• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    zejtra jedu na Nechranice cca v 9, mam misto kdyby se nekdo chtel pridat - Pha Zizkov
    RADAK
    RADAK --- ---
    CTIRY: Chystame se. Ale svym autem a mam uz plno. Pa, so to zatim vypada na paradni pojezd v rosengartenu.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Pánové, nejel by někdo ten víkend co bude na Rugen? Když vemu rakev mam 3 místa... Prodloužíme to o pátek nebo pondělí?
    NAILER
    NAILER --- ---
    BONGO: Covece, neni moc kde. Na horach nejsou moc plane (leda naky zamrzly jezera) a v nizinach nebejva snih.
    BONGO
    BONGO --- ---
    NAILER: pekny, jsem koukal z chiefu, ze se tam jezdi .) nezkousels i nekde na snehu?
    SISCO
    SISCO --- ---
    TOM: whitworthův USA zavit seženeš ve firmě FABORY. V praze jich je několik.. Take jsem resil to same.. Na flosny bych se vykašlal a narval bych tam metrickej :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    P0L0US: kdyz o tom tak mluvis, tak vlastne obe :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    T_MAX: myslis tu pumpu v hrudniku nebo pumpu na nafukovaci clun (kite) ? :->
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    P0L0US: až ti bude 60, tak ta pumpa stejně už nebude fungovat a budeš si kupovat novou :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SANSCULLOT: pockej az ti bude 60 :-P
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    P0L0US: za ty prachy 2x Rujana :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    pokud nekdo zvazujete na kajta pumpu tak na trhu v CR jsem nasel dva pouzitelne typy (prakticky stejne parametry):
    Elektrická pumpa Pezal-Marine s vestavěnou baterií :: JMP MARINE
    http://www.jmpmarine.cz/products/elektricka-pumpa-pezal-marine-s-vestavenou-baterii/

a klasicka uz proflaknuta:
    BST 12 Hp / BAT - vzduchová pumpa na čluny s vlastním akumulátorem | BOAT007.cz - Nafukovací čluny, lodní motory, motorové čluny, lodě a motory
    http://www.boat007.cz/lode-cluny/vzduchove-pumpy/pumpa-na-cluny.html
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    RADAK: zacatek listopadu je jeste dost vysoky procento vetrnejch dnu v egypte - byli sme v goune rijen/listopad a ficak 9dnu z 12ti
    RADAK
    RADAK --- ---
    zdar. resime s kamosem kam vyrazit v listopadu na kite trip. problem je, ze nikde moc nefouka. sezona akorat zacina v Mexiku, ale cim bliz a levnejc tim lip, ze jo?
    dik za jakejkoliv tip!
    TOM
    TOM --- ---
    SHEFIK: to tady bylo rano, ale jenom chvili, takze cyklovylet .)
    Zitra jestli neprifoukne tak pojedem asi na vlek. Nekde 50km odsud. S Radkem (kite-skola.cz)
    Blby je, ze jak jsem vsechno resil na posledni chvili, tak jsem vcera ve spojovacich materialech v praze nesehnal ty ne-metricke (inche?) srouby na prkno. Takze tam nemam popruhy na nohy ani ploutvicky. A budu se teda ucit na nejakem jinem typu wakeboardu (ten muj ma cca 170cm).
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    TOM: rujana je na nauceni parada, byli sme tam ted 5 dnu a naucila se i pritelka. chce to ale tech 5m/s min vitr
    TOM
    TOM --- ---
    SISCO: jj, prave. volal jsem do jedne skoly. Dvacitky draky nemaji a jenom zvedat nad hlavu to nechci
    Na Rujane
    cely tyden volno nemame. Jeste jsme v praze a v pondeli musim byt akcni v praci
    Kind of stuck
    Diky za radu
    SISCO
    SISCO --- ---
    TOM: A vitr tam je 100% jako nikde jinde
    SISCO
    SISCO --- ---
    TOM: Na tyden se da udelat i nejaka vetsi dalka.. Autem na Lefkadu(recko) to mas 20h kdyz se budete stridat v kuse a bez kolon.. Pobyt tam v Agion Nikolaos je zadarmo na plazi mezi cechama a tam vam urcite nekdo poradi zadarmo... Jidlo se tam nakupuje v Lidlu ceny jak u nas nebo levnejsi... Cena transporterem je 16tis tam/zpet vcetne poplatku ale me to zere 10l/100 takze mozna by to slo i levnejc..
    TOM
    TOM --- ---
    co třeba kustenkamp.de? http://goo.gl/maps/yZqpb
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam