-) http://goo.gl/maps/CBY4W
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: tam jsme byly jeste pred drepanem - prst do mapy "tady to bude dobry". Jeli sme skr kravy a policka az na nejaky misto naproti drepanu. Do delty sme si nastoupali a pak jeli prima downwind zpatky v ty melky flat vode (foukalo nastesti od mostu). Nabuseny 12m draci.

Johny to je ten tlustej ? Kupoval sem od neho kladky na SLE lajny a vypravel mi ze zna naky kajtery z cech, ukazal mi dokonce facebook fotky, ale zejo ... co ja si pamatuju :-D
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: super. V drepanu se zname s Johnym. majitelem shopu a kaficka nahore na krizovatce. super placek. obcas busi az moc :-) skoda ze ste to nevzali na flatland. ten je na druhy strane drepana v delte reky. pul metru vody a pisek jak v karibiku. pro priste :-)
    na pristi rok me prave laka ta cerna hora. kamos tam byl kousek odtud ale nebyl s kajtovou bandou a nechtelo se mi kazdej den jezdit samotnymu. ale prej dobrej spot. Albanie me laka, ale jak jsem psal, prej spinavy plaze i voda a spina obecne vsude.

TOM: byl jsem tam poprvy. domluvil to kamos pres bandicku kajtaku z Teplic. chatky stali 5e/osoba/noc, ale prej stejna cena neni mozna v cervenci/srpnu. ze tam bejva plno. kdyz tam dojedes na slepo, hledej zenskou s cernym SUV chevrolet a odkaz se na Erika Milera. a da ti super cenu. tohle by mel bejt jejich web. http://www.moevenort.de/ a je to tady: http://goo.gl/maps/StaFb
    TOM
    TOM --- ---
    RADAK: u chatky? kde tam bydlíváte?
    + ceny a tak? díky..
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: albanii sem jen koukal v noci u Durres, ale nejezdil jsem pac nebylo svetlo ani vitr. Pry je plaz u Vlore s termikou, ale netestoval jsem. Jestli pojedu priste, urcite bych se tam zastavil. Meli sme uz malo casu, tak sme mastili z recka rovnou do monte negro. Tam sme zajezdili u Ulcinj, pry snad i funguje termika (ja jezdil 12m draka, kocka si foukla 16ctku rebela). Dalsi den jsem daval Ploce v HR, tam sem jezdil Zephyra spolecne s kolegy na Flysurferech. Dvakrat za odpoledne fouklo na dvanactky a devitky dycky tak na 40minut. Sem do ty doby netusil co Zephyr umi za lety :-) Oba spoty celkem safe, bar i dalsi sluzby. V sezone by mohli chtit nejaky poplatek, ja neplatil nic.

V recku u Thessaloniky, smer kus vychod, jen na predpoved. Zazemi nic moc, plaze v pohode. Jezdil se Zephyr a to jen chvili. Moc nam tam vitr nevysel. Raches v recku, spotik celkem v pohode, kosicka ktera poskytuje offshore flat a onshore chop. V poledne to vypne a vitr se otaci na druhou stranu. Zazemi nulove. Dalsi spot byla pak kosicka Drepano. Vlastne to samy jen jinde. Je tam kite skola a shop, takze se da sehnat i clun kdyz se na offshore flatu neco posere (stoji 20Eur) - doporucuju se stavit ve skole a vzit si cislo :-) Pak sem byl na lefkade, kdo nezna at se zepta. A methony na jihu. Tam nefoukalo, zkurvila to nejaka bourka, takze sme dali naky pamatky a frceli zpet. Pry na jihu fouka spis kdyz jde vitr od vychodu. Nam sla fronta ze severo-zapadu. A obcas tam ve finikunde je termika. Kazdopadne v recku je jeste par dalsich spotu kolem Athen, ktere jsem neprozkoumal a urcite by staly za to... asi se tam budu muset jeste vratit.
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: hezky pekne. recko znam. ale co albanie a cerna hora? kamosi byli v albanii a prej hnus plaze. bordel. foukalo? a cerna hora? fouklo? mas nekde fotky? napises treba rozsahlejsi report a info o spotech?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: ja se dneska vratil z tyhle vypravy: http://goo.gl/maps/DBgzS Kazdopadne italii mam taky v merku. Mozna pristi rok ...
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    zmena v destinaci, poslednich 14 dnu v srpnu :)

Kite Club Corfu | www.kite-club-corfu.com - Náš Spot
    http://www.kite-club-corfu.com/pages/cz/nas-spot.php

nebyl ste tam nekdo?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    jel bych zejtra na Nojzik - prida se nekdo?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    RADAK: no odvaznej plan. drzim palce a pevny nervy pri ceste pres stred italie, je to tam prelidneny a silnice vypadaj kazdej den jak zacpa na nuselaku. patek 14 - 18 podel pobrezi temer stoji i diky semaforum..
    RADAK
    RADAK --- ---
    tak cesta je dana. bez zajizdek to je 4800km. naplanovany jsou 4 spoty na jistotu ale podle wind/kite guide je jich po ceste mrak. uz jen 5 dni a mizim

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Dnešní Rozkoš mega rozkošná! Toho flatu u hráze se pořád nějak nemůžu nabažit. Jezdili se draci od 12tek po 21ky. 5hod ve vodě a poctivej sunshine. Voda25stupňů, takže celodenní litáni jen v kraťasech a trapézu..

Rozkošná Rozkoš!
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: Jedte na fehmarn. Daleko jak rujana a predpoved paradni. Nebyt minulej vikend a za tejden sicilie, tak vyrazim!
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    co myslite, bude nekde o vikendu foukat? chteli jsme puvodne na rujanu, ale vypada to blbe.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Tak kdo vyrazite ve ctvrtek na Rozkos? Vypada to na bigday pokud ta predpoved vydrzi!
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: supr, ty otevrene plaze na more jsou moc hezky..
    RADAK
    RADAK --- ---
    videopohlednice z Rujany.
    dukaz ze Rujana neni jen o Wieku.
    video postcard - Rugen - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rwiVuZdu5GU
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: video bohuzel nebude. netocili jsme. mame ale asi 700 fotek. a Pepa tabor si dneska po praci sedne k psacimu stroji. :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Supr! Bude i video raport? :)
    Eurosee take good, sobota od 14h-18h 4-7m.s s 19kou 100% pojezd s mensima chodili po brehu.
    Nedele ranni sessin od 4:50 do 8h za vychodu slunce (rano me vzbudil nejakej pes kdyz mi ocasem mlatil do stanu :) tak sem sel jezdit - sam :)) pak foukalo az od 12h-17h ale lepe nez v sobotu cca 4-8m.s.
    Potvrzuju take spalenej oblicej, au au :(( ze ja se nenamazal.
    Report nebudu mit, nemel se koho kdo by natacel/fotil a sam sebe to moc nejde.
    RADAK
    RADAK --- ---
    Zpet z rujany. Povedena akce. 3 ze 3 dni celej den kajtovani a azuro furt. Patek 8micka na vlnach do 4. Hodin. Pak wiek s 10tkou. Do 9ti hod. Sobota celej den rosengarten s 13 tkou az do kratkyho deste.a vecer s 10 sunset session na vlnach hnedka u chatky. Nedele na 9-13 kity ve wieku. Spaleny xichty a velkej rohlik :-)
    Report a fotky brzo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam