• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    jedna narcisticka. akce snad prijde pozdejc...

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RODWY: Na to jsem koukal, ale z Prahy uz je to celkem z ruky. Je to kolem 400km jedna cesta a takovych lokaci uz se najde asi vic a nemusis ani nikam slapat..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Hmm to vypada pekne vysoko.. Ze bysme dali vylet o vikendu? Na sobotu nevypada predpoved zle..
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    ADIK: www.lyzarskabouda.com
    ADIK
    ADIK --- ---
    SANSCULLOT: kde to přesně je?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Aha...já letos v Peci vlastně ani nebyl, škoda...mohli jsme dát panáka
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    PEKK: jo jsem ted v cechach a vicemene porad v peci. mikro ale da se!
    PEKK
    PEKK --- ---
    SANSCULLOT: Ale na vlastní oči jsi to neviděl:)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: asi mysli pec pod snezkou?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SANSCULLOT: lyzarna?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    pro vsechny co tady brecej: lyzarna stale souvisla vrstva bez nutnosti si brat prkno ktery by slo vecer do kamen :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Předpoved na sněžení v ČR se dle očekávání vypařila.. což je OK, ale nechápu proč stejná předpoved na Alpy a Norsko stále drží a hlásí jim stále 2x25cm sněhu a také se nevypařila..

Jedinná naděje, že nám budou kluci posílat pravidelně foto report z Norska!!
    SISCO
    SISCO --- ---
    JAKKILLER: ja kiteflying nedelam, ale co jsem koukal a testoval na mini poletech tak je potreba tak spis se rozjet proti vetru a jen lehce nasunout kite na 12h a zachovat doprednou protivetrnou rychlost.. Dulezity je se do skoku nijak neodrazet nevytvaret energii abys nezacal rotovat.
    -Klasickej skok na rovine je speed pak hrana a kite na 12h = vytah nahoru.
    -Tady je potreba dle strmosti kdyz je malo strmej tak speed proti vetru z kopce a kite lehce nahoru a pak pokracujes porad nezmenenou rychlosti pryc od kopce.. Kdyz kitem machnes pres 12h tak kite te zvedne nejdrive nahoru a tam bud zacnes klesat smerem ke kopci kdyz ho nechas za 12h a nebo se rozlitnes pomalicku dolu z kopce (na toto je potreba vykonej kite)
    Kdyz kite zustane na 12h tak jen zacnes klouzat v male vysce nad terenem a je to bezpecnejsi..

Nejvic sichr zastaveni je nechat to bejt a pristat do smeru jizdy... kite pri dopadu prudce pak pred sebe.
    Nebo kdyz musis zabrzdit drive tak zacni kejvat leva prava a tim se zastavi skluz proti vetru,, sice zacnes stoupat do vejsky ale pak jak se kite zastavi tak zacnes klesat..
    Nejvic HC je kiteloop, kdyz se kite rozleti hodne proti vetru.. leti to cca asi jako kdyz jedes s kitem urcite to neni 120.h tak zadnej strach, ale kdyz se to rozleti hodne rychle tak ten loop jde hodne dopredu a je to docela houpacka....

Konec teorie :)) Vse jsem jen semi zkousel v nizke vejsce v male rychlosti max 10sec let.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    mimochodem ten kiteflying, jak to delate? rozjed z kopecka a draka nechat nad sebou?
    nebo je treba do toho vyskocit?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Kdyz vidim ten prasan, tak je mi z toho uplne mdlo.. Tam by se nejvic blblo a padalo do mekkyho. Na tom zmrzlym "nic", co jsem letos jezdil, se vzdycky bojim to tam poslat a progress = 0.. Kiteflying jsem nikdy nedelal a asi na to ani nemam koule, ale klasicky poskakani s padanim do mekkyho bych si dal, poradne se nazrat prachu.. :D
    Jinak tomu, ze lotus stoupa do 50m se ani nedivim, na rovince z beznyho "pritahnuti" v mirnym vetru vytahne ta 15ka do 5-6m jak nic, ale chtelo by to nalitat nejaky hodiny, aby se clovek s tim drakem szil. S jezdenim jednou tydne, to se pak novej drak osahava hrozne dlouho, pomalu se zacinam tesit na vodu. Kazdopadne asi nezbyva nez vyrazit taky nekam za hranice, protoze tady to fakt na pojezdeni nevypada.....
    SISCO
    SISCO --- ---
    Btw cesta 7h ubytko 840kc hospizio primo na spotu. Swiss znamka třeba. Casove lepsi pockat na jih a jet na hochwang. Tam je ale drazsi ubytko.
    Snad nasnezi u nás! !
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Dik, hele jak strasne malo jezdim(e) tak jsme uplne zapomnel skakat.. Normalne sem se bal to tam poslat a pritom by slo letel z toho mirneho kopecka dolu.
    Ty s tim lotus 12m bys na onom mirnem kopecku dolu letel 500m daleko... Zajimave ze treba nekdo s foukackou tam vyjel na brutal prudkej kopec pak to odpalil a drzel se sotva 2m vysoko... Pritom z daleko mirnejsiho kopce to odpaloval minule lukas na Lotus 12 a okamzite byl 50m vysoko.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Je to hnus velebnosti.... :D :D
    SISCO
    SISCO --- ---
    Střihl jsem Video z vikendu:.. už jsem nějakej starej, dřív sem to stříhal 1h teď mi to trvá 3h+
    (rozklepané záběry z ruky daj nejvíc práci.. ten warp stabilizer strasne zdrzuje a mě se v tom prašanu nechtělo shejbat k zemi )
    Bernina 2014/02/22 - Mega powder sešn
    http://www.youtube.com/watch?v=PYybisT_OFw&feature=share
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam