• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    kazdopadne kdyby nekdo dopoledne nekam v okoli prahy jel a mel misto v kare. :]
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    jde mi spis o snih...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    Dnes jsem videl nekoho trapit se s drakem a snb na cernym moste (napojeni radialy a dalnice na Liberec). Drak sice ve vzduchu drzel, ale prislo mi, ze mu to moc nejede (ale zdani muze klamat...)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Tak co, byl nekdo na ty mandave nebo nekde v okoli Prahy? Da se to?
    PEKK
    PEKK --- ---
    dík, tvoje videa jsou velkej motivátor:)

No mělko tam asi není nikde, co si vzpomínám. Ale není to zase tak hrozný, jak jsem čekal. Pokud kočka už jezdí a překoná fakt, že na dno se nešlape:) tak si určitě užije...na druhou stranu je asi spousta jiných flatových míst...Kámošova kočina se tam pěkně rozjezdila a na konci dávala i vlny a byla nadšená...je to výzva:)
    Sehnali jsme nějakej last moment od eximu (sardinky airlines) za 23tis / 16 dní, polopenze 4* a jako žraso luxusní, po kajtování to bodlo...asi by to šlo i levnějc, z německa tam lítá TUI fly za pár babek a ubytko tam jde sehnat na místě taky.

Sanscullot tam kempuje až do dubna, určitě ti řekne víc detailů
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: pekny! mam rad relax style i kite videa. palcuju.
    btw. kapverdy asi zadnej vylozenej flat s melkou vodou co? moje kocka se na hloubce boji, tak ji tam asi brat nebudu co? a jestli to neni osobni, na jak dlouho si byl a celkova cena? pro orientaci. premejslim kam za rok pres zimu. dik
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: zjistim
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: to umis sehnat za tyto penize? I 195ky?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: JJe jsem ted kupoval za 10.250,- kdyby mel nekdo zajem.. Co se navleku tyce, tak mas k tomu nejaky blizsi info? Nebo aspon fotku? Zni to jako super napad!
    SISCO
    SISCO --- ---
    Add Lyze:
    Tedka treba v BoatParku jsem videl Armady co meli za 14tis pred vanocema tak ted je maj za 9tis..
    Ale to je ta verze TST (coz kdyz postavis vedle JJ tak je to hubenour)
    Na neetu je nekde srovnavaci celkova plocha a JJ jsou snad o 50% vetsi..
    JJ 195 stojej aktualne 11200kc plus vazko slapaci tak 5tis. + boty nejaky aby neupadla noha po 8h mučení tak 7ku.

Viděl jsem ted o vikendu ve Swiss KiteTracker-Ronny pouziva na preskace takove neoprenove navleky.
    a) prej to skvele hreje
    b) nezamotaj se do prasek lajny kdyz spadne kite pres lyze...
    Takze to bych vsem lyzarum vrele doporucil.
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: Počkej, teď se srovnaj síly...:)
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: vysílačky máme, kamery, externí nabíječky taky...amundsen trip
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Potvrzuju, Pekk fňukal téměř pořád ...... :D
    PEKK
    PEKK --- ---
    SYPFX: dík, polopruhledný auto jsem viděl předevčírem na Eurosportu,tak jsem to zkusil, takže to není úplně původní nápad, ale baví mě to...s tou premierou uděláš co chceš a to ji využívám tak z 5%...

Do lyží asi půjdu, zkusím to teď někdy na starejch práskačkách, jaký to je...naštěstí boty mám nový, ale i tak to bude počítám tak za 15:/
    Ale ty dlouhý norský přejezdy budou asi o dost příjemnější na lyžích, loni jsem tam občas hodně plakal...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Taky to cejtim v kostech, v Norsku furt sype jak kráva, co tejden, to půl metru prachu v průměru :)

Letos bych to rád pojal trochu expedičnějc. Beru i pásy pro všechny případy a externí nabíječku na mobil, resp. navigaci :))))
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PEKK: SUPERO grande. Dobre. Pekny ty animace po mape v polopruhlednym autem. Chvili jsem nechapal o co jde a musel jsem si to dat 2x dobrej napad.

PEKK pujdes v SNK do lyzi??
    Musim rict ze po tom co jsem posledni doubou zazil tak me ty lyze take moc lakaji. Libi se me to na freeride i na freestylek A na SNK to nabizi hrozne moc vyhod. Ale je to palba drahy to vsechno zatahnout z SNB na SKI/.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: letos cejtim ze bude NORSKO total big. O co je slabsi zima v cechach o to vetsi bude v Norsku.
    Po tech 4 sezonach co mate odjezdeny to uz zaslouzi poradnej drsnackej prejezd.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Hele parto, máme jedno volný místo na Norwaytrip (klasika Hardangervidda, bydlení u závory u Bjorna). Jedná se o tejden 8.3-16.3. Letadlem tam, autem zpět. Cajky jedou tejden předem s náma tam.

Předpokládaná cena vč. letenky 13.000,- (v ceně je ubytko, jídlo - vaříme si sami, nakupujem v čr, nějaký pivka, cesta, prostě všechno). Případně kdybyste o někom věděli, tak prosím o předání infa.

motivační video hír:

Hardangervidda 2013
    http://www.youtube.com/watch?v=AanF2EL7s_U

SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    PEKK: taky zdravime. inu neni malych roli... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam