• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    T_MAX: SISCO: Super, diky.
    SISCO
    SISCO --- ---
    2010 mela super brzdu = lepsi, vetsi tah na baru, odstrelovaci kloboucek.
    Hlavni rozdil je v silnem větru. Posledni model zvladal 13m.s vpoho jinak vicemene to jede. Svezes se na 2010 dobře.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Vim ze tu hodne jezdite Frenziny. Jaky je rozdil mezi 2010 a novejsimy kousky ? Byl tam nejaky zasadni posun nebo jen shaping a barvicky ?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Ten batoh mi prijde jako super napad. Na zadny velky skakani to udajne neni, hlavne to ma byt na freeride a na ten by to mohlo fungovat docela pekne. Zajimavej bude vykon, protoze to musi byt brutalne lehky oproti klasickymu kitu a i kdyz je to jen 9ka, mohlo by to mit tah jako vetsi klasickej komorac..
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: cena 21tis ten vejtsi bez baglu... to je docela good s baglem 23..
    Na prvni nahozeni jako novinka dobra cena.. Cekal sem vetsi brutal :).
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Docela ulet, ale ze stromu bych toho draka sundavat nechtel :D
    PEAK | Flysurfer Kiteboarding
    http://flysurfer.com/produkte/kites/peak/
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    RADAK: na helmu je ten pressure suite prave uplne ok, ten paterak je totiz kratsi a tim ze ho drzi cela vesta, tak neleze nahoru
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    PEKK: Uplne si te v tom neoprenu s plavkama predstavuju...

PEKK
    PEKK --- ---
    Bez kostrčáku bych si připadal jako nahej, nejlepší chránič!

Jednou jsem si ho loni zapoměl a připadal jsem si jako....hmm....už vím, asi jako když máš neopren a zapomeneš si na něj oblíct plavky:D
    MATOUCH
    MATOUCH --- ---
    RADAK: jedině Dainese, záda se nepotí, protože je krunýř za prodyšnym jakoby pletivem. Osobně mám už 4 roky http://www.helmy.cz/vrsek-tela-lokty-ramena-krunyr/dainese-action-protection-w2-2010.html, hlavně ty trenky jsou nutnost
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    Jako alternatvu mohu doporučit ještě ten polstrovanej chránič o demonu. Je to prostě triko obložený pěnovejma vycpávkama, ale pomůže to dost.
    SISCO
    SISCO --- ---
    CTIRY: kostrcak a paterak vozim :). Hodi se jako izolant pri odpocinku :)).
    RADAK
    RADAK --- ---
    CTIRY: Diky za info. Zkusim ten evo pressure suit a uvidim jak moc to omezuje.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    RADAK: Mam doma páteřák a na snk jsem ho vzal asi 2x když jsem zacinal... 1) hybnost 2) trapez pod = sjizdi nesedi paterak; trapez nad = jezdi to po tom pateraku a nemas kontakt 3) vedro
    Jezdim i land... Podstatnější než záda nebo hrudnik je spíš kostrč...ochranný trenky taky ale nechávám doma... Prostě se nepouštim do extrému a nehrotim... TO jsem si užil na snowparcích kde jsem si odrasil koleno...pak jsem zvolil bezpečný SNK do jízdy a pár skůčků :D
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Kdyz uz ty inzeraty, taky tu neco mam (na sleve se muzeme domluvit.. ;) )
    Prodám Flysurfer SPEED 3 15m Deluxe | Kiteboarding
    http://www.kiteboarding.cz/bazar/detail/18020-prodam-flysurfer-speed-3-15m-deluxe.php
    ADIK
    ADIK --- ---
    spam...prodávám mountainboard, pro nyxáky sleva :)
    Mountainboard MBS CORE 95 | Kiteboarding
    http://www.kiteboarding.cz/bazar/detail/18019-mountainboard-mbs-core-95.php
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    RADAK: kluci co jezdej na kajakach maj celotelovej od Workera. A ty se v tom musej hejbat...
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHEFIK: Super. Diky. Taky na to kouknu. Presne takovy info tu hledam. Osobni zkusenosti.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHEFIK: tohle brneni jsem chvili vozil na dh a nesedly mi tam ty neohebny lokty, ale jinak mas pravdu, ze co do pohyblivosti je to jedno z lepsich..
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Klicni kost si klidne zlomis i na snehu - osobni zkusenost ze snowboardu. Ale je fakt ze s drakem ty pady maji trochu jiny smer a ze na zledovatelem snehu se u nas zase az tak moc nejezdi...
    Btw, existuje nejaka spolehliva ochrana klicku pro landkiting / mtb downhill? Zadny z tech krunyru mi neprijde jako ze dokaze prenest naraz ramenem na jinou cast / vhodne rozlozit.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ...jinak nejlepsi chranic je asi chodit pravidelne do posilovny a obalit si klouby nejakejma bilkovinama :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam