• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: taky se bojim, že potom pátku a sobotě bude všechen sníh v lese :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: Kozi prdy taky chytat nechci. Mam nejmensi 8micku. Tak by snad taky slo. Ideal pro me je ale 7ms na 13tku. Aby to nebylo moc sfoukany kdyz bude tak busit.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Jo tak premyslel jsem, ze bych provetral 6m accesse :D Na kozi prdy nemam ted vybavicku. Zalezi kolik toho nakyda, kdyby bylo co rozrejvat, tak by se ten vitr dal zvladnout.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: premejslel jsem nad sobotou nebo nedeli. zatim se patek/sobota na Moldave mordor. tak uvidim.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Chystate se nekdo nekam v sobotu z Prahy?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    RADAK: potvrzuju, ze Moldava byla v nedeli jezditelna, akorat mlha jak cyp! kazdopadne sezona zahajena! :)
    SHQ
    SHQ --- ---
    ze se na vsecky ty letadla a kitebagy nevyseres..samy stres
    ja bych to pochopil tak, ze platis priplatek za rozmer, takze za a/
    RADAK
    RADAK --- ---
    leteli ste nekdo s Air france s kitebagem. Ja se s nima tedka dohaduju pres emaily.
    resim jestli budu platit za kitebag. kdyz si zaplatim extra zavazadlo za 80e, tak ma omezeni na rozmery.
    kitebag maji ve vlastni kolonce 55e.

pochopili by ste to takhle: za 55e se tvoje zavazadlo z omezenim delky do 108cm zmeni na kitebag? nebo ze za 55e mas vlastne dalsi zavazadlo = kitebag? a k tomu muzes mi kufr treba ?

Transport of sports equipment by plane : golf clubs, ski and fishing equipment… - Air France
    http://www.airfrance.com/CZ/en/common/guidevoyageur/pratique/bagage_equipement_sport_airfrance.htm
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: nene, to je Papir. vypujcil jsem si to jako dukaz z FB
    SISCO
    SISCO --- ---
    To ses ty?
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: vcera daval Papir fotky na fb. jakoze uz to jde, je tam i nejakej snih, ale zadnej zazrak
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    byl uz nekdo na moldave? podle webky tam nejakej poprasek je...
    SISCO
    SISCO --- ---
    2013-10-31 Snk sezona zahajena (Božák) | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/2013-10-31-Snk-sezona-zahajena-Bozak-
    tak sem to dneska namocil :) a dobry!
    zitra mozna zas,,, uvidim jak vstanu
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: heled 9900 je tedka letenka. pocitam ze tak 1500 bude cesta(ve 4ech, v 6ti bude min) cca 800 je parkovani v benatkach. takze letenka je cca 12tis. na miste se da sehnat auto na 14 dni cca 300-400e za tejden. my uz sme 4 ,takze 200 na termin za osobu. tzn. 5400. ubytko tedka resim a vychazi na 4000 tis na osobu /termin
    celkem bez zradla a rumu cca 20 tis/ 14 dni.
    ale jak uz jsem psal. my jsme parta ve 4ech lidech, tzn. kara plna, ubytko plny. ale podle me letenka je za dobre a i kdyz maritnik neni uplne levnej spot, da se to poresit za dobre
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CTIRY: Ja ti nevim, treba jsi bonbonkovej mag, ale me se bonbon za posledni zimu povedl snad jenom jeden (40+ najezdenejch dni, nevim presne).. zas takovy riziko to neni :)
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Nejel by někdo do Abertam nebo nějak za sněhem zítra?
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    P0L0US: Moje řešení tohoto problému: 21 speed - když fouká do 7m/s voda sníh land, 9 foukajda protože když už fouká silně tak je to v CZ poryvák. Taky mě foukání hodně sere. velký plus u foukajdy je, že když ti spadne na hlavu dá se to ještě rozcukat ;) Když ti spadne na hlavu komora většinou rozmotáváš nějakej bonbonek... Samo na vodě s komorou i když uzavřenou větší rizika...
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    RADAK: nakolik to vyjde komplet ? to je na 14dni?
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: jo a do benatek bych mel jeste 2 mista v aute
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam