RADAK: Land uz nejezdim, protoze jsem si na nem zlomin nohu a od ty doby jsem posranej :D Ale jezdil jsem vetsinou helma+paterak. Kurnyr jsem nenosil, protoze jsem si pripadal jak robot, hrozne nemotornej. Po zlomeny noze jsem jeste chvili jezdil a mel jsem holenni chranice (mountainboard) mi totiz tenkrat prerazil holenni+lytkovou kost.
Na snehu pouzivam helmu. Z pocatku jsem si bral obcas paterak, ale postupem casu jsem dosel k tomu, ze kdyz spadnu na zada, tak tam mam trapez. Kdyz spadnu jakkoliv jinak, tak uz mi ani paterak moc nepomuze.. Krunyr jsem zkusil jednou a naposled, ale pripadal jsem si jeste vic roboticky jak na landu. Bylo mi to neprijemny a hrozne jsem se potil, protoze jsem pri kazdym pohybu krom draka, trapezu a zimniho obleceni jeste pretahoval krunyr..
Pokud chces, klidne ti krunyr pujcim na tyden na vyzkouseni. I s tou cenou se da nejak laborovat, ale musel bych to trosku promyslet. Spolubydla uplne ten samej prodal za 2,5K, ale ja bych se toho zase celkem rad zbavil :) :)