• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RODWY
    RODWY --- ---
    T_MAX: tak to ma svetak:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: honza v norsku nameril maximalku asi 140 kmh.. kitetracker s tou rychlosti dost caruje :) ale treba to zrovna fungovalo, jestli jo, tak to musel bejt velkej hukot!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Tak jak jste si zajezdili? Koukal jsem, ze na Rozkosi samy znamy tvare.. :)

Co si myslite o ty maximalni rychlosti? Je to realny nebo je to nejakej GPS fail? S4 lotus 15m + nobile 2HD. V tom miste byla skoro rovna voda s mini chopem, protoze to foukalo pres ostruvek a jel jsem i relativne po vetru, protoze jsem odjizdel od ostrova, kde byl sice flat, ale poryvy hrozny.. Jestli je to realny, tak skoda, ze jsem neudelal 3fotky, protoze jsem mohl byt v tech statistikach na kitetrackeru :D
    GPS Tracking for iPhone and Android – Tracks & Ranking
    http://www.kitetracker.com/gps/tracking?r=sotekCZ_15

Rozkošná Rozkoš!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nemáte nahodou nekdo cislo na mixxxe? Diky
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Kratka Fabka uveze celkem 3 lidi, ale pokud by nikdo se mnou nejel, rad se k nekomu pridam :)
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SOTEKCZ: Tak na 10 asi, prizpusobim se...
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    MIXXX: A na kolikatou tam chces dorazit?
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    jedu taky na 100%, mam jedno misto v aute..,.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Tak ja bych taky jel, muzu vzit auto a nebo se k nekomu pridat..? 2lidi na pohodu, 3lidi teoreticky asi taky.. Najde se nejakej partak? Ale vyrazil bych tak nejak rozumne az bude trochu tepleji..
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: muzu vzit jedno navic.
    RADAK
    RADAK --- ---
    tak my jedem nakonec na rozkos. jedu s kamosem autem, uz bohuzel nema misto, ale tak muzem se tam nekde potkat. napiste si nyx jmenovky a povine nalepit na celo, at se pozname :-D
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Taky o tom zitrku uvazuju, ale budu vedet za 2-3hodky jestli jo/ne. Mam kdyztak thalii kam se teoreticky 3lidi vejdou.
    RODWY
    RODWY --- ---
    premyslel jsem o tom.)ale zjistil jsem,ze nemam prkno:)
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Dm vedet vecer, taky se mi to zamlouva...
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: no jenda chce jet na medard a pak jede rovnou na chatu. ja bych potreboval byt v nedeli zas v praze, takze jestli nabidka plati, MIXXX, celkem rad bych se pridal so/rozkos
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    CTIRY: ja spis utocil na honeni lowindu rekordu nez velikosti draka. Je jasny ze velikost musi odpovidat vaze, o tom zadna.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: dik za info. u me je jeste ve hre vikendovej trip na medard. uvidim
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Na tenhle vitr se startuje u Sejkiho ne? Pro normalniho jezdce je to na pohodu. Vlezt do vody a hned nastoupat. Pro zacatecniky to neni, protoze jsou tam hned stromy. Pak je jeste moznost jit na plaz, ktera je cca. 1km pesky smer Mala Rozkos. Tam kdyz bylo upusteno, byla obrovska melcina na uceni..

Fotky z obou zminenych plazi tady:
    http://unmapped.net/~sotek/img/gallery/Kiteboarding_Rozkos_080511/

Kazdopadne Rozkos je nejlepsi na jih, tyhle jiny smery me nikdy moc nezaujaly..
    RADAK
    RADAK --- ---
    MIXXX: taky jsem tam nikdy nebyl. jsem domluvenej do auta s jakkillerem. bohuzel mam momentalne auto jen pro 2.
    zkousim jeste kamose s multakem, jestli nepojede. cekam az se ozve.
    placeny WRF zde

MIXXX
    MIXXX --- ---
    Ta Rozkoš mě zajímá - kdo by chtěl všechno jet? :) Asi bych mohl jednoho kitera vzít... Jen to neznám na té jižní pláži. Jak to vypadá s větrem, nemám placené WG, díky moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam