• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PEKK
    PEKK --- ---
    Zatím 12cm na bezpečné BRUSLENÍ....lyže, nebo prkno mají daleko lepší rozložení hmotnosti a na SNK inzerujou nějakou testovací akci, takže určitě nebudeme první na ledu.

Kromě toho má do soboty pořád mrznout, to by těch 17cm mohlo bejt...já jsem pro výlet...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK:
    SISCO: http://www.ledovamagistrala.cz/

bezpečný je 17 cm .. momentálně je na lipně 12 cm,co že je pod únosností - místy prej i jen 1 cm ..... já nevim :D
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Jak je to s JV a Milicinem ? Da se jezdit tenhle smer ?
    SISCO
    SISCO --- ---
    !!BIGDAY ALERT!!!
    Na sobotu na Lipne azuro a vitr 5m.s
    Situace 12cm ledu (10cm je dostatek na bezpecny pohyb) toto je o 20% vic.. + na nem je 5-7cm prasanu.

Z minule zkusennosti je to bomba na neskutecnej speed.. A plocha jezera na freeride je desitky km na projeti celeho jezera. Smer vetru Idealni!! JV takze lze stoupat, jedna stopa nahoru rovna se 24km..
    To znamena 1 kolecko je 50km.. a to nepocitam nozicku nahoru coz take jde.
    http://www.mapy.cz/s/9aFA
    PEKK
    PEKK --- ---
    SISCO: jediná možnost....a Norsko...už jen měsíc...to nějak vydržim:)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Jaka mlha vydyt ja vidim slunce!!! dobry info ze to uz je pojizdne a vypada ze snehu je OK!! :0 dik

p.s. znovavkladam ten odkaz na Berninu... prvni verzi sem smazal byla tam chyba
    Bernina 2014/01/25 (Stejnaci) + Lukash + Ivo
    https://www.youtube.com/watch?v=qej52m3c7os&feature=youtu.be
    RADAK
    RADAK --- ---
    tak sme z5. 400km ale nakonec sme se svezli. S Erikem vyrazime rano smer Satzung. predpoved dobra a snih podle webky taky. Satzung mlha jak krava a snehu tak 5cm. vopruz. jedem do abertam. na vlajce to nejak vlaje a je i trochu videt. Abertamy mliko jak krava a nehne se ani vetev. Tahos rika, ze vycka, ale my nenechavame nic nahode a jedem na Bozak. Bozak dobry, fouka tak 6-7ms a je pod mrakem.... aspon je videt. jezdime. pak vykyd a bezvetri. no a na zaver mliko jak krava a vitr 5ms. tak jezdime skoro do tmy

MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SISCO: jasne, kdyz je dost snehu, neni co resit... Ted je tu ale snehu tolik, ze slapnes a jsi rovnou na hline/trave... A nez nasnezilo, tak tam zrovna meli pomerne peknej travnicek... Je to kazdeho vec, jen mi prijde zbytecne ted nekoho drazdit, kdyz stejne je snehu 00nic a nefouka ;). Ale priznam se, ze rano cestou okolo jsem nad tim taky premyslel, ale prisly mi ty muldy moc maly na nejaky pojezdeni (na snk jsem jeste nejel, ale prijde mi to tam proste maly, z kopce se neprojedes a na kopci jsi hned...)
    SISCO
    SISCO --- ---
    MRNOUSEK: to je asi fakt, v Peci pod snezkou na golfovem hristi v zime nechavaj jezdit bezkare a na kitu nas tam take nikdo nevyhodil.. I kdyz nikdy tam poradne nefoukalo takze vic jak 1h jsme se nezdrzeli..
    Kdyz je dost snehu tak to travniku neublizi ale ani kdyz je malo tedka v zime stejne zadnej travnik nevypestujou... tak uvidime ja myslim ze snk tam bude tak minoritni ze tam nikoho nenastveme... na ten 1 dva dny za rok co to tam pujde se nestihne nikdo zmobilizovat.
    TOM
    TOM --- ---
    MRNOUSEK: posekana je jenom na jizni strane, vsude jinde nestacila poradne vyrust
    Imho travniku pod snehem neublizis .)
    TOM
    TOM --- ---
    SISCO: ze severu to nejde, tam maj zemedelci zavoru
    Nejkratsi to je od parkoviste hier http://mapy.cz/s/9avB
    Podlizt koleje uzkym tunelem, kolem bezdackeho lezeni (kdyz pujdete kousek vpravo po hrane takoveho srazu) a sikmo lesikem
    Super misto, cekovali jsme to, ze zkusime svahovat na pg az bude foukat vychod...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SISCO: imho to tam funguje jako pestirna travnikoveho koberce, vlastnik asi nebude uplne stastnej, ze tam nekdo jezdi ;)
    SISCO
    SISCO --- ---
    MRNOUSEK: Hele to je supr flek toto misto.. Je tam luxusne posekanej travnik.. uz sem na timto mlsal v lete ze to tam bude v zime dobry.. Jen nevim jak tam dojet a z JV je to spatny ze v ceste je praha.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    kazdopadne kdyby nekdo dopoledne nekam v okoli prahy jel a mel misto v kare. :]
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    jde mi spis o snih...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    Dnes jsem videl nekoho trapit se s drakem a snb na cernym moste (napojeni radialy a dalnice na Liberec). Drak sice ve vzduchu drzel, ale prislo mi, ze mu to moc nejede (ale zdani muze klamat...)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Tak co, byl nekdo na ty mandave nebo nekde v okoli Prahy? Da se to?
    PEKK
    PEKK --- ---
    dík, tvoje videa jsou velkej motivátor:)

No mělko tam asi není nikde, co si vzpomínám. Ale není to zase tak hrozný, jak jsem čekal. Pokud kočka už jezdí a překoná fakt, že na dno se nešlape:) tak si určitě užije...na druhou stranu je asi spousta jiných flatových míst...Kámošova kočina se tam pěkně rozjezdila a na konci dávala i vlny a byla nadšená...je to výzva:)
    Sehnali jsme nějakej last moment od eximu (sardinky airlines) za 23tis / 16 dní, polopenze 4* a jako žraso luxusní, po kajtování to bodlo...asi by to šlo i levnějc, z německa tam lítá TUI fly za pár babek a ubytko tam jde sehnat na místě taky.

Sanscullot tam kempuje až do dubna, určitě ti řekne víc detailů
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: pekny! mam rad relax style i kite videa. palcuju.
    btw. kapverdy asi zadnej vylozenej flat s melkou vodou co? moje kocka se na hloubce boji, tak ji tam asi brat nebudu co? a jestli to neni osobni, na jak dlouho si byl a celkova cena? pro orientaci. premejslim kam za rok pres zimu. dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam