• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: nedojel jsem bohuzel az k baraku, chcipnul vitr, tak jsem se pesky po kolejich na nadrazi a tam pro me kluci prijeli autem :) ale jinak se da nad orterenem najet na ten hreben a pak freeridem bez kajta brezovym lesem dolu na jezero a po jezeru zase s kajtem :) musi se to trochu objet, no :)

ADIK: jsem se flakal, honza dal jeste asi o 60km vic :D ja dal pred asi 4 rokama 160 km, ale to foukalo celej den 16 ms..
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Vysvetli mi!!! to jste dokitovali az do baraku??? JAK!!???? vzdyt to nejde ne?
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: distance 120km?? tyvole tak to je parada!!! KTerej dobrovolnik to jel autem?
    ADIK
    ADIK --- ---
    T_MAX: 120km? ty jsi dobrej blázen:)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: lux a koukejte vyrazit zitra brzy rano.... pak hlasej pekne hnusny pocasi.
    Budou fotky?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Dneska absolutni masakr, track tady: http://www.endomondo.com/workouts/304048829/1979353 .. chvilema prisel mrak, ale jinak polojasno, foukalo od 3 ms do 14 ms, kruty :) Jsem totalne odvarenej, chce se mi umrit 8-) Ale maximalni spokojenost!

Snih je takovej ten utazenej prasan, mistama led..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SISCO: taky na to koukam na kamere azuro a na merakach 7ms a cersvej prasan. To bude den D!. Jsem zvedavej co TMAX bude reportovat.
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Koukam dneska BIG BIG BIG day v Norsku, dle kamery total AZURO..
    Hele zitra dopoledne jeste hlasej azuro a pak 3dny snezeni: tak to bych pres asi bolave vse vstal a jel se zrusit do bezvedomi, casu na rehabilitaci bude pak dost :))..
    Fotos sem!!
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Možná jdu s křižkem po funuse a je to známo, ale pro mě je to novika. Co jsem slyšel, že na Moldavě budou větrníky, čekal jsem jen kdy tam uvidím první vrtule povalovat se okolo. Tohle by mohlo znamenat jiskru naděje. Sorry za kvalitu, src: aktuální respekt
    SISCO
    SISCO --- ---
    Tedka je tam tak brutal sněhu že i kopce kde je to normálně sama skala to připomíná rovinku :)). V Itálii znám akorát Foscagno to je v pasu mezi Livigno a Bormio.
    Zkus poptat unhooked.ch v jejich skupině jsou i Italové tak určitě poradej.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    cau nevite o nejakych spotech v italii, jedu na marmoladu val di fassa a pod a premyslim jestli mam vzit draka sebou a usetrit za permici, ale nemuzu najit moc info. snad jen ze to jde. :]
    PEKK
    PEKK --- ---
    Lyze nezvyk, pri padu nevis kam dat nohy...poryv te lehce rozhodi, skoky jsou totalne nekontrolovany:) ucis se znova kajtovat;) ale samotna jizda je parada, letis jako sip
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: a co lyze? Zkousels skakat? Chtel bych videt modrou oblohu a tam skrizene lyze v rotaci :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Dneska summit docela hodnej, stabilok i ve vetru nad 10m, chvilema vykouklo i slunce a hned bylo veselo...streda je pohotovost na Dyranutu;)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: nejvic co foukalo, tak asi 13-14, to uz bylo dost na hrane.. odpoledne jsem lital 7m fyx a jsem z toho draka dost odvarenej, fakt super :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Supr a kolik tam fouka? Dle internetu to ukazovalo 6m.s
    Pak poslete nejake postrehy na nove modely kity... Uz vim ze kite Pekk rozmotaval summita :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: dneska zas busi masakr, chvilema jsem se rval s uplne zabrzdenou fyx11, videt opet neni nic :) davam pauzu, mam najeto 37 km poslepu :D
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: O snih letos nouze nebude
    ale toho slunce moc neni.
    Na stredu nabijte kamery a natocte co to da :)

Langtidsvarsel for Dyranut Turisthytta, Eidfjord (Hordaland) – yr.no
    http://www.yr.no/sted/Norge/Hordaland/Eidfjord/Dyranut_Turisthytta/langtidsvarsel.html
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Jo, to je proste parada.. o tom je myslim take [snowkiting] ..vec ktera by normalne byla absolutni nerealna silenost je diky kite nad hlavu docela vpohode.
    Myslim ze kdybys tam lital celej den(prasan, slunce) a postupne litat z vyssi a vyssiho kopce tak bys ten domek nakonec na kameru take mozna skocil :)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam