• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    RODWY: nejhustsi je tata od nej. sedivous nafoukne cab 9. a rve to at je swell sebevetsi.

inaac zdravim z Cabo Frio Rio de janeiro. super vlnovej spot. ted je tu sice dira ale od stredy opet 3m a na 8icky. doporucuju kdo si chce dat brazil aneplatit raketu. do ria se da doletet rozumne busem za 200kc do cabo frio a jsem v hostelu se snidani za 200kc/den hned na spotu :) super cista voda a bilej pisek. ocean vlny a nebo laguna sw spustou kos a flatem na fs! zadnej bordel nikde coz je na brazil unikat!
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    SOTEKCZ: rozumim, v zasade na to zase tolik nespecham... uz jsem na nem nestal tak 5 let + bohuzel na kitovani / experimentovani nemam vubec cas... a asi je skoda aby dal lezel nevyuzitej. Ok, zkusim na 8mi, uvidime do jara.. diky.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    XEHUTL: Prodaval jsem pred 2mesicema MBS Core 90 + matrix trucks + 8palcovy kola s novyma plastema + F4 vazani za 6500Kc. Prkno bylo jezdeny, ale v moc peknym stavu. Clovek musi byt trpelivej, ale myslim, ze by to mohlo jit za 7-8k prodat.. Jen blby, ze ted konci sezona, takze otazka jakej bude zajem.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Mel bych na prodej MBS 6 Pro (Alex Brown), v podstate nejetej (cca 10 jizd celkem). Porizovaci cena 2006 ~11tis, bude 8tis nyni realne / odpovidajici? Netusim jak moc se posunuly od te doby technologie...
    https://www.google.cz/...ch&sa=X&ei=ezpAUqmyF8G50QWhzYGYCA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1152&bih=771&dpr=1.11
    RODWY
    RODWY --- ---
    WANT WAVES - CABO VERDE
    http://vimeo.com/54904206
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SHEFIK: s tim vetrem to ber s nadhledem mam pocit ze ten den co jsem tam byl to nebylo kopcema ale byl takovej typ vetru. Myslim ze foukalo zrovna pres krkonose jako z kopce.
    Jestli mas kousek chatu tak urcite to otestuj.
    Libi se me ze je to ve svahu. Nejlepsi jezdeni je nahoru/dolu...
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: snowpark zni pekelne :)

s vetrem sou teda spatny zpravy, protoze spot vypada supr a mam ho kousek od chaty.. smer vetru pri kteryn se to tocilo si asi nepamatujes vid? me prijde, ze je to tam ze vsech stran volny, krom asi 30', ale je mozny, ze se to toci i zespod z udoli...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SHEFIK: dobrej flek uz jsme to tam pakrat zkouseli ale problem je ze se tady vzdycky hrozne osklive tocil vitr. Asi tema kopcema kolem..
    V Knezich je sjezdovka a je tam velkej snowpark. Kdyz foukne jihovychod tak muzes najet s kajetem do snowparku a skakat na sjezdovce a nahoru zadara ;-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    SHEFIK: V Krkonosich neni spotu nikdy dost. Vetsina jich je dost mikro max pro 2-3kitery takze dobry za kazdej moznej.
    Nejlepsi bude kdyz nebude potreba do Krkonos na tyto nejvyssi mista vubec jezdit :) protoze bude vsude snehu dost.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SHEFIK: sorry, nahral sem to z mobilu a trochu unikla pointa. jsou to Knezice u Vrchlabi, nahorni plosina, dostupna vetrem cca 330', nebal bych se jet na jakejkoliv smer, ten jeden kopec to tam urcite nejak obtece. foceno ve ctvrtek, ted uz kousek odtamtud na snezce snezi :) ..

.parkovat se musi dole ve vesnici, takze pri spatnym smeru vetru celkem velkej vejslap, ale zas jako spot to vypada zabavne - samej kopecek, svahy a fotbalovy hriste + dalsi pole do svahu vedle..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Přesně a hlavně když nasype půl metru prachu - nikdo nikam nejezděte! (Chci tam bejt sám a celý to rozrejt !!!) :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    komory nebrat a vubec... snowkite je vo h@vne!! :-D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Přesně :) A sada lajn se taky neztratí :D
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: tak tak do norska 2kity nutný :) už jen kvůli nahradním dílům.
    PEKK
    PEKK --- ---
    Když bude foukat, budu mít tu 8mu...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Okey, loni v Norsku moc nefoukalo, ale to byl jeden rok, dřív jsme spíš řešili, že tluče moc .. ale hele je to tvůj boj :D
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: No vzhledem k tomu, že jsem teď testoval svýho novýho Edge 13m od 4 do cca 11m/s a bez větších problémů jsem se míjel se SISCEM na 10tce Catalystu:)) bych se toho nijak moc nebál...a znáš to, v zimě spíš řešíš nedostatek větru...krom toho 91kg + boty + hadry + prkno...to ta stovečka nakonec možná padne:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Nebude ta 13m na tebe velká? :) Nejsi takovej těžkotonáž jako kluci :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Hele ten summit je trochu odladěnej oproti loňsku, mělo by bejt dořešený brždění a přistávání plus pár nějakejch drobností.

Objednanou mám tu sedmičku, na většího čekám právě na ty UL verze :)

Taky se mi zdá, že bude víc zavřená, jako summit, ale víš jak to je s těma fotkama .. Jsem na to hodně zvědavej!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam