• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Land uz nejezdim, protoze jsem si na nem zlomin nohu a od ty doby jsem posranej :D Ale jezdil jsem vetsinou helma+paterak. Kurnyr jsem nenosil, protoze jsem si pripadal jak robot, hrozne nemotornej. Po zlomeny noze jsem jeste chvili jezdil a mel jsem holenni chranice (mountainboard) mi totiz tenkrat prerazil holenni+lytkovou kost.

Na snehu pouzivam helmu. Z pocatku jsem si bral obcas paterak, ale postupem casu jsem dosel k tomu, ze kdyz spadnu na zada, tak tam mam trapez. Kdyz spadnu jakkoliv jinak, tak uz mi ani paterak moc nepomuze.. Krunyr jsem zkusil jednou a naposled, ale pripadal jsem si jeste vic roboticky jak na landu. Bylo mi to neprijemny a hrozne jsem se potil, protoze jsem pri kazdym pohybu krom draka, trapezu a zimniho obleceni jeste pretahoval krunyr..

Pokud chces, klidne ti krunyr pujcim na tyden na vyzkouseni. I s tou cenou se da nejak laborovat, ale musel bych to trosku promyslet. Spolubydla uplne ten samej prodal za 2,5K, ale ja bych se toho zase celkem rad zbavil :) :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: super. dik za nazor. a jezdis v necem nebo uplne navostro? i land?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Mam presne tenhle chranic (bilo-cernej). Je to myslim Lko. Musim kdyztak mrknout. Klidne ti ho prodam kolem 2K a muzes si ho vyzvednout v Praze osobne. Je skoro nepouzivanej, ma jen par skrabancu od prevazeni.

Muj osobni nazor je, ze to je na hovno, protoze je clovek pak obalenej takovym zpusobem, ze se neda skakat.. Pouzil jsem to asi 2krat na landu a 1krat na snehu a od ty doby mi lezi doma ve skrini..
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: zkus jim predhodit tuto cenu, ze jesstli si chtej vydelat 200kc a nebo nic :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    T_MAX: ja si prave myslim ze ne. na rotaci jsi urcite pomalejsi.
    RADAK
    RADAK --- ---
    asi to koupim bez vyzkouseni, pac na ebay za 1500 i s postou a v CZE 3990. se cze eshopy posraly ne?
    SixSixOne 661 Assault Pressure Suit Body Armor Black XL | eBay
    http://www.ebay.com/itm/SixSixOne-661-Assault-Pressure-Suit-Body-Armor-Black-XL-/400237086716
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JAKKILLER: Je to jen o zvyku ..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    jezdil jsem v podobnym krunyri na snowboardu a zrovna na skoky to bylo uplne nejhorsi. ztratis obratnost, pokud chces tocit nebo neco podobnyho, paradoxne bez toho to jde lip. radsi bych sel spis jenom do chranicu na kolena a lokty, ty neprekazej.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: souhlas, ale vloni jsem si treba nasel paradni polstarek prasanu na moldave, nedal backroll a krup ze jo. vsichni to vime :-) takze se chci i tak radsi pojistit. jsem drevo :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Ja bych se prez zimu radeji drzel u zeme.. Radsi vypust backrolla s kiteloopem a uzivej jizdy :). Chce to nechat na podminkach, kdyz bude 1m prasanu = ses nesmrtelnej.. Pri 10cm ledu (to byla cela lonska sezona) bych se venoval radsi freeridu a max vyjezdum nejakeho megaprudkeho kopce nebo prujezdu potoku a pod :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: výhoda integrovanejch loktů je, že držej na svým místě aniž bys je musel nějak extra utahovat a to je v zimě docela znát kvůli prokrvování rukou, ale to už je asi na každým soudruhovi co si vybere :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: oka. dik za info. helmy.cz znam. mam od nich kybl. jeste po necem popatram. kdyz vidim ze delaj i bez rukavu, tak bych sel spis do toho. lokty si muzu vzit z hokejovy vystroje :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: jo jinak toho ounýla jsem měl (trochu jinej model) a přišlo mi, že má hrozně malý ty ramena, vždycky když jsem do toho na bajku spadnul, tak se ten plast trochu posunul .. ten 661 má fortelnější plasty :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Určitě je nutný to zkusit, ne všechny maj střih, kterej ti sedne .. A teda spíš bych zkusil www.helmy.cz než dookie, to je fakt krám za všechny prachy :D nikdo ti tam nedokáže poradit a ještě maj držku plnou keců - jeden expert vele druhýho (v bajkový komunitě se obecně dookie zavrhuje a je synonymem zla, pekla a neřesti) :))) o případnejch reklamacích ani nemluvě ..
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: dobra logika. ja na chranice krome kyblu obecne prdim, ale po lonsky kurva bolestivy zlomenine premejslim jinak. hlavne jsem v lete na vode natrenoval backroll s kiteloopem a nechci ho pres zimu zapomenout. a jak se znam, tak to bude v zime bolet :-)
    takze asi vyberu jeden z tehle krasavcu
    Krunýř - SIX SIX ONE Assault Pressure Suit 2010 | DOOKIE bike & snow shop
    http://www.dookie.cz/krunyr-six-six-one-assault-pressure-suit-2010/d-77711-c-1292/
    Chránič trupu a ramen - O'NEAL Zero Gravity ST 2011 | DOOKIE bike & snow shop
    http://www.dookie.cz/chranic-trupu-a-ramen-oneal-zero-gravity-st-2011/d-82250-c-1292/

jo a myslis ze je nutny to zkusit?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Jasně, o značku nejde, spíš o ten plastovej vehement, co párkrát zmrzne a pak se posere :) Jestli můžu poradit, tak vybírej něco, co bude mít štelování i na zadní straně ramen ..

Jinak celkově pohoda, jezdil jsem v tom původně hlavně do freeridu do lesa a na dropy, ale to jsem byl ještě svobodnej a bez rodiny :D Teď mám ženu a dítě a tak jezdim bez chráničů (já vim, logika :))) ) jenom v helmě :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: Dik za tip. Me je fuck co to bude za znacku. Kouknu po tom co pises. Jinak tvoje osobni zkusenost? Vyplati se to? Nerozlamu se v tom jako vloni? :-D

Btw. Poceni nevadi. Na moldave me byla vzdycky spis zima nez horko :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Je to kopie chrániče od 661, první co ti odejde bude to plastový štelování na předku ramen. 661 tam dělá neopren se sucháčem a to funguje do skonání světa :)

Já v tom pár sezón jezdil a pohoda (až na to, že se potíš jak prase ..)
    RADAK
    RADAK --- ---
    borci, co si myslite o tomhle a pouziti na snk? nechci si zas letos neco zlamat :-)
    Hatchey Caiman od 2 840 Kč - Heureka.cz
    http://chranice-na-snowboard.heureka.cz/hatchey-caiman/
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Ja treba letos objevil rujanovskej vychodni smer a wieku jsem nebyl ani jednou. Plus. Kdyz byl rosengarten narvanej, nasli sme si placek a bylo nas tam 6. Slovy sest na celej spot. :-D. To me bavi!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam