• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RODWY
    RODWY --- ---
    premyslel jsem o tom.)ale zjistil jsem,ze nemam prkno:)
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Dm vedet vecer, taky se mi to zamlouva...
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: no jenda chce jet na medard a pak jede rovnou na chatu. ja bych potreboval byt v nedeli zas v praze, takze jestli nabidka plati, MIXXX, celkem rad bych se pridal so/rozkos
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    CTIRY: ja spis utocil na honeni lowindu rekordu nez velikosti draka. Je jasny ze velikost musi odpovidat vaze, o tom zadna.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: dik za info. u me je jeste ve hre vikendovej trip na medard. uvidim
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Na tenhle vitr se startuje u Sejkiho ne? Pro normalniho jezdce je to na pohodu. Vlezt do vody a hned nastoupat. Pro zacatecniky to neni, protoze jsou tam hned stromy. Pak je jeste moznost jit na plaz, ktera je cca. 1km pesky smer Mala Rozkos. Tam kdyz bylo upusteno, byla obrovska melcina na uceni..

Fotky z obou zminenych plazi tady:
    http://unmapped.net/~sotek/img/gallery/Kiteboarding_Rozkos_080511/

Kazdopadne Rozkos je nejlepsi na jih, tyhle jiny smery me nikdy moc nezaujaly..
    RADAK
    RADAK --- ---
    MIXXX: taky jsem tam nikdy nebyl. jsem domluvenej do auta s jakkillerem. bohuzel mam momentalne auto jen pro 2.
    zkousim jeste kamose s multakem, jestli nepojede. cekam az se ozve.
    placeny WRF zde

MIXXX
    MIXXX --- ---
    Ta Rozkoš mě zajímá - kdo by chtěl všechno jet? :) Asi bych mohl jednoho kitera vzít... Jen to neznám na té jižní pláži. Jak to vypadá s větrem, nemám placené WG, díky moc.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    taky bych se svezl na tu rozkos z prahy, nemam bohuzel karu. :)
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    P0L0US: volbludy jsou super. pro člověka s dvěma prckama a váhou přes 90kg je to ideál. Málokdy někam vyjedu a když už mam čas nejedu na předpověď. Není to o hře na nastoupání a zvednutí draka... Prostě buď to funguje nebo ne... a abych seděl na pláži všichni jezdili s 13 foukajdou jak nic a já bědoval jak je to na mě málo... Měl jsem i 15tku ale 21 toho vykryje víc a když už je na ní moc beru 9m foukajdu ;) Velký prádlo je fajn a je super vidět porovnání někoho kdo má šanci zkusit všechno což já nemam.
    SHQ
    SHQ --- ---
    ja se taky hlasim. sobotu rano rozkos, kdyby nekdo mel misto pls
    RADAK
    RADAK --- ---
    Tak co zitra? Vemete me nekdo na ty kitebardingy? Z prahy kamkoliv
    SISCO
    SISCO --- ---
    P0L0US: jojo PEKK to tu presne zhodnotil. I tutovej vyjezd za vetrem (Egypt.Rijen=100% >5bf) se muze stat ze si vubec nezajezdis.. Nastesti.... jsme meli Edge 19 a vicemene kazdy den jsme trochu pojezdili :)), bohuzel jsme jeste nemeli flyrace :).

S tim nastoupat/nenastoupat... pokud ma prkno flosnu ... flyrace nebo race tak fakt neni problem!!! :) Tyto prkna !brutalne! stoupou a i kdyz chvilku nefouka a neda se stoupat ani s timto vercajkem tak 500m po vetru neni vubec zadnej problem vratit zpet. Jinak s flyracem jde delat vpohode oldschool (360,720.. vsechny mozny graby transitiony a i darkslide.. a to ve 4-5m.s) a to by se i se 17kou a normalnim prknem sotva jeden drzel ve stejne vejsce :).
    zde foukalo asi 4-5m.s

btw. nejsem zadnej prodejce a nemam zadnej duvod nekomu neco vnutit...naopak...:)

jo jinak 1/2 roku v Dakhla ti zavidim :) to je jasny, nekdo tu ale musi veslovat.
    PEKK
    PEKK --- ---
    RADAK: slabý, rekord vedeme my v Safáze 2012...14 dní bez větru...:) (A to už nefoukalo pár dní před našim příjezdem i po našem odjezdu)
    Tam by se asi 19tka hodila...
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SISCO: to ses moc netrefil, neziju u more. Tohle je prvni zima co sem stravil v teple jen diky tomu ze mi skoncila prace a predpokladam ze v brzke dobe nastoupim opet do procesu. Ja ti to neberu, klidne si jezdi v nowindu na raceboardu, me to proste neoslovilo a priznam se, chtel jsem ti rozbit tu ooodu na jezdeni v bezvetri (od toho je diskuse ne ? :-) ). V nowindu proste bud za vetrem jedu (je-li a mam-li love), nebo radeji delam (tim myslim i sebe) neco jinyho nez se trapit s drakem co mi pada na hlavu - v zime trebas lyzovani & snb, v lete kola, kanoe/kajak a to grilovani. I kdyz chapu, ze hra "nastoupu/nenastoupu a zvednu/nezvednu" muze byt obcas pro nekoho adrenalinova. Co uznavam je velkej drak jako zaloha pro pripad ze jedu nekam 500km a vykejsne predpoved - pak muze zachranit vylet, to je jasny.
    RADAK
    RADAK --- ---
    jo a mimochodem budete nekdo pres velikonoce v Praze? Rysuje se paradni sobota na Medard nebo Rozkos, snad vydrzi
    RADAK
    RADAK --- ---
    MIXXX: bez auta to je pro nekitery naprd. pokud pojedes pres kiteseason, tak budes chodit na plaz cca 1km. obcas te vemou autem. ja tam nastesti byl autem. pro nekitery i kitery jsou krasny mista kousek odsud. Puzziteddu, capo feto - sicilskej karibik.
    bez auta se da dobre dojet treba vlakem do Marsaly.

nejdelsi nowind byl vloni zacatnkem cervence. trval pres tejden. zacal na PKRA a pokracoval jeste asi 5 dni potom. my prijeli akorat na posledni den low windu a videly nasrany xichty kamosu, co celej tejden jen kalili :-)

jinak me se tam moc libi, az na ty podminky plaze kde valis kity. strasne si je zaseres prachem.
    SISCO
    SISCO --- ---
    P0L0US: no to s tebou vubec nesouhlasim jestli dovolis ;))..

Moudra slova zrejme rikal dobrodruh co zil kazdy rok 1/2 roku u more... ctu: vy v cechach muzete akorat grilovat a jezdit na koleckovych bruslich, xxxsurfing je jen pro nas co zijeme na tarife :).

Nastesti jsme v roce 2014 a technika a vyvoj umoznuje i nam ve vnitrozemi si uzit jizdu po vode a to dost dobre!!! Nevim jakeho jsi mel raceboarda ale je v nich velky rozdil.(jak volha vs mercedes)

hele ze ty take zijes nekde celej rok u more... takovej ten kaze vodu (brusle) pije vino :))?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SISCO: no, race jsem zkousel tady v dakhle, ale zatim me to nejak moc nechytlo. Na jezdeni s velkou deskou bude lepsi AFAIK windsurf a kdyz nefouka tak doporucuju kolo, bezky, grill nebo treba surf na vlnach - clovek ma tolik moznosti vyziti, tak proc se trapit. Jeden moudry muz mi onehda na Tarife rekl: "vetrne sporty by se meli delat ve vetru". To mi pripadne jako celkem zajimva myslenka... :-)
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    MIXXX: jako když budeš mít auto abys vyrazil do vnitrozemí, tak na sicilii je dost zajímavých míst. Pokud jde o LoStagnone tak pro nekitera myslím celkem nahowno. I na výlet do Erice a Marsaly který jsou celkem hezký se bez auta IMO neobejdeš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam