• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: WG říká pátek a sobotu 12 - 20 m/s
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: Tak snad to lehne. Ale ne moc!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: RADAK: Ono taky zalezi, co tam za vitr zustane az prijde sobota, protoze od vcerejsi predpovedi tam 3-4m/s ubyly..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Děsná :D Mám 7m Frenzy, tak si říkám, jestli i to neni moc :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Souhlas. Vloni jsem tam na podobnou predpoved byl s 10tkou c4. A jako poradnej hardcore to byl. Aly vydrzis hodinu. Pri kazdy otocce jsem nedobrovolne vyletel 2m nahoru :-D
    SISCO
    SISCO --- ---
    Snezeni hlasi slusny ale ten vitr zrejme vsehno odnese do lesa vcetne snehu coz uz tam je.
    Jedinne snad ze JV svahy budou fungovat jako snehove delo.. Treba takovej Adolfov ten placek za lesejkem tezi hlavne z tohoto efektu, vzdycky vsud jen trava a tam snehu dost.
    Jinak jestli bude 10-20m.s tak ani z nejmensim drakem to nebude dobry .
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: jj 20m/s to bude sranda! :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JAKKILLER: v sobotu tam zatim podle wrf bude stejnej mordor jako v pátek ..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Chtěl jsem na Moldavu už v pátek, ale mám na tohle moc velkýho draka asi. Tak snad sobota Moldava.
    PEKK
    PEKK --- ---
    SOTEKCZ: Jo chystame, na Sal:D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: taky se bojim, že potom pátku a sobotě bude všechen sníh v lese :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: Kozi prdy taky chytat nechci. Mam nejmensi 8micku. Tak by snad taky slo. Ideal pro me je ale 7ms na 13tku. Aby to nebylo moc sfoukany kdyz bude tak busit.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Jo tak premyslel jsem, ze bych provetral 6m accesse :D Na kozi prdy nemam ted vybavicku. Zalezi kolik toho nakyda, kdyby bylo co rozrejvat, tak by se ten vitr dal zvladnout.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: premejslel jsem nad sobotou nebo nedeli. zatim se patek/sobota na Moldave mordor. tak uvidim.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Chystate se nekdo nekam v sobotu z Prahy?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    RADAK: potvrzuju, ze Moldava byla v nedeli jezditelna, akorat mlha jak cyp! kazdopadne sezona zahajena! :)
    SHQ
    SHQ --- ---
    ze se na vsecky ty letadla a kitebagy nevyseres..samy stres
    ja bych to pochopil tak, ze platis priplatek za rozmer, takze za a/
    RADAK
    RADAK --- ---
    leteli ste nekdo s Air france s kitebagem. Ja se s nima tedka dohaduju pres emaily.
    resim jestli budu platit za kitebag. kdyz si zaplatim extra zavazadlo za 80e, tak ma omezeni na rozmery.
    kitebag maji ve vlastni kolonce 55e.

pochopili by ste to takhle: za 55e se tvoje zavazadlo z omezenim delky do 108cm zmeni na kitebag? nebo ze za 55e mas vlastne dalsi zavazadlo = kitebag? a k tomu muzes mi kufr treba ?

Transport of sports equipment by plane : golf clubs, ski and fishing equipment… - Air France
    http://www.airfrance.com/CZ/en/common/guidevoyageur/pratique/bagage_equipement_sport_airfrance.htm
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: nene, to je Papir. vypujcil jsem si to jako dukaz z FB
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam