• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Kde?
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: sry za velikost
    RADAK
    RADAK --- ---
    dnesni snowkite.... vim, nejsou to Alpy...

PEKK
    PEKK --- ---
    TOM: si to představ, vstáváš ve 4 a dupeš se sobem na lyžích na tutovej prašánek a když tam vylezeš, vychechtanej Ivoš ti dává placák v rozmrdaný pláni:DD
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    TOM: kazdej ma neco, jen nevim co je horsi, jestli nafoukanec nebo ceskej Pepik :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    A to jsem ztlumil jeste zvuk. Ivo rika: Hello! give mi high five. A jen ta pani se usmívá :). Ostatni brucouni.
    TOM
    TOM --- ---
    SYPFX: anebo to byli švýcaři (imho největší nafoukanci v evropě)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    TOM: nechtěli protože jim rozjezdil panenský prasan kam celý den pochodovali
    TOM
    TOM --- ---
    SISCO: 1:03 si nechtěli plácnout? :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SISCO: pecka! to plachtění...v takový vejšce...neskutečný
    SISCO
    SISCO --- ---
    Sem si diva jednim okem :)
    Raport video z min vikendu zde!
    Hochwang 2014/01/18 (Stejnaci) | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/Hochwang-2014-01-18-Stejnaci-
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: to se mi líbí, jakej jsi ty neskutečnej optimista :) venku je sice bílo, ale je tam asi tak 0,5 cm :) Neni bílo jako bílo :)))
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Myslim hlavne logisticky, sednou do auta a pak strasna dalka a potrebujes ubytko. Na druhou strany ty spoty tam jsou 10x vetsi a tim ze jsme usetrili za vyjezdy ted v poslednich dnech tak 1 do alp namisto 10x na moldavu vyjde mozna uz na stejno.
    Nicmene tedka koukam z okna a venku bílo bílo souvisle, vypadá to dobře.. Na starem prkne by slo pojezdit kdekoliv ( kdyz bude podklad dobra trava)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Praded 300km. Swiss 700km a vic. Praded 250kc/noc. swiss 800 a vic. Ale jako SKORO stejny :-D
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: No urcite nemuzu tenhle + pristi, pak by se s tim neco delat dalo :) Ale ja porad verim, ze nakyda i tady a nebude treba nikam jezdt.. 8) Metr prachu v Jesenici jak pred 3ma rokama.. :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: ja mam posledni ted v patek, ze vsech ostatnich jsem se odhlasil :) pojed prespristi tejden, pojedem s honzou tak na 4-5 dni sbajc..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Kua taky bych jel, jen je to porad nejaka rodinna oslava :/
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Jo, slapaci vazko..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: no ty jedny nechavam kamosovi, proto jsem kupoval novy :) urcite ma cenu si to nejdriv pujcit, nez kupovat .. pro tebe pak armada jj 195cm
    SISCO
    SISCO --- ---
    Luxus to mas dvoje?
    Mas tam slapaci vazko?

Kdyz bych chtel zkusit lyze co kdybych pujcil v boatparku ten freeride set, ma to smysl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam