• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    REPORT

30.9 - 4m.s Louvind pojezd s Edge 19 & raceboardem - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=6aHtzIblJRU

V pátek dostávam SMS od Ywoshe, že se rýsuje dobrá neděle azuro a dobrej vítr na Eurosee.
    Jak napsal tak se i stalo. Je neděle vítr opravdu krásně pofukuje, je i nádherně modrá obloha, ale problém je že je stašná kosa.
    V 6C na větru si nedovedu představit, že bych lezl do vody, prsty mě zzzebou i když je nemám namočený do vody.. Zůstáváme tedy doma (vyměkli sme). Jenže ve 12h začne být 16C a na slunci je hodně přes dvacet + vítr fouká čím dál víc.. Nejbližší jezero je z prahy-východ směrem na sever a tak rychloakcenakládáme auto a jedem.. Cestou po dálnici lomcuje vítr autem a vypadá to na big big day.. O nadšení nás mohl po příjezdu připravit pohled na hladinu Mácháče, který je utopený v lese a mezi kopcema. Naštěstí ale štěstí přeje připraveným a na 19Edge + RRD Rapida jsou 4m.s ideální podmínky. Navíc hladina je totalně rovná + je neskutečně krásné počasi. S raceboardem projíždíme celé jezero jak na jachtě s tím rozdílem že toto jede asi 5x rychlejc..
    Celé odpoledne se střídáme s bráchou a lítáme až do západu slunce.. Celkově to hodnotím jako bigbig day pro fakt krásný počasí.

JORDI
    JORDI --- ---
    No ja třeba pokud sem u vody nejakou delsi dobu bar z kitu nesundavam. Neni to uplne pravidlo ale vetsinou ne. Samozrejme, pokud sem nekde na den tak jo. Jinak dost lidi odradi asi to, ze se jim muzou protocit lajny a nemaj zkusenost s tim jak je jednoduse protocit z5 bez odvazani a maj strach ze kdyz jim to pak bude nekdo zvedat budou za blbce.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    P0L0US: imho mu ty snury zapareny zplesnively
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Bylo to za vlaheho vecera. Slunce jiz davno predvedlo sve ohnive predstaveni nad ostrovem Insel v Batskem mori. Toho casu sedelo nekolik zadumcivych postav a tise si vypravejicich za selestu krovin u panekly v Dranske. A prave tam jeden z unavenych kajteru vypravel o pravem muzi. O muzi, ktery si nikdy nesundaval z nafukovaciho draka bar..... pak vitr utichl.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PEKK: Ja bych rekl, ze to je kvuli baleni. Komora je mekka a hezky ji sbalis i s barem, ale ty foukacky zase tak skladny nejsou.
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: asi je to tak malo prace na te nafukovacce (stejne si chces rozmotat lajny) takze kdyz cestou zpet privazes na kita lajny tak se nic nedeje :)
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    PEKK: sundavám, neoplachuju. Důvod pro sundavání je u mne banální, bez sundání nenarvu tři kajty (+ trapéz, vestu a neopren) do báglu od jednoho kajta :-)
    PEKK
    PEKK --- ---
    SHEFIK: Na komore ho sundas uplne stejne tezko, jako na foukacce...ale asi si sam odpovim...nasazuj tam v tom mrazu ty ocka, zejo:) O sundavani zamrzlych a zasnezenych lajn ani nemluve...

Tak zimu jsme vyresili, ted jeste co s tim letem (pokud nejsi u more a neoplachujes chicken a kladky ve sladky vode)...je tu nekdo, kdo lajny nesundava?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHEFIK: Co mám vyzkoušet? Vodu, nebo nejezdit při oblevě? :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    T_MAX: nekdy to vyzkousej :) kdyz nejezdis pri obleve, tak bar ani snury moc mokry nemas..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHEFIK: Proč bys ho na komoře těžko sundaval a proč by se ti měly cuchat lajny? Na komoře máš taky mokrej bar od sněhu :)

PEKK: Taky to teda jako nechápu, akorát furt někoho slyšim brečet, že ho někde zapomněl :) Ale já na vodě nejezdim, tak tomu nerozumim - třeba v tom něco bude ..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SHQ: :DD

pekk: imho na komore to tezko sundas, a i kdyby, tak zbytek lajn se ti hned zacucha. na foukacce predpokladas mokrej bar a je jednoduchy ho oddelit
    PEKK
    PEKK --- ---
    SHQ: To je snadna odpoved...nemecká modni vlna:)

Ale ty lajny jsou zahada, parkrat jsem si je na foukacce nechal a nic se nestalo...no ale sundavam je jako ovce taky, no:)
    SHQ
    SHQ --- ---
    jo a proc se nosi kratasy pres neopren?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Proc se vubec sundavaj bary u foukacek a u komor ne? Ma to nejakej duvod?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nemate nekdo prosim zkusenost s pouzitim jinyho baru na wainman hawaii big boss 2009? Povedlo se mi na dovoleny ztratit bar, takze se snazim najit nejakou nahradu. Bohuzel jsem se nedoklikal zadnymu technickymu listu, abych mohl porovnat co by se dalo pouzit jinyho. Lital jsem ho s Ozone C4 10m barem a 100% mi to neprislo, ale moc nevim od ceho se odpichnout.. :/

To sundavani baru u foukacek me fakt jednou znici, tohle uz je podruhy, akorad poprve to teda dopadlo nastesti dobre.. Foukacky proste smrdi, uz aby vysel FS Speed 4 15m 8) :D
    PEKK
    PEKK --- ---
    SANSCULLOT: ok, kdybychom tam chtěli vyrazit, tak víme na koho se obrátit:) užívej...

A jinak...do třetice...Kos 2013 (trochu jsem to dal do HD, ale stejně se to v rychlých scénách kostkuje, peču na to:)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    PEKK: jsem tu do patku. pak rio a zpet do cumbuco na severu kde to vsechno zacalo. :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    SANSCULLOT: hmm. to je lakavý...jak dlouho tam budeš?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    RODWY: nejhustsi je tata od nej. sedivous nafoukne cab 9. a rve to at je swell sebevetsi.

inaac zdravim z Cabo Frio Rio de janeiro. super vlnovej spot. ted je tu sice dira ale od stredy opet 3m a na 8icky. doporucuju kdo si chce dat brazil aneplatit raketu. do ria se da doletet rozumne busem za 200kc do cabo frio a jsem v hostelu se snidani za 200kc/den hned na spotu :) super cista voda a bilej pisek. ocean vlny a nebo laguna sw spustou kos a flatem na fs! zadnej bordel nikde coz je na brazil unikat!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam