• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    BROMDEN:LEETO: T_MAX: Diky za info.

SYPFX: REVOLT: Nejde o vahu, tata poveze jen trapez, protoze si ho pujcuje, ale nemohl jsem ho odvezt ja autem, takze slo spis o to jestli nebudou mit problem s tim hakem v batohu. Preci jen v dnesni dobe teroristu a podobnych nesmyslu clovek nevi co mu povoli/nepovoli vzit na palubu a nechat potom nekde na letisti hak neni levna sranda.. ;)

Takze po tom co jsem to procetl to vypada, ze by s trapezem zabalenym v zavazadle splnujici vahu nemel byt problem?

P0L0US: Brana je klasicky na 2,1m, ale jde to klasicky objet kolem, protoze se obcas na plazi objevi punkaci co tam nocujou s poradnym "mrakodrapem" :D
    RODWY
    RODWY --- ---
    RODWY:sobota seč.)
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK: taky to vidim na darko.)
    chtel jsem rugen ne-po,ale to pondeli uz je pryc:(
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Rugen je povinnost 22C jasno a 10m.s to je 2x za rok, pojed take ne?

Darko na JV vitr je bomba, hele ale koukam na tu predpoved na Darko a skoro neni potreba jezdit ani na Rujanu!! ten vitr je tu uplne stejne supr!!!
    Jestli jsi nebyl na Darku tak lokalove doporucujou zaparkovat u posledniho parkoviste pred zakazem vjezdu (ten zakaz ale vpoho projed jen na vylozeni vercajku u lesa) a pak peknej vejlet lesem skrz les :). Sem tam nechapal ze by tam mohlo v tom hlubokem lese vubec foukat :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    Rugen je CERVERNY POPLACH. paradni predpoved.

nicmene mi to nevyjde, tak koukam po okoli. nechystate se nekdo na vikend nekam? co treba darko? nemate k tomu nejaky info? dik
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    no pokud ho bude mit v tasce a ta bude splnovat limity tak nic rikat nebudou. i kdyz delaji problemy.
    zalezi kde asi, ale pritelkyni fotak nevzali, ovsem chteli. musi se na to s ostryma loktama.
    LEETO
    LEETO --- ---
    SOTEKCZ: Zrovna s Ryanair mam zkusenost ze to sou kurvy. holce predemnou sebrali na gatu Fotak ze muze mit jen jedno prirucni zavazadlo a kazdymu vazili jestli to nema vic jak 10kg jinak to slo jeste do nakladovyho prostoru samozrejme s tucnou prirazkou. Nikde jinde sem podobny jednani nevidel :(
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: rozdeleni vahy musi respektovat kazda aerolinka, ale plati to jen na zavazadla do podpalubi. veci do letadla sem nezazil ze by nekdo vazil, ani u nizkonakladovejch, ale ryanair to muze mit sprcialni. na co bych si daval pozor sou kovovy soucasti a pokud clovek odmontuje kovovej hak a vejde se do rozmeru, tak nemuzou rict vubec nic...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: jo, přesně ten :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: Jo to myslíš ten let, jak jsme s nima svázali oba piloty a pak dali přistání ve stoje?:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: s Ryanem jsem vezl v jednom báglu dokonce dva trapézy na palubě .. bez jedinýho problému :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Další řešení je si nechat cajk poslat po zemi přepravní službou a pak letět s těmahle vyžírkama bez nervů...po Evropě je to v klidu
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    Sotek: to rozdeleni vahy bych rek ze s Ryanair neklapne.je to nizkonakladovka se vsema voserama co k tomu patrej.mam zkusenost bratislava-trapani pred mesicem.maj u kontroly takovej dratenej kos kam se ti musi bagl vejit.pak muzou kontrolovat vahu,ale jestli vezes trapez nebo kosmodisk nikoho nezajima...jeste sem o tom teda neslysel.navic kdyz letis do destinace kde se hodne kituje tak uz to znaj.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: zkusenost nemam ale vetsinou bejva moznost vahu rozlozit mezi vice lidi. takze kdyz mas tezsi zavazadlo a kamarad lehci tak se udela prumer. Takze kdyz budes mit kolem sebe dost nekiteru tak v prumeru to muze vyjit OK.

SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: sundej hak a trapez dej okolo pasu. Tvrd ze je to kosmodisk
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    SOTEKCZ: Jo - měl jsem v příručáku trapéz i s hákem, a z boku na báglu dva bary - a nikdo ani nekvák. Lipsko - Trapani a zpět (2012).

Pak to po mně zkusil známej a údajně měl hodně velkej trabl aby vůbec odletěl - musel hodně kmitat aby ještě ten "příruční bágl" dodatečně stihl dát do normální bagáže.

Ale na 99% to bylo kvůli barům - trapéz jsem s Ryanair vezl v příručku i letos 4x a jen jednou v Lipsku se ptal týpek na rentgenu co to je, já že winsurfing gear a borec že ok.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Jo a nevezl jste nahodou nekdo v prirucnim zavazadle trapez s Ryanair? Pripadne s jakoukoliv jinou nizkonakladovkou nejaka zkusenost? Diky
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    P0L0US: Zatim jsme nikde nic neplatili, ale je tu asi nejaka novinka, protoze vsichni kitujou mimo tu upravovanou plaz a na ty jsou hlavne asi skoly.
    Na druhou stranu ty plaze kolem jsou krasne vycisteny, takze je to vetsi parada nez driv. Lidi zatim docela malo, takze zari se osvedcuje. Branu jsem zaregistroval jednu a ta by mela byt 2,1m. Octavia s rakvi nema zadnej problem a mame to celkem vysoko. Muzu kdyztak overit az pofrcime na plaz ;)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: chteji tam stale platit (prip. kolik) ? da se tam jeste projet autem vyssim nez 2m ?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Sant Pere Pescador funguje jako kazdorocne vyborne, termika je k nezaplaceni.. 8) Snad se podari udelat taky nejaky materialy..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam