• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    dnesni bozak, snehu pomalu, nad/za vlekem je to skoro 50/50 snih trava, vitr dopo 5-7m, odpo zesilil na 10 s narazama 15, celkem svitilo slunicko, lidi jak na vaclavaku a to neprehanim, neustala vyhejbacka,skoly apod. na tu bidu jsem najel 25km a celkem si to uzil,holt natesenost. jsem zvedavy na zitra..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    na wg je ze ma neco zejtra v noci pripadnout...
    LEETO
    LEETO --- ---
    Dneska sem byl na bozaku a nebyla to tedy zadna vyhra, snehu pomalu, sem tam kouka trava a je to dost rozjezdeny, jestli to umrzne tak to bude poradnej kostitras. Vitr taky moc nefouka chvilema to vsem padalo a nebo clovek musel tocit jak na kolotici.. Abych jen neremcal tak slunicko bylo super a bez slunecnich brejli to skoro neslo :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CTIRY: Ja bych se zitra pridal.. ;)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Což o to...někdo...asi všichni...důležitější otázka je "na čem?"
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Co Abertamy?...někdo?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Mrkni na to sam meteo.pl prvni histogram a dole ty oranzove cary sou mlha.
    Zatim to vypada ze mlha bude Adolfov Moldava odpoledne by se mohla trochu zvednou

Na bozaku je lepsi pocasi.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    krusky teda ne? ja chci jet v nedeli.
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Kdyby byl nekde snih tak to stridani teplot -4 v noci a +8 pres den vubec nevadi naopak udela se skvelej takovej ten tvrdej material nahore povolenejl.

Na horach se drzi teplota okolo 0 coz je fajn ale problem v krusnych horach bude mlha!!! (ta by mohla do budoucna neco nasnezit ;)).

Bez mlhy budou Jizerky a Krkonose a i Sumava/Lipno.

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Stejnaci daji nejakej typ na sobotni pojezdeni? :) Chystate se nekam? (krome Svajcu teda..) :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: No taky jsem mel prkno na zarazeni krtku, ale po jednom jezdeni na Milicine bylo totalne nepouzitelny, protoze uz pak vubec nejelo ani na normalnim snehu, tak jsem musel poridit dalsi.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: jj souhlas. Já jsem tam měl starý u kterýho mi to bylo jedno.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Hmm, tai to je na prd, uz jsem tam takhlen jedno prkno oddelal, takze to se mi znova absolbovat nechce. Hlavne nasledujici 3dny ma byt nad nulou. Tohle je fakt zima uplne na pYcu....
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: Byl jsem tam v pondeli a bylo tam cca 7-8 cm snehu nekde 10. Zmrzla hlina pod tim, prkno sedreny na drevo, ale jezdit se trochu dalo. Drhlo to. Nevim jestli je tam misto kde je trava, ale vetsinou tam byla jemna orba.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Jo vidis je to celkem blizko od Milicina, coz me napada, nevi nekdo jak to vypada se snehem na Milicine? Premyslim o necem dobre dostupnym blizko od Prahy s normalnim vetrem. V Krusnejch mi prijde vsude ta predpoved dost mordor..
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: To je vlastne Milicin co? Jestli to přešlo teplo a mraz tak by tam mohla byt slusna zmrzla krusta.. Na zadnej freestyle to asi nebude ale na nejakej speed prejezd daleko do pryč by to mohlo byt fajn
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nebyl jste nekdo nekdy v okoli Nadějkova? Vypada to, ze tam je celkem dost snehu a je to hodinku cesty z Prahy..

::: Prohlížeč webových kamer ČHMÚ :::
    http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=nadejkov
    RADAK
    RADAK --- ---
    kamos se vratil pred tejdem ze Zanzbaru. Vzdycky jsem tam chtel a tedka chci jeste vic. pristi leden sem tam.
    btw. ten odliv je brutal!
    Paje kite beach - Zanzibar
    http://www.youtube.com/watch?v=pgTQcn9vUOQ
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    SISCO:
    CHARVYBURGER:
    JAKKILLER:
    dik za info, parkrat uz sem byl na visionech a passionech, prisli my "pratelsky", ale co sem koukal tak tady maj vsichni spis FS a ozony co sem pochopil..
    Na karlin mam dobry konexe, tak tam neco pro me treba vymyslej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam