• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Delux se nedela, jen lotus.

Zahlidnul nekdo nekde v CR flek, kde by se dalo sklouznout? Krome Lucni teda o ty vim, ale tam ne.. Na Bozaku pry vsechno splachnul dest :/
    SISCO
    SISCO --- ---
    Supr 15ka asi ideal. Delaj de luxe verze u s4?
    Alespon na trave to zkusis ne?
    My jsme ted v alpach ale az se vratimr doufam ze nekde neco napadne. Tady hlasej zitra metr noveho.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Zustal jsem u moji klasiky - 15ku :) Dost me lakalo si na zimu poridit 12ku, ze by byla sviznejsi a slabsi vitr by se umaval, ale protoze ho jezdim hodne i na vode, zvolil jsem nakonec zase 15ku. U S3 byl o dost rozdilnej low-end a to by mi asi pritelkyne neodpustila, protoze v kozich prdech lita nejradeji..

Jestli se nekam budete chystat, dejte vedet a muzem dat testovacku. Taky bych zkusil prolitnout ty vase novy ozouny ;) Uvazuju dost o litani 26 + 27, protoze tata dostane novej trapez a je jasny, ze ho bude muset prubnout a me uz se ted klepou ruce zkusit novyho draka. Jen teda kdyz koukam na kamery, tak jedinej snih vidim u Horsky Kvildy na Sumave a na Lucni :/
    SISCO
    SISCO --- ---
    Gratuluju co to mas za velikost?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Tajemství flysurferu odhaleno, látku nahradili šprckou.. :D Lotus látka je docela hustá, na první pocit znatelně lehčí lehčí vrchlík, jak S3 v deluxu. Klouže to, leskne se to a na omak by to člověk od šprcky nerozeznal (pružný to neni). Lajny vypadají, jak od cvičňáka. Nic víc se zatím nedá zjistit, těším se na první prolétnutí...

S4 LOTUS
    ADIK
    ADIK --- ---
    tak krkonoše bída, málo sněhu, málo větru.. rád bych to zkusil někde výš, otázka je kam a hlavně jak. nevíte jak se nejlépe dostat na Luční?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    zdravim PEKKelnou bandu zubaru! 8micka vcera zarvala btw

budu ted doobednavat cajky od Airush, takze kdyby nekdo neco potreboval: platba predem = sleva jako sele
    PEKK
    PEKK --- ---
    Ajo...na Kapverdach...
    ...zdravím Sunsculota a ještě jednou dík za 8mičku...takhle větrnej revír jsem ještě nezažil:)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    kde?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jak se tak dívám na kamery, mohli jsme klidně zůstat ještě chvíli:)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: :D Kluci dneska davali super fota z Bozaku. Je tam docela velkej flek se snehem.. Ale bude tam asi dost narvano ted o svatkach.

Jestli to soudruzi z dojčlandu a Ostravy nekde neposerou, tak jsem od pondelniho vecera pro kazdy kozi prdy ;) Muzeme dat nejakej "test day" s "lososem"...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: To si rikas kamarad? :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: To je jasny, vitr ceka na me i se snehem :) Od pondelka to pojede vsude a vsechno :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Tak ten Pustak a skoro cely Orlicky zatim vypadaj na mlhu od 11 hodin :(
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CTIRY: Neděli bych teoreticky zkusil, na celej den klidně, snad se trochu uklidní to počasí, zatim to vypadá na slušný hmlisto .)
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Sám do Orlickejch sem nejel... Co něděle? Je někde pokrývka? Jel by někdo? Dyštak pošta
    SISCO
    SISCO --- ---
    jak dopadl vyjezd?? foukalo? nebyla mlha?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Koukam na predpoved a vitr bude rano takze doporucuju v 5h vyrazit!!! Jinak pojedete zbytecne na lowwind.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: Psal i Ctiry že by jel v tomhle režimu .. Já si jen nejsem jistej, jestli se mi chce na to voraniště strávit 5 hodin v autě kvůli 3 hodinám ježdění .. jel bych když už, tak na celej den ..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Jel bych, ale stale nemam s cim a mohl bych teda tak akorad "Stejnaci styl" = 5-11hod..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: co ten vrtulnik tam? nestaci ze litate v pracovni den, slunicko, paradni snih, ale jeste to mit takhle z vrchu vychytany? :D ...palec nahoru...

...co patek nekdo nekam, chystate se?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam