• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Hele parto, máme jedno volný místo na Norwaytrip (klasika Hardangervidda, bydlení u závory u Bjorna). Jedná se o tejden 8.3-16.3. Letadlem tam, autem zpět. Cajky jedou tejden předem s náma tam.

Předpokládaná cena vč. letenky 13.000,- (v ceně je ubytko, jídlo - vaříme si sami, nakupujem v čr, nějaký pivka, cesta, prostě všechno). Případně kdybyste o někom věděli, tak prosím o předání infa.

motivační video hír:

Hardangervidda 2013
    http://www.youtube.com/watch?v=AanF2EL7s_U

SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    PEKK: taky zdravime. inu neni malych roli... :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Tak vánoční Kapverdy jsou venku, tímto zdravím ty kdo tam teď jsou...
    Kapverdy 2013 Sal Kite
    http://www.youtube.com/watch?v=UyB1fOetERI
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JAKKILLER: Jojo, za letňanama kus po dálnici .. Je to docela vysoko a otevřený na víceméně všechny strany ..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: No to je spot na severu prahy, Zdiby, Klecany, prostě Ahold :) Mrkni do WindGuru, tam je ten spot definovanej ..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    to bude nekde vedle skladu Aholdu nebo ty letnany nebo neco takovyho. :]
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: A to je kde? Nebo o co jde?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: ano, Ahold :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Ahold?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: ahold by mozna mohl fungovat :) taky to zvazuju..
    SISCO
    SISCO --- ---
    Podle aladina bude ve stredu brzo rano vitr spis na sever od prahy... ale pak behem dne uz vsude, dokonce odpo by mohlo bejt i trochu hezky..
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dulezity bude aby tam byla kvalitne posekana trava!!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nevíte jak to vypada na Mandave? Premyslim o stredecnim provetrani za usvitu pred praci. Nevim jestli jet na divci hrady, smetak nebo treba na Mandavu..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Armada JJ 195 :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SISCO: ja tam chci jet ve stredu odpo.
    PEKK
    PEKK --- ---
    Mám v plánu koupit freerajd/style lyže...ale nevím na co se mám zaměřit...Asi nejvíc bych s nima jezdil kite a freerajd, sem tam asi i zbrousil sjezdovku...
    Máte je někdo, případně doporučte kšeft a velikost... mám 193/90...to je váha, Tome:)
    dík
    PEKK
    PEKK --- ---
    Víkend to jistí
    SISCO
    SISCO --- ---
    Moldava uz prej jede.... co streda pojede nekdo?
    SISCO
    SISCO --- ---
    SYPFX:
    add bod 3.. to mirne sikmo bych rekl mirkne sikmo od kolmo nahoru (ne traverz) (duvod je předo-zadni balanc) tim ze je zadni noha niz ve svahu tak kdyz looop ztrati trochu tah tak namisto prepadnuti na zada se jen prenese vaha na zadni nohu.
    Lehce sikmo takze znamena skoro kolmo nahoru loopy v sektoru pred predni casti tela.. Pokud bylo potreba loopovat za zadama tak me prislo lepsi vyjet nahoru na switch a zase mit kite v sektoru pred brichem :))

SYPFX
    SYPFX --- ---
    prvni pokus o zdolani vrcholu na Frenzy 13 skoncil nedobrovolnym vetrnym kopancem chvilku ve vzduchu a pak odstrel a sjezd freeride dolu. Ale hlavne to prisuzuju nezkusenostem. Chtelo to pilovat tak hodinku si hrat na svahu.
    moje zkusenost pro SNB a SKi v prudkym dlouhym stoupani:
    1. nezastavovat a porad jet
    2. porad kiteloopovat a neprechazet do kejvani (to strane nakopava a pak odlet)
    3. menit loopy prava leva a stoupat pokud to jde mirne sikmo (profi lyzari to brali kolmo pres nejprudsi)
    4. nebat se (protoze se strachem jsem to skrtil a vykon misto do rychlosti byl ztracenej v pretahovani ja a kite)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam