• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Kdyby byl nekde snih tak to stridani teplot -4 v noci a +8 pres den vubec nevadi naopak udela se skvelej takovej ten tvrdej material nahore povolenejl.

Na horach se drzi teplota okolo 0 coz je fajn ale problem v krusnych horach bude mlha!!! (ta by mohla do budoucna neco nasnezit ;)).

Bez mlhy budou Jizerky a Krkonose a i Sumava/Lipno.

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Stejnaci daji nejakej typ na sobotni pojezdeni? :) Chystate se nekam? (krome Svajcu teda..) :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: No taky jsem mel prkno na zarazeni krtku, ale po jednom jezdeni na Milicine bylo totalne nepouzitelny, protoze uz pak vubec nejelo ani na normalnim snehu, tak jsem musel poridit dalsi.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: jj souhlas. Já jsem tam měl starý u kterýho mi to bylo jedno.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Hmm, tai to je na prd, uz jsem tam takhlen jedno prkno oddelal, takze to se mi znova absolbovat nechce. Hlavne nasledujici 3dny ma byt nad nulou. Tohle je fakt zima uplne na pYcu....
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: Byl jsem tam v pondeli a bylo tam cca 7-8 cm snehu nekde 10. Zmrzla hlina pod tim, prkno sedreny na drevo, ale jezdit se trochu dalo. Drhlo to. Nevim jestli je tam misto kde je trava, ale vetsinou tam byla jemna orba.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Jo vidis je to celkem blizko od Milicina, coz me napada, nevi nekdo jak to vypada se snehem na Milicine? Premyslim o necem dobre dostupnym blizko od Prahy s normalnim vetrem. V Krusnejch mi prijde vsude ta predpoved dost mordor..
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: To je vlastne Milicin co? Jestli to přešlo teplo a mraz tak by tam mohla byt slusna zmrzla krusta.. Na zadnej freestyle to asi nebude ale na nejakej speed prejezd daleko do pryč by to mohlo byt fajn
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nebyl jste nekdo nekdy v okoli Nadějkova? Vypada to, ze tam je celkem dost snehu a je to hodinku cesty z Prahy..

::: Prohlížeč webových kamer ČHMÚ :::
    http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=nadejkov
    RADAK
    RADAK --- ---
    kamos se vratil pred tejdem ze Zanzbaru. Vzdycky jsem tam chtel a tedka chci jeste vic. pristi leden sem tam.
    btw. ten odliv je brutal!
    Paje kite beach - Zanzibar
    http://www.youtube.com/watch?v=pgTQcn9vUOQ
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    SISCO:
    CHARVYBURGER:
    JAKKILLER:
    dik za info, parkrat uz sem byl na visionech a passionech, prisli my "pratelsky", ale co sem koukal tak tady maj vsichni spis FS a ozony co sem pochopil..
    Na karlin mam dobry konexe, tak tam neco pro me treba vymyslej :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    Dnesni Bozak. Nejdriv super, skoro azuro a vitr tak 7ms, pak chvili pauza a nakonec mliko. Ale byla prdel, jak jedes a musis hulakat kde ses aby te nekdo nesestrelil.
    snehu celkem dost, ale pekne tezkej

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Zpiceny pocasi, tech 7stupnu zase? Ma bejt -7 a ne 7 :(

SISCO: Moc teda pozitivni zpravy o ledu na webu bruslarsky drahy nejsou:
    31. 1. 2014 - vstup na led je nebezpečný !!!
    - bezpečná síla pro hromadné bruslení je 17 cm

- Frymburk pláž - 12 cm
    - Frymburk u přívozu 8 cm
    - Přední Výtoň - 10 cm
    - Lipno LODĚNICE - 15 cm
    PEKK
    PEKK --- ---
    No...ale tohle nevypadá moc pozitvně...
    Webcamera - Bruslařská dráha lipno ledová magistrála
    http://www.ledovamagistrala.cz/index.php?cz_webcamera,11
    SISCO
    SISCO --- ---
    Koukam na to Lipno: dle wguru wrf9 tam hlasi uplny nesmysl... 9C a 15m.s ted.. ale kdyz se podivam na online kameru tak je tam 0C a bezvetri coz odpovida GFS-50km modelu.
    Tzn ze na zitra predpoved by mela slapat spis podle tohoto "mene presneho" modelu.
    to je do 10h bude mrznout a pak bude 1C,... jelikoz je led studenej tak bych neocekaval ze se ze snehu udela nejaka břečka, ten led to bude docela dobře chladit.
    Vitr je 3-7m.s a celej den azuro-slunce...
    Vitr je tam do 14h pak to bude spis pujcit od filipa tu 18m mašinu :).. sic po te rovince to chce aby to valilo speed min 5m.s :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    V Alpach je nejdulezitejsi tento diagram
    Jakmile pretne onu caru tak zacne pres cele alpy foukat ze severu nebo z jihu.
    Potom dle unhooked.ch staci uz jen vybrat lokalitu.. Frontalni systemy nemaj na smer skoro vliv jen lehce upravuji smer ale 100% vzdy sever nebo jih... nic jineho.
    Aktualne u St.Morice zase do 3dnu nasnezi dalsich 50cm-100cm ;))

Na Hochwang.. (ale existuje to pro kazdy spot ve swiss) je dobre porovnat vysledek s meteogramem
    Dulezity je rozkmit narazy vs prumerny vitr.. Aby tam nebylo 2-12m.s :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Jako těžko se mi to říká, ale co se týhle zimy týče, už se dost těšim na léto ..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: To nas co budem celej vikend v praci nemusi trapit :D Kua, ale pristi tyden uz by mohlo neco nasypat konec. Kdyz nenapada, tak bych se do toho svajcu asi pridal, zacinam byt z tech zdejsich podminek dost flustrovanej..
    SISCO
    SISCO --- ---
    Problem je ta divna tepla kratka fronta +10C vs -4C na 100km vzdalenosti.. Tzn ze muze bejt +10 a 20m.s a klidne take -5C a 5m.s :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam