• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ja bych teda volil urcite Frenzy.. je super!
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX:
    SALUSA_SECUNDUS:

A tady se nabízí otázka pro Hugstanol...Access 8, nebo Frenzy 7...aha?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    T_MAX: no nejdriv sem vyndal vzdusny bus access 12 a mel sem z toho takovy bobky, ze sem to raci rychle sbalil a zkusil prave tu frenzynu a byla super krasne ovladatelna a rychla, ne jak ta tvoje 11 metrova bestie co me neustala tahala na obeznou drahu! :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Bozak uzhlasi paradnich 6-12m/s a tuny novyho snehu 8) Doufam, ze tam nezustanou 3m/s a tuny prasanu :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Hele a co vubec vikendova moldavie? Prej jsi jezdil Frenzy 7 a libila se ti :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tak ja vam to teda verim! :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Taky se mi zdá, že zrovna WG na moldavu funguje dobře, plus teda ty německý předpovědní modely taky ..

Ale je fakt, že pro normální předpověď (oblačnost, teplota, srážky) používám taky radši YR, je přesnější :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Temer pokazdy vloni kdyz WG hlasilo 10-15 tak na Moldave busilo 15 nonstop.
    IAMZAC
    IAMZAC --- ---
    Jojo Boží Dar nejspíš, ale až v neděli. V sobotu to bude fakt moc hardcore;)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a vyslo windguru nekdy nekde? :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: WG říká pátek a sobotu 12 - 20 m/s
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: Tak snad to lehne. Ale ne moc!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: RADAK: Ono taky zalezi, co tam za vitr zustane az prijde sobota, protoze od vcerejsi predpovedi tam 3-4m/s ubyly..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Děsná :D Mám 7m Frenzy, tak si říkám, jestli i to neni moc :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Souhlas. Vloni jsem tam na podobnou predpoved byl s 10tkou c4. A jako poradnej hardcore to byl. Aly vydrzis hodinu. Pri kazdy otocce jsem nedobrovolne vyletel 2m nahoru :-D
    SISCO
    SISCO --- ---
    Snezeni hlasi slusny ale ten vitr zrejme vsehno odnese do lesa vcetne snehu coz uz tam je.
    Jedinne snad ze JV svahy budou fungovat jako snehove delo.. Treba takovej Adolfov ten placek za lesejkem tezi hlavne z tohoto efektu, vzdycky vsud jen trava a tam snehu dost.
    Jinak jestli bude 10-20m.s tak ani z nejmensim drakem to nebude dobry .
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: jj 20m/s to bude sranda! :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JAKKILLER: v sobotu tam zatim podle wrf bude stejnej mordor jako v pátek ..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Chtěl jsem na Moldavu už v pátek, ale mám na tohle moc velkýho draka asi. Tak snad sobota Moldava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam