• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: dneska zas busi masakr, chvilema jsem se rval s uplne zabrzdenou fyx11, videt opet neni nic :) davam pauzu, mam najeto 37 km poslepu :D
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: O snih letos nouze nebude
    ale toho slunce moc neni.
    Na stredu nabijte kamery a natocte co to da :)

Langtidsvarsel for Dyranut Turisthytta, Eidfjord (Hordaland) – yr.no
    http://www.yr.no/sted/Norge/Hordaland/Eidfjord/Dyranut_Turisthytta/langtidsvarsel.html
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Jo, to je proste parada.. o tom je myslim take [snowkiting] ..vec ktera by normalne byla absolutni nerealna silenost je diky kite nad hlavu docela vpohode.
    Myslim ze kdybys tam lital celej den(prasan, slunce) a postupne litat z vyssi a vyssiho kopce tak bys ten domek nakonec na kameru take mozna skocil :)...
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Spis je husty, jak skoci z ty strechy, neboji se toho :D
    SISCO
    SISCO --- ---
    Docela dobry video, obzvlast ten zacatek :)))
    Snowkite Winter 2013/2014
    http://www.youtube.com/watch?v=4RBFAhEFkfk&feature=youtu.be

Sansculot, my jsme vstali docela pozde a nez se tam vyskrabes tak je odpoledne. Byli jsme o jednu Lucni chatu dal :) nicmene mels pravdu na vsech tech louckach v teto vejsce je snehu zatim docela dost. Horsi je to slapani a kdo vi jak legalnost :).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    pocasi hnus, mlha a lehce snezi, ale prasanek na tvrdym podkladu luxusni a fouka stabilnich 10-12 ms .. drtime Orteren, zatim najeto 25 km a pauzirujem v aute na susenku :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SISCO: fakt? ja tam byl kolem poledne. kdy jste tam byli?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Nene, ja jsem nakonec pracoval radeji, na cestu do Pece jsem nesehnal zadnyho partaka a samotnymu se mi to absolvovat nechtelo.. Ale mrzi me to, foto vypada hodne paradne :/
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: dobře slide . Na rujane bude už walk
    RADAK
    RADAK --- ---
    kite orgie pokracuji. uz byl cas i trochu fotit/tocit. skoda ze vitr ma zeslabnout do utery. a v utery v noci uz letime domu. takze jeden dark slide. na stylu se jeste zapracuje... bohuzel asi az na rujane

SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: dle rady mistra Sanculota. Diky timto. Byls take někde jezdit?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Kde to je? Vyrazil jsi do ty Pece?
    SISCO
    SISCO --- ---
    TMAX: co haugast0l? Jak to tam vypada.. zitra uz pojedete?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dneska nečekaně BIG BIG DAY.. konečně jsme si pěkne zalízali

SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: to je frajer! :D ale jako chvalim, ze si poctive mazes drzku. ono ty spaleniny nejsou nic prijemnyho,..
    PEKK
    PEKK --- ---
    Hlasime prijezd do Norska...prvni noc Geilo...zitra Hugstanol...snezi...snezi...vsude je snih, jupi;)
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: zatim nevim, bracha asi nebude moc mimo CR.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Jedete??
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Na zitra tam hlasi docela dobry vitr okolo 6-7m.s slunce a teplota okolo 0.. Bude tam napadlej prasan.. Autem je to 5h z prahy a slusny povozeni.. Jen doufam ze zpatky se nemusi pres tu skalu co dava Ludek na posledni fotce :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    RODWY: To vypada moc pekne.. DO ted jsem mel skoro pocit ze v rakousku se nikde nekituje nebo to je snad Ilegal....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam